Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנהג חדש - רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך דרישות מהרכב, אתה יכל לחפש במחירון של לוי יצחק רכבים בסכום הזה.

אם יש לך דרישות כדאי לפרט.

צריכת דלק, מראה, אמינות, גיר וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לך על סיאט איביזה 1600,אמינה סחירה,ולא כל כך יקרה לאחזקה......

חשבתי על איביזה, יש רק בעיה אחת, והיא למצוא איביזה לא חרושה

בלוחות רכב שבדקתי, ראיתי רכבים שהם יד 4 ו 5 ויותר מ130K ק"מ

ואני מחפש רכב שלא עבר יותר מ115K

אם אין לך דרישות מהרכב, אתה יכל לחפש במחירון של לוי יצחק רכבים בסכום הזה.

אם יש לך דרישות כדאי לפרט.

צריכת דלק, מראה, אמינות, גיר וכו'.

האמת שחיפשתי כל כך הרבה שאני כבר לא יודע מה לקחת

כמובן שמראה זה אחד הגורמים החשובים וגם האמינות

הייתי די סגור של rover 216si עד שאנשים התחילו להגיד לי שכדאי לי להתרחק ממנה כמה שיותר

פורסם

באמת תתרחק מרובר...מה עם הונדה סיווק?אמינה וגם סחירה,יש מקום שניקרא אוטו דיל שזה סוכנת רכב שיש בא איביזות וכאלה,ורכב לא מחפשים בלחץ לאט לאט,(אולי תחסוך על הדרך ותקנה גם גולף דור 4)?:lol: אחלה רכב בטיחותי ועם הרבה פוזה....

פורסם

דבר ראשון, אם אתה מחפש רכב בן 8-10 שנים, תצטרך לחפש טוב טוב ועם סבלנות בשביל למצוא אוטו עם פחות מ115 אלף, נכון שזה לא נדיר, אבל גם לא כזה קל.

האיביזה אוטו מעולה, אני קניתי שנת 97, לפני חודש ב17 אלף, יד 2 עם 130 אלף. ולא חסרות מכוניות שראיתי עם נתונים דומים..

בתקציב שלך תוכל לקנות את הדגם המחליף משנת 2000 ומעלה, שם אולי גם המצב יותר טוב.

• תוכן חדש...