Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים הצבע (כחול כהה מטאלי) בגג ומכסה המנוע נשרף והאוטו כבר לא נראה טוב כפי שהיה, אך לא היה לי זמן לטפל בזה, אבל עכשיו הגיע הזמן להפרד מהלנצ'יה תמא 1993 אחרי יותר מ-7 שנים.

אם זה היה רכב "רגיל" לא הייתי מתלבט, משאיר אותו ככה מתוך ידיעה שאת רוב האנשים זה לא מעניין. אך מכיוון שמדובר בכל זאת ברכב שפונה למי שמחפש ערך מוסף כלשהו ולא רק בתחבורה מא' לב', ועלול להסיק ממצב הצבע על מצבו הכללי של הרכב ורמת הטיפול לו זכה (למרות שאצלי הרכב תמיד טופל regardless of cost) ובכלל, עלול לצאת לו החשק לקנות את האוטו.

מנגד, כמובן יש את החשש של הקונה שהרכב בילה על גגו או עבר תאונה במקרה הרע וחשש לאיכות העבודה שבוצעה במקרה הטוב (למרות שהצבע שלי מצויין, ואני לא מתכוון לחסוך על העבודה). בוודאי שאם אני אצבע אני מתכוון לתעד את המצב הנוכחי, על מנת שיראו מה הוביל לצביעה על כך שהרכב נקי לחלוטין מחלודה.

מה דעתכם, האם עדיף להשאיר את זה ככה ולהוריד במחיר או שמא לצבוע בטרם הפרסום?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תראה, מי שקונה לנצ'יה תמא מבין בדרך כלל יותר במכוניות מהאדם הממוצע, ומבין כמה עולה צביעת גג ומתי עושים אותה.

בתור נק' מיקוח, אפשר לצבוע גג בפחות מ 500 שקלים בתוצאה יפה מאד, לדעתי במו"מ רכב עם גג שרוף יקבל הפחתה גדולה יותר.

כמובן שתתעד לפני/אחרי למניעת לזות שפתיים מצד הקונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עדיף שתוריד את המחיר (כל עוד אין חלודה)

כי החשד שלא האנשים שיראו שהצבע חדש יהיה גדול מידי וגם ככה יורידו לך .

המלצתי לך אל תצבע !!!!

פורסם

שי, בתור אחד שזוכר אותך כאחד שמבצע עבודות בצורה יסודית ועל הצד הטוב ביותר, תרשה לי לספר לך שגם אני הייתי בדילמה כמו שלך (למרות שאני לא מתכנן למכור את הרכב בעתיד הקרוב וגם אצלי הצבע עדיין לא מתפוצץ אלא רק הגוון של הלכה כבר אינו מבריק כבעבר) והחלטתי שכרגע לא אצבע את הגג.

מבירורים שעשיתי (ועזוב אותך מסיפורים של צביעת גג בשקל תשעים) צביעת גג איכותית זה סדר גודל שמתחיל מאיזור ה 1500 שח ועד ל 2000 שח, תלוי בצבע ובאיכות העבודה.

עבודה איכותית תכלול פירוק שמשה קדמית + אחורית (סדר גודל של 500-600 שח), ליטוש הגג, התזת פוליאסטר (מספר שכבות לפי הצורך), ליטוש עדין אחרון ואז צביעה. כל זה כמובן במצב שאין שום ריקבונות בגג ולא נדרשת עבודת פחחות אינטנסיבית (למשל: שקעים של ברד וכד'). תמיד תוכל למצוא פחח שיעשה את העבודה בפחות מ 1000 שח, אבל אל תצפה שהמרקם של הצבע יהיה חלק לחלוטין וגם אל תצפה שהגימור מסביב לגומיות של השמשות, לאורך זמן, לא יפתח קילופים או פיצוצים קטנים בצבע (שגם יובילו לקילופים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...