Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי קליאו שנת 2001 1400

עכשיו הבן אדם אמר שנכנסו באוטו מאחור (טמבון בקלית והבגאז')

והכל הוחלף והכל מקורי

עכשיו שהולכים לבדיקה רואים את זה??

האם שווה לקנות אוטו אחרי מכה כזאת?

ומה הערך בערך שיורד מהמחירון של האוטו אחרי מכה כזאת?

206 XT

פורסם
מצאתי קליאו שנת 2001 1400

עכשיו הבן אדם אמר שנכנסו באוטו מאחור (טמבון בקלית והבגאז')"עכשיו" בקש ממנו דו"ח שמאי, "עכשיו". אם יש לו מאז.

והכל הוחלף והכל מקורי תלוי מתי בוצע התיקון. אם התאונה היתה כשהרכב היה חדש - סביר שהכל מקורי. אם התאונה נעשתה כשהרכב כבר היה בן מספר שנים, סביר מאוד שהורכבו בו חלפים תחליפיים ולא מקוריים, בהתאם לסיכום של בעל הרכב עם חברת הביטוח.

עכשיו שהולכים לבדיקה רואים את זה?? "עכשיו" כן. גם פחח וגם מכון בדיקה יידעו לענות לך על הנזקים שנגרמו ועל התיקון. אבל "עכשיו" לדעתי סגור. אם הרכב תוקן במוסך מורשה גש עם המוכר למוסך והוצא תדפיס ממחשב המוסך על התיקון שנעשה עם פירוט העבודות והחלקים.

האם שווה לקנות אוטו אחרי מכה כזאת? איזו "כזאת" ? יש אלפי סוגי פגיעות וכל אחת שונה.

ומה הערך בערך שיורד מהמחירון של האוטו אחרי מכה כזאת? איזו "כזאת" ? יש אלפי סוגי פגיעות וכל אחת שונה. בקש דו"ח שמאי מהמקרה ופירוט ירידת ערך.

חפש במנוע החיפוש של הפורום שרשורים על פגיעות שלדה וירידת ערך. ישנם מקרית בהן ירידת הערך היא מסחרית בלבד בגלל רתיעה של קונים, וישנם מקרים בהם לפגיעה ולתיקון יש השלכות אמתיתות על בטיחות, התנהגות ובלאי ברכב. כל מקרה לגופו. בבדיקה מקצועית של הרכב יידעו לענות לך. אבל לא "עכשיו" נסה מחר בבוקר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן הגזמתי עם ה"עכשיו" ו"כזאת" :-D שמתי לב לזה..

אוקיי הבנתי עזרת לי מאוד..

השבוע אני יפגש עם הבן אדם ונראה מה יהיה..

תודה רבה :-P

206 XT

• תוכן חדש...