Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אשמח לקבל תשובה ממישהו שכבר יש לו או היה לו את הרכב הנ"ל בשנתון דומה ולקבל המלצות או התרעות מפני הרכב הנ"ל.

המחיר שלו הוא 47000 ש"ח שזה מחיר של מאזדה 323 באותו שנתון אך יש לרכב הזה כל כך הרבה דברים שזה ממש רכב מנהלים לכל דבר השאלה היא אם אני קונה רכב כזה בו נגיד עם 100000 ק"מ שטופל רק במוסך מורשה האם אני מסכן את עצמי בהוצאות מוסך מיותרות וגדולות? ידוע לי כי הרכב הנ"ל צורך יותר דלק ממאזדה (פער של 20-30%) אך מבחינתי זה פעם של 100 ש"ח בחודש שזה נסבל, הפחד שלי הוא נושא האמינות כי אני מניח שטיפולים שלו מאוד יקרים.

אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה כמה שיותר

פורסם

שרשור עקרוני על קניית רכב דומה, שיוכל לתת לך חומר למחשבה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121948&highlight=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסטנדרט שלי הוא רכב משפחה מפנק מאוד, הפחד היחיד שלי הוא נושא של אמינות ולגבי הנושא הנ"ל עדיין לא קיבלתי תשובה

פורסם

החשש שלך מעלות אחזקה מוצדק במידה מסוימת, כי אכן ביצוע הטיפולים בזמן ובאופן הנכון מהווה גורם קריטי. מעבר לכך הם גם יחסית יקרים.

חוץ מזה מדובר בספינת פינוקים עם מרווח נפלא, שפע של מותרות, הנאה מנהיגה, בטיחות טובה ואחיזת כביש נפלאה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

כל שרשמו נכון. קח בחשבון תקלות ועלויות תיקון שישנו את חיבתך לאוטו תוך זמן קצר, לא בגלל צריכת הדלק השוק של האוטו הזה על הפנים, ומי שכבר קונה אותו, כנראה לא מספיק בירר או בעל בXXם גדולות.

מובן שיתכן גם רכב עם "מזל" ושיהיה שקט יחסי, לא הייתי בונה על זה.

לא חסרות מכוניות מומלצות או פחות גרועות מבחינת אמינות ועליות תיקון (להבדיל מעלויות אחזקה שוטפות רגילות)

למותר לציין שכל שרשמתי לעיל הינו לפי דעתי והתרשמותי האישית ממגון לא גדול של סיפורים של בעלי רכבים כאלה בעבר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בתור חובב אופל מושבע אני חייב להודות שזאת אחת המכוניות היותר מחורבנות שלהם ב 20-30 שנים האחרונות.

בעיות אמינות קשות ולכן המחירים הנמוכים (המחיר שציינת אפילו גבוה).

השמועות אומרות שכשהם עברו למנועים החדשים (3.2 במקום3 ליטר ו 2.6 במקום 2.5)הם גם שיפרו את נושא האמינות אבל אין לי מידע על זה שאני יכול להגיד בוודאות.

בנוסף, אני לא יודע איך החלפת המנועים השפיעה על האמינות כי המנועים (מנועי V6) תמיד היו אמינים ומצוינים ולא היוו את נקודת התורפה של הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנוע גדול אולם הבודי של הרכב שוקל פי 2 מהמנוע

לי יש את האוטו במנוע 2500 בנזין אני מוכר עקב מעבר לפאסאט

האוטו עבר 220 קילומטראז

לאוטו מגוון מערכות כמו חימום בכיסאות , הגה כוח , בקרת שיוט, מגנזיום, חלון שמש , מערכת שמע אדירה + צ'נג'ר מקצועי של החברה , כיסאות חשמליים, מראות חשמליים, חלונות חשמל, אמבולייזר, נעילה מרכזית, מחשב דרך , מזגן עם מערכת בקרת אקלים ממוחשבת, צמיגים רחבים

מה אני אוהב באוטו ?

את הפוזה של הרכב !

תמונה אחת שווה אלף מילים

opel omega.jpg

פורסם

בתור בעלים של רכב כזה מודל 2000 מנוע 3 ליטר אין לי טענות לגבי רכב זה

נקנה לפני 6 חודשים בערך , עברתי איתו 25000 אלף ק"מ בינתיים והרכב אמין . חוץ מטיפולים שוטפים ואיזה בעיה קטנה ומציקה שנגרמה כי איזה "מניאק" דפק לי את המראה ולא השאיר פרטים לא היו לי תקלות עם הרכב

בינתיים לפי מחשב הדרך צריכת הדלק של הרכב עומדת על כ 8 ק"מ לליטר וזאת לפי מהירות ממוצעת שהרכב נוסע שעומדת על כ 41 קמ"ש :S

בקשר לפינוקים וכל הדברים האלה אני לא חייב להסביר, מחיר טיפולים שגרתי לא עולה הרבה מעל עלות טיפול של רכב משפחתי אבל וזה אבל אם יתקלקל משהו ברכב אז עלויות התיקון גבוהות - אין מה לעשות זה עדיין רכב פאר שהאחזקה השוטפת שלו גבוהה יותר מרכב סטנדרטי , על איכות משלמים .

אם יש לך שאלות אז אפשר לשאול בשמחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לפי דעתי לך על משהו "עממי" יותר אך עדיין מפנק ברמות.

ממש לאחרונה רכשנו פג'ו 406 הדגם המפואר SV מנוע 2000.לרכב יש כסאות חשמליים לנהג ולנוסע שלידו,בקרת שיוט ריפודי קטיפה סופר נעימים למגע שעדיפים על ריפודי עור עשרת מונים לדעתי(במיוחד לאחר 7 שנים על הכביש שאז העור כולו מקומט ובלוי בדר"כ),הרכב מרווח,נוח מאוד מאוד.

מה אני יגיד לך הרכב מדהים ואפשר למצוא משנת 2000 סביב ה40K ש"ח.

עלויות האחזקה שלה אמורות להיות זולות בהרבה משל האומגה.

גם אנחנו שקלנו לרכוש רובר R75 אחת במחיר דומה לזה של הפג'ו,הרובר הרבה יותר מפוארת מהפז'ו זה נכון,אבל האחזקה מאוד מאוד מאוד יקרה.

פורסם

גם אנחנו שקלנו לרכוש רובר R75 אחת במחיר דומה לזה של הפג'ו,הרובר הרבה יותר מפוארת מהפז'ו זה נכון,אבל האחזקה מאוד מאוד מאוד יקרה.

על מה אתה מתבסס כשאתה מצהיר שהאחזקה שלה מאוד יקרה ??!!! :roll:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בירורים במורשה שלי ושל עוד חבר פורום שבדק ודנתי איתו על הרכב.

כמו"כ בדקתי אפשרות של השגת חלפים מפירוקיות וכד' והובהר לי שהחברה היא הכתובת הכמעט בלעדית לחלפים וכולנו יודעים מה קורה שמונופל מתחיל להשתולל.(הצרכן אוכל אותה)

פורסם
בירורים במורשה שלי ושל עוד חבר פורום שבדק ודנתי איתו על הרכב.

כמו"כ בדקתי אפשרות של השגת חלפים מפירוקיות וכד' והובהר לי שהחברה היא הכתובת הכמעט בלעדית לחלפים וכולנו יודעים מה קורה שמונופל מתחיל להשתולל.(הצרכן אוכל אותה)

אני חולק עליך בכל מה שנוגע לחלפים ו/או לעלויות גבוהות מאוד והשתוללויות מחירים . את האמת שהייתי דיי נעול על אחת לפני קניית האומגה ולצערי העו"ד הזקן בסוף התחרט ולא הסכים למכור את הרכב למרות שהייתי מוכן לשלם אפילו קצת מעל המחירון בשביל הרובר שלו (למען האמת כבר הסכמתי רק הייתי צריך להעביר בעלות וכולה יום אחרי) . גם הבדיקה שלי הייתה מקיפה ויסודית ואם תמצא את השרשור שממנו התחלתי בחיפוש רכב מתאים תמצא עד כמה מעמיקה .

אם אתה רוצה להשוות רובר 75 למאזדה 3 או למאזדה 6 אפילו אז יש לך טעות בהשוואה ! עלות הטיפולים והחלפים של רובר 75 לא עולה על עלות רכב דומה מאותה קטגוריה . מחיר הקנייה לא משחק תפקיד מכירע בקניית רכב כזה אבל להגיד שעלויות הטיפול שלו גבוהות מאוד מאוד מאוד ובכזו נחרצות זה פשוט לא נכון .

חוץ מזה שהכל "שמעתי ודיברתי ואמרו לי והייתי במוסך ושאלתי ועוד" הכל שמועות ואין כמו בעלי ניסיון ואני דיברתי עם 3 בעלי רובר 75 בקשר לעוילוית (מכרים אישיים) כך שלפחות בעיניי אם אתה לא בטוח אז לפחות תרשום ששמעתי שהן יקרות (כי אין לך ניסיון) ולהבהיר שאין לך ניסיון (כמו שגם לי אין ברובר אך גמני עשיתי בדיקה )

טוב נראה לי שאני טוחן את דבריי עוד ועוד ;)

המשך יום נעים

Henry Miller

• תוכן חדש...