ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,593 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 727 צפיות
פג'ו 106 שנת 99 עד 2000 מה המחירון שלה? האם רכב מוצלח וחיסכוני? והאם הערך שלה יורד מהר? ומה מצב השוק שלה?
הודעה אחרונה מאת MeMaHeR, -
AUDI A3 1800
מאת TURBOV- 0 תגובות
- 935 צפיות
אם מישו מכיר את הדגם האוטומט ויכול לתת לי עליו פרטים ובעיקר על צריכת דלק שיכתוב פה תודה!
הודעה אחרונה מאת TURBOV, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בוקר טוב[כן שעה מוקדמת אבל לא מזמן חזרתי מבילוי ,אז לכל מי שעדין יושן-שיהיה לא בכייף] העניין הוא כזה:אבא שלי,שיזכה לחיים ארוכים,בן 45 ולצערי/שימחתי[בכל זאת בגיל 45 זה מאוחר מדיי] מתכוון לפתוח עסק מסודר עם אחיו הצעיר[42]. התחום שהם מתמצאים בו כבר למעלה מ22 שנים הוא תחום המסגרות האומנותית[שערים חשמליים מפוארים,גדרות,סורגים,מעקות וכל דבר הקשור לנפחות ואומנות בברזל]. בכ"א עד לפה הכל נישמע מצלצל ויפה,פה הדילמות ניכנסות : 1.אבא מעוניין בטנדר לעסק החדש,הוא הציע למכור את הבאלנו 99 שלו ולהוסיף כסף ולרכוש נגיד מאגנום 2002 אוטומט דיזל ,שהרכב ישרת אותו בעבודה וכמו כן יהיה רכב גם של צרכי המשפחה.[אני פחות תומך ברעיון,כי את הרכב אבי יקנה ושניהם יעבדו עם הרכב והוצאות הבלאי של …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הגיע זמן החלפת הרכב בליסינג ואלה האפשרויות נכון לכרגע לא מסעירות במיוחד - אבל זה מה יש: פוקוס או מזדה 3 אולי אפשר לחכות לטויוטה החדשה במאי אבל עם גיר רובוטי? מה זה בכלל? אשמח ליעוץ אאא
הודעה אחרונה מאת sronis, -
יעוץ במכירת רכב
מאת dumar- 1 תגובות
- 879 צפיות
אוקיי לאבא שלי יש סובארו אימפרזה שנת 98 1.6 אוטומט. הרכב מטופל בזמן תמיד רק יש לו בעיה של ק"מ גבוה (280 אלף). ראיתי שרכב זה נמכר באזור ה40 אפילו 45 אבא שלי רוצה למכור אותו ב20. לדעתי הוא יכול לקבל עליו 30. בקיצור בסביבות כמה אני צריך להוריד מהמחירון על הק"מ הגבוה בערך - הרכב הוא יד שניה לא מונית לא שום דבר כזה בסגנון פשוט אבא שלי נוסע הרבה, ושלא יבואו לי החכמים ויגידו למכור את הרכב בכמה שהוא שווה לבעליו אני שואל מה אתם הייתם עושים במקום אבא שלי
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
אבקש חוות דעת על אודי A3 ידנית 1800cc טורבו (180כ"ס) אמינות, צריכת דלק, התנהגות ודעות מנהגים שנסעו ברכב הנ"ל. תודה.
הודעה אחרונה מאת פומפה, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום (עכשיו) חזרתי מבדיקה של ויטרה אצל המוסכניק שלי שנת 95 ידנית הזרקה וסגורה המחירון 40 אלץ והוא רוצה עליה 35 אלף והתוצאות הם שהבולמים האחוריים בלויים ובהילוך שני ושלישי יש רעש לאחר הבדיקה נסענו אני והמוכר לטיול קטנטן בשטח ושמתי לב שהרעש הגיר לא כולכך נורא זה היה נשמע כאילו המנוע הטורים גבוהים אן דפיקות או משהוא כזה אן קושי להעביר הילוך ואן נקישות (רק הילוך שני ושלישי) המוכר אמר לי שזה דבר ידוע בויטרות ובג'יפים בכלל בקשר לבולמים אני אישית לא ממש שמתי לב למשהוא מיוחד הרכב לא קפץ מי יודע מה מה אתם אומרים האם הבעיות מוכרות והאם הם קריטיות והאם ללכת על זה בכלל תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת doom3, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בחודשים האחרונים הצבע (כחול כהה מטאלי) בגג ומכסה המנוע נשרף והאוטו כבר לא נראה טוב כפי שהיה, אך לא היה לי זמן לטפל בזה, אבל עכשיו הגיע הזמן להפרד מהלנצ'יה תמא 1993 אחרי יותר מ-7 שנים. אם זה היה רכב "רגיל" לא הייתי מתלבט, משאיר אותו ככה מתוך ידיעה שאת רוב האנשים זה לא מעניין. אך מכיוון שמדובר בכל זאת ברכב שפונה למי שמחפש ערך מוסף כלשהו ולא רק בתחבורה מא' לב', ועלול להסיק ממצב הצבע על מצבו הכללי של הרכב ורמת הטיפול לו זכה (למרות שאצלי הרכב תמיד טופל regardless of cost) ובכלל, עלול לצאת לו החשק לקנות את האוטו. מנגד, כמובן יש את החשש של הקונה שהרכב בילה על גגו או עבר תאונה במקרה הרע וחשש לאיכות העבודה שבוצעה במקרה הטוב (למרות שהצבע שלי מצויין, ואני לא מתכוון לחסוך ע…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
ולוו או במוו
מאת asaf74- 0 תגובות
- 823 צפיות
אני מתלבט בין : ולוו S70 מודל 1997 יד שנייה מנוע 2400 שמורה לבין במוו 728 ,730,740 מודל 1995 אני מבקש לדעת ההבדל לנושאים הבאים : אחזקה . צריכת דלק טיפולים ביטוחים טסטים ביצועים ואמינות של הרכבים הללו, והיתרונות והחסרונות שברכישתם תודה
הודעה אחרונה מאת asaf74, -
עצה לגבי 306 XSI 1 2
מאת פומפה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין ברכב מהנה לנהיגה (לאו דווקא הכי מהיר ) עם כח זמין סביר ושילדה\היגוי מהנה. ראיתי 306 XSI משנת 95 במצב סביר שעברה שיפוץ ראש לא מזמן עקב התחממות (במוסך מסודר אבל לא מתמחה בפיג'ו), מה דעתכם לגבי הסיכוי לבעיות קרובות ולגבי מחיר הוגן לרכב. ראיתי גם 306 XSI משנת 97 אבל היא די מוזנחת מיכנית (נוזלת מכל הכוונים) ולא נראה שלבעלים אכפת ממנה. יש באפשרותי לעלות בתקציב, האם לדעתכם כדאי לעבור לחפש 206 GTI או שיש סיכוי להשיג דור שני \ 306 GTI ? אדגיש שוב שאני מעוניין בעיקר ברכב מהנה וגם נוח שיכול לשמש לנהיגה יומיומית. תודה.
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק** קרא את זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154898 ועוד דבר: אנחנו מקפידים על כותרת עניינית, בכדי שמשתמשים יידעו מהו תוכן השרשור גם מבלי להכנס אליו, וגם בכדי שבעתיד, משתמשים שאינם עצלנים, ויחפשו במנוע החיפוש של הפורום יוכלו למצוא שרשורים בעלי תוכן זהה. כמו כן בתחתית כל שרשור יש קישור לשרשורים עם תוכן זהה על סמך הכותרת. לכן, קרא שוב את כללי הפורום. כתוב כותרת עניינית. כל השרשורים בפורום הזה עוסקים בייעוץ לקניית רכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת asaf74, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לקראת בדיקה של איביזה טורבו 2001. 1. האם המכונים בארץ יודעים לבדוק רכב עם טורבו? 2. יש לכם המלצה למכון שיודע לבדוק את הרכב באיזור חדרה? 3. ביטוח של רכב כזה מה העלות (נהג מעל גיל 24 - לא חדש) לביטוח מקיף. 4. האם יש אופציה לבדוק את הרכב במכון סיאט? 5. ברכב מותקן מחשב רכב שמעלה את ההספק מ-156 ל-196 כ"ס. האם הצ'יפ מעלה את צריכת הדלק בנסיעות רגועות? (מדובר בצ'יפ של אבסולוט) אשמח לקבל טיפים לפני רכישת הרכב מחר. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם כבר כמה ימים שאני משוטט לי בפורום הזה כדי לקבל פחות או יותר רקע על הרכב שאני רוצה לקנות... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 ככה שיצא לי לעשות הרבה חיפושים תחת הקטגוריה של פג'ו 205/106 אבל עוד לא הגעתי להלחלטה מה באמת עדיף על מה!? יצא לי לקרוא פה באחת השירשורים שהמכלול של ה 106XSI וה 205 הוא פחות או יותר אותו דבר... בקיצור לא נרחיב יותר מדי אני מחפש רכב יפה וספורטיבי וה 106 עונה על הבקשות האלה רק שהרוב המוחלט של הרכבים האלה עבר הרבה כמו ידיים וקילומטר לעומת זאת ה 205 פוראבר פחות ספורטיבית אבל הם נראות בהרבה יותר שמורות ושעבר עליהם פחות.... אז השאלה שלי מה באמת עדיף!? יש לי תקציב של 13 אלף + אלפיים יישור קו... …
הודעה אחרונה מאת ohad le, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז כאמור אני נהג חדש ואין הרבה כסף(יש כמה אלפיות אבל בעתיד הקרוב יהיה יותר) אבל פשוט בוער לי על אוטו משלי... כבר לא יכול עם האוטו של ההורים כי זה פשוט לא האוטו שלי וזה אומר הכל... אז עד 10K וזה אומר משהו כמו: 205 ,ZX, פיאט אונו/טמפרה , אלפה 33(החלום שלי), רנו 19 , דייהטסו אפלאוז , פורד אסקורט ועוד כל מיני כאלו אז מחפש ידני עם כח ואמינות וזשיהיה זול אמממ ויפה הצעות??? המלצות???
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 5 תגובות
- 962 צפיות
שלום לכולם! היום הלכתי לראות איביזה שנת 98 יד 2 עם מנוע 1600 גיר אוטומט שעברה בסה"כ 40000 (המוכר אומר שכל הטיפולים נעשו בחברה והק"מ אמיתי אפשר לבדוק) דיי התרשמתי ממנה היא באמת נראת נחמד, וגם עשיתי עליה סיבוב קטן ודיי נהנתי. בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי את דעתכם על הדגם הזה (הבנתי שזה דגם דיי נדיר). את כל מה שיש לכם להגיד אני אשמח לשמוע. בנוסף לכך כשהגעתי אליו הוא אמר לי שהמחירון של האוטו זה 31K. אחרי שחזרתי הביתה בבדיקה בסיסית באינטרנט במחירון של "לוי יצחק" ראיתי שהמחירון שלה בסה"כ 24K. השאלה היא האם טעיתי בנתונים שהכנסתי במחירון (למרות שבדקתי כמה פעמים) וזה בערך המחיר? או שהוא סתם רוצה לעשות עליי 7K כמו כלום? וכמה לפי הערכה הכי גסה שלכם אפשר …
הודעה אחרונה מאת shremi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצאתי קליאו שנת 2001 1400 עכשיו הבן אדם אמר שנכנסו באוטו מאחור (טמבון בקלית והבגאז') והכל הוחלף והכל מקורי עכשיו שהולכים לבדיקה רואים את זה?? האם שווה לקנות אוטו אחרי מכה כזאת? ומה הערך בערך שיורד מהמחירון של האוטו אחרי מכה כזאת?
הודעה אחרונה מאת אליאב 13, -
-
סובארו אימפרזה
מאת onkyo- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום במחירון לוי יצחק קיימים שני דגמים לסובארו אימפרזה: NEW AGE 1600 NEW AGE 1600 L/F מה אומר הL/F? תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 665 צפיות
405 או240 לרכב שני בבבית מבקש ייעוץ ודעה
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני חושב לקנות פיז'ו 406 שנת 2002 1.8, מצאתי כזאת עם 56K ק"מ, האם יש לדגם הסטורייה בעייתית? האם קל? קשה למכור אח"כ? האם לשלם מחיר מחירון? ואם יש לכם עוד מידע חשוב, אשמח לשמוע, תודה
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוצאתי רשיון לא מזמן ואני צריך המלצה לרכב עד 30K בין השנים 98-00
הודעה אחרונה מאת tomz, -
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רכב שני לבית ומתלבט בין 405 לוולבו240 אני רוצה לקבל נתונ
מאת אריק המכונאי- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אוטו שני לבית מה דעתכם על ה405 וה240
הודעה אחרונה מאת אריק המכונאי, -
- 2 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מחכה לראות את הטויוטה קורולה 2008 בנתיים בתערוכת רכב ראיתי את סקודה Roomster שנראת נחמד מתאימה למשפחה עם שני ילדים המחיר מתאים לקבוצה 2 שבגלל שיקולי שווי רכב זה עדיף לי ? מה דעתכם ? http://www.skoda.co.uk/skoda3g/content/showroom/roomster/roomsterintro.aspx אמינות נוחות מכירה לאחר 3-4 שנים נהיגה , בטיחות ... מול http://www.worldcarfans.com/news.cfm/newsID/2061204.009/country/jcf/toyota/new-toyota-corolla-in-detail
הודעה אחרונה מאת kobiho, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם, אני בתהליכי רכישה של המכונית הראשונה ואין לי כל כך מושג על הנושא (למרות שאחרי שחרשתי את הפורום יש לי קצת יותר הבנה ). שאלתי היא כזאת יש איזשהו אתר אינטרנט או מקור מידע אחר שנותן מידע לגבי דלק/קילומטר ? (בסיגנון של השרשור בפורום)
הודעה אחרונה מאת asad, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
יש לנו פוקוס מליסינג ובימבה (שמזדה מעדיפה משום מה לכנות בשם "121"). לקראת לידת ילדנו הראשון, אני חושב שראוי להחליף את הבימבה למשהו חדש ובטיחותי יותר ואם כבר אז גם מהנה יותר. או שאקנה האצ'בק קטנה חדשה לזוגתי, או שאעביר לה את הפוקוס ואקנה קוּפֶּה ישנה (CLK, למשל). 5 דלתות על האצ'בק נראים לי כקלקול של העיצוב, לעומת העיצוב הנקי של 3 דלתות. מכוניות קופה הן בכלל יצירת אומנות לטעמי. אני גם אומר שברכב השני של המשפחה, יסעו בו מקסימום הורה+ילד על כסא בטיחות במושב הקדמי (עם ביטול כרית האוויר, כמובן) כשאת העגלה שמים בתא המטען. זוגתי טוענת שקשה להסתדר עם 3 דלתות, גם עם ילד אחד. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
שלום לכולם, אני מוכר את הרכב שלי: רנו מגאן 2 , 5 דלתות EX. המחירון שלה הוא 72000 אך ישנה אופציה לשקלל את המחיר עם הקילומטרז', הגג הפנורמי והיד הראשונה. המחיר שקיבלתי הוא 79300. כל האנשים שהתקשרו אלי אמרו לי: 1. אף אחד לא קונה רנו במחירון 2. אף אחד לא מתייחס למחירון משוקלל בימינו מי שיכול בבקשה לחוות דעה אני אודה לו מאד.
הודעה אחרונה מאת bmwx5, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם, יש לי איביזה קופרה 07', ובמקרה נתקלתי במודעה בלוח למכירה של BMW Z4, 3.0 שנת 2003... מישהו מכיר את הרכב? (ביצעתי חיפוש ולא מוזכר שום דבר...) תודה. http://www.winwin.co.il/SearchOut.asp?Z=C&TZ=UsedCar&search_nm=prvt&Page=1&nCar2CarTyCd=11%2C21&sCarTyDesc=%F4%F8%E8%E9&sCarMnfDesc=%E1.%EE.%E5%E5&sCarModelDesc=Z4&nCarModelYr=1970*%232007&nCar2CarTyCdTemp=11%2C21&nCar2MhMnfCd=97&sCar2MhModelCd=97_1149
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. לאחר חיפוש בפורום עדיין לא מצאתי תשובה מספקת לשאלה שלי כך שנאלצתי לפתוח ת'רד חדש. אז ככה. עד עכשיו (אתמול בבוקר) הייתה לי גולף 1600 אוטומט שנת 1999 , ומכיוון שכוח היא לא סיפקה ובעיות היא סיפקה בקצב מסחרר (עקב בלאי המנוע אני מאמין) נאלצתי למכור אותה. לאחר חיפושים רבים מצאתי את מושא חלומותי כבר הרבה מאוד זמן, גולף GTI שנת 2000 יד 1 עם 80K קילומטר. השאלה שלי היא כזו: האם הגולף GTI הוא אוטו הנוטה לעשות בעיות רבות?. ליוקר הטיפולים אני כבר מודע וזה לא ממש מעודד אותי , ולאחר שהגיעו לאוזניי "שמועות" שהרכב הנ"ל נוטה לייצר בעיות בקצב מסחרר נרתעתי מעט. בנוסף אני אציין שאני לא מעוניין להוסיף לרכב כל שיפור שהוא כגון צ'יפ , אגזוז , צנרות וכדומה (150 הסוסים מספקים אות…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נהג חדש ואני מחפש רכב עד 50K אממ אני רוצה שהרכב יהיה יוקרתי משהו כמו סאאב 9-5 או רובר 75 אבל בלי שאני יצטרך למכור איברים בשביל להחזיק אותו, יש המלצות? רצוי גם רכב עם התנהגות ספורטיבת (נהג שודים P:) אני מחפש גם רכב קבריולט כמו הרובר MG אבל אני בכל זאת יעדיף רכב יוקרתי , תודה עמית
הודעה אחרונה מאת amit_amit, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, היום עשיתי בדיקה יקרה וארוכה לרכב הנ"ל במכון "מבדק" בהרצליה פיתוח. לפני שלקחתי לבדיקה (אחרי קצת התרשמות שלי) הייתי משוכנע שהרכב בונבון. כשיצאתי ממנה הרושם שעשה הבוחן הוא שמדובר כמעט בגרוטאה. אחרי עיון בדו"ח ושימוש בידע שלי (שהוא בסיסי אבל לא אפס) נראה לי שחלק לא קטן מהסעיפים הם, במחילה, שטויות במיץ עגבניות. זו לא הבדיקה הראשונה שאני עושה בחיים, ואני מכיר את סעיפי הכסת"ח הרגילים, אבל פה ממש מופיעים לדעתי דברים שפשוט אינם. אחרי דיבוב מסויים חילצתי מהבוחן אמירה שהמנוע בסדר גמור והשילדה נקיה, ולכן הנטיה הכמעט מוחלטת היא לקנות. מי מכם שיכול להעיף מבט בליקויים שנרשמו ולעזור לי לסמן את סעיפי הבולשיט הקבועים, זה מאוד יעזור. מי שלא, יוכל אולי להתרשם לגבי איכות …
הודעה אחרונה מאת berliner, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב לכולם! מתקשים להחליט בין שתי מכוניות. רנו סיניק 2005 מנוע 1600 אוטומט או סיטרואן פיקסו 2005 מנוע 2.0 אוטומט.שתיהן נוחות ומתאימות לנו מבחינת הגודל,אך אנחנו לא סגורים על אמינות ,שירות ,תקלות. זקוקים ליעוץ. בתודה.רגינה
הודעה אחרונה מאת Fitch,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5