ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מאז ומתמיד אחי רצה ג'יפ ועכשיו הוא להוט בעקבות רכב שהוא ראה למכירה. מדובר בטאטא סהרה שנת 2001 יד 1 שעברה 150K ק"מ. הרכב עם מנוע 2700 סמ"ק טורבו. הרכב נמצא אצל סוחר. אין לי בעייה עם זה שהרכב אצל סוחר כי אני יודע שהשוק שלו בעייתי וככל הנראה אין דרך אחרת (מהירה) למכור אותו. ממבט שטחי הרכב נראה חיצונית די שמור. המחיר המבוקש 35K, ונראה די גמיש. כרגע אחי נוסע על רנו קנגו.הוא מודע לכך שנוחות הנסיעה של הטאטא ככל הנראה תהיה ירודה בהשוואה לקנגו. לא תהיה לו בעייה עם ה"עגלתיות" הצפוייה כי גם הקנגו לא ממש ממהרת לשום מקום. מבחינת המראה של הסהרה הוא מרוצה. מה שמעניין אותו זה היבט ה"אמינות" ועלויות האחזקה. קראתי בשירשורים אחרים שהמנוע של הטלקוליין (הטנדר כמדומני) הוא של מרצדס.…
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב בתקציב של 35-50 אלף כשחשוב לי שהוא יהיה אוטומט קטן אמין מאוד (כמה שפחות מוסכים יראה) בעל אחזקה זולה יש חיה כזאת ? הכיוון שלי זה יפניות בגלל האמינות אבל אשמח לשמוע מה אתם ממליצים
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת את החוות דעת שלכם על האוטו האודי A4 שנת 95-96 ידנית מנוע 1600 תודה.
הודעה אחרונה מאת מתן22, -
-
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני ממש לא יודע מה כדאי כי אין לי מושג מה המכונית הטובה מכולן מבחינה חיצונית שלושתן יפות בעיניי אז בבקשה תעזרו לי לבחור את הטובה ביותרמכל הבחינות דלק, סחירות, אמינות וכו תודה
הודעה אחרונה מאת wellertheloser, -
דייהו לאנוס
מאת VoLT- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן , הוצאתי בדיוק רישיון ובנתיים אני נוהג באוטו של אבא ואני מעוניין לקנות רכב לעצמי בתור אוטו ראשון אני לא חושב להשקיע המון או לקנות משהו חדש חדש מהסוכנות חשבתי על הדייהו לאנוס דגמים 2001-2002 כמה שאלות אליכם : איך צורת ההתנהגות שלה .. ? יש בעיות \ כמה כ"ס ? מהם המחירים הנעים בדגם הכי חדש שהוא 2002 ? יש פוטנציאל לשיפור ביצועים ? שיפורי יופי וכל השטויות האלה פחות מעניינים אותי .. אבל עד כמה אפשר לעבוד עם המנוע של האוטו בכדי להוציא את המירב ? תודה מראש ...... !
הודעה אחרונה מאת AMIRTLV26, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש כבר חוות דעת על הגיפ החדש של טויוטה?
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אלמרה פרפקט 1.8 ,2002 100K ק"מ ,יד 2.(מצב מכני טוב). עקב תאונה בחזית הרכב,הנהג לא עצר בזמן ונכנס ברכב שלפניו("תאונה קטנה"). הערכת שמאי -ירידת ערך של 5%(מתוכם 1% על שילדה, 4% על חלקי מרכב-הוחלפו שתי כנפיים,פנסים ,חזית פח ומחסה מנוע). בהערכת שמאי נאמר :"פגיעה בקורת מרכב" : 1)מהיא המשמעות של המשפט הזה? 2)האם יש השפעה מבחינת הבטיחות ? 3)כמה אחוזים אמורים להוריד ממחיר מחירון(56K ש"ח)? תודה
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
-
- 32 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב. אני שוקל להתקדם קצת ולהחליף את הרכב הראשון שבבעלותי ברכב יותר מתקדם מבחינת הגיל. כמו שציינתי ישנה בבעלותי כרגע 205 שנת94 הזרקה. אני מאוד מרוצה ממנה וכרכב ראשון, לדעתי, (טוב אני לא ממש אובייקטיבי) היא אחלה בחירה מכל הבחינות (עלות טיפולים, חיסכון בדלק, אמינות מסויימת, זריזות, הנאה מנהיגה ונוחות) מקווה שלא הגזמתי עכשיו מה אתם הייתם ממליצים לי כיורשת. הבחירה המתבקשת כאמור היא ה306. אך ממה עלי להיזהר איזה דגמים מוצלחים יותר או פחות. אני מעוניין להוציא 20K. ומחפש שנה כמה שיותר מתקדמת כמובן בלי להתפשר על מצב הרכב. עלי לציין שהנסיעות שלי הן בעיקר עירוניות ואולי אתחיל לנסוע נסיעות בינערוניות ארוכות מהמרכז לצפון הרחוק. מה עלי לבדוק ואולי בכלל יש חלופות עדיפות??…
הודעה אחרונה מאת Mike_d, -
306 \ 106 ?
מאת Mike_d- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לרכב ראשון.. (לנסיעות בת"א ונוחות נהיגה) עריכה : אפשר למחוק את ההודעה , מצאתי בחיפוש! סליחה!
הודעה אחרונה מאת Mike_d, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני נכה צהל ולכן פטור מתשלום האגרה על הרכב שאני רוכש. אני עומד לקנות כנראה יונדאי סנטה -פה השאלה היא האם דיזל או בנזין? אני נוסע כ- 24,000 ק"מ בשנה כך שהאוטו נוסע לא מעט מידי, הדגם של הדיזל יקר כ-15000 שח יותר מדגם הבנזין אך לי הוא יקר רק ב- 8000 ש"ח. מבחינה כלכלית וחסכונית מה כדאי יותר דיזל רו בנזין? אודה אל תשובה מהירה אני צריך להזמין רכב כבר מחר או מחרתיים תודה מראש אלי
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום לכולם אני כבר די הרבה זמן מחפש רכב וקורה הודעות בפורום בסכום ה 10K וחשבתי על האפלאוז 92 מה הייתם אומרים??? האם הוא חסכוני מבחינת דלק,תיקונים,חלקים אה והרכב יספיק לי ל3-4 שנים ???? אשמח לקבל תגובות
הודעה אחרונה מאת tim tim, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
......
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
יעוץ ברכישת שרייד
מאת may-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם!!! מצאתי דייהטסו שרייד, ידנית, שנת 93', אמורה להיות במצב ממש טוב (עוד לא עשיתי בדיקה), בבעלות בחורה צעירה, בת של מכונאי ומטופלת בהתאם. מנוע 1500. העניין הוא - הקילומטראז' מתקרב ל200,000... האם בגלל שהמנוע הוא 1500 יש טעם לבדוק? כי כשאני נתקלת במנוע 1300 עם קילומטראז' כזה אני אפילו לא מסתכלת... אני מתייעצת פה מראש כי האוטו די רחוק ממני גיאוגרפית, ואפ אקבל ים תגובות לוותר מראש אולי לא אטריח את עצמי לנסוע לבדוק. לא תקין - המווסת של המזגן. הוא תמיד על הכי גבוה... תודה על כל תגובה !
הודעה אחרונה מאת eli8333, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, בימים אלו אני חורש את הפורום הנפלא הזה במטרה להרחיב את ידיעותיי לקראת רכישת רכבון ב 20K. אני עדיין לא מפרסם את התלבטויותיי שכן עדיין לא סיימתי את החרישה. ובכל זאת, יש לי שאלה קטנה: לאורך הת'ראדים אני שם לב שיש המלצות די גבוהות על וולקן, אך הרבה פעמים כאשר 306 מוזכרת יש הסתייגויות (מסיבות שונות). אבל מהפורום אני גם מבין שמדובר בשני רכבים כמעט זהים! מישהו יכול להסביר לי האם הגיוני שמישהו ימליץ על הוולקן ובאותו משפט יאמר להתרחק מ 306 (או שהיא כבדה, בינונית וכו')? ובקיצור, מה קורה כאן? אני, אגב, שמתי עין על 306, (XR 1800 או XN) אך בעקבות הקריאה כאן יש לי הסתייגויות. ההרגשה מכם שהרכב דיי בינוני ויש עדיפים ממנו. בעבק הרחוק (8 שנים) יצא לי לנסוע לא מעט עם XR 1800…
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ,זו הודעה ראשונה שלי בפורומים בכלל ,האמת שזה נראה ממש נחמד שייש לכם את הרצון לעזור ולחסוך הרבה כאביי ראש למתלבטים שביננו. אז מראש,תודה ! אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של 40000-50000 ש"ח שכמובן עם תחזוקה לא יקרה(חלפים,תיקונים,טסט,ביטוחים וכו').ואמין כמובן. קראתי את התגובות השונות על רכבים שונים והאמת שאני ממש צריך עצות. אני מחפש רכב נוח מאוד ,כמובן יפה, וחזק תרתי משמע(מנוע וחיצוניות) ההתלבטות שלי היא בין: 1. פיג'ו 406 - 1800סמ"ק או 2000 סמ"ק שנים-2001-2002-עדיפות ראשונה שלי-אך הבנתי שייש בעיות רציניות עם הגיר -וכמעט כל מי שאני שואל-זו התשובה-בעיות עם הגיר! עלות מטורפת לשיפוץ. 2.מיצובישי גאלנט 1800 או 2000- אין לי שום מוסג לגביי רכב זה. 3.אאודי-A-3 ש…
הודעה אחרונה מאת DIESEL_GUY, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני חוזר לארץ לאחר תקופה של 3 שנים בחו"ל ואני מחפש רכב לקנייה. הקריטריונים הם: תקציב 100,000 שׁ"ח ונגיד 25% לכאן או לשם. זמינות בשוק יד שנייה, אני רוצה מצד אחד רכב מיד שנייה, אבל אני לא מוכן להתפשר על ריבוי ידיים וק"מ גבוהה, ולכן אני מחפש דגמים שההיצע שלהם בשוק גבוהה, שיהיו הרבה אופציות לקנייה (לא מוכן לנהוג ברכב יד 6 עם 100,000 ק"מ רק בגלל שהוא "נדיר" ו"ספורטיבי"). עדיפות לצורה קומפקטית, שיהיה נוח להתניידות וחנייה באיזור ת"א, ועם זאת אני רוצה תא נוסעים מפנק (אני לא ממש מצליח להגדיר את זה, אבל אני מגיע מאודי אי6 משנת 2003 ואני נהנה בכל פעם שאני נכנס לאוטו עם המושבי עור, והנורות, ואיכות ההרכבה הגבוהה, ולפני האודי הייתה 330 משנת 2001 גם כן תא נוסעים ברמה גבוהה מאוד,…
הודעה אחרונה מאת DIESEL_GUY, -
רנו קליאו B
מאת dj sg- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל בעלי הרנו קליאו B בלבד או למי שמבין עניין באמת השאלות מופנות אליכם מבקש סיקור מבחינתכם לגבי אמינות ונוחות של הרכב מהדגמים הידניים האם שווה לקנות אוטו לנהג חדש שתקציבו 25 אלף ש"ח? מדובר באחי הקטן אני מחפש לו אוטו עד 25 ש"ח על הפרק עלתה לה גם הקליאו B אבל כיוון שאין לי איתה היכרות אני שואל אותכם. עלה על הכיוון פיזו 106 סיטרואן סקסו ורנו מגאן קופה בדגמים הישנים אגב איך הסיאט איביזה? חשוב לו שיהיה לאוטו מראה ואופי כמה שיותר ספורטיבי אבל שיהיה אמין וחסכוני בדלק ככה למצוא את האיזון.
הודעה אחרונה מאת noam_h, -
- 0 תגובות
- 788 צפיות
דברים שחשובים ליבסדר הזה) 1.עלויות אחזקה 2.בטיחות 3. אמינות 4.שמירת ערך 5. הנאה מהרכב ק"מ ממוצע לשנה: 19,000-27,000 האם עדיף לי את הפאסאט דיזל 1900 וזהו?
הודעה אחרונה מאת eli8333, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר מתעניין ברכב ואני מעוניין לברר בשבילו כמה פרטים. מאיזה שנה ועד איזה קיים הדגם? מה השינויים בשנים? איזה מנועים יש ואיזה מומלץ? איך הרכב מבחינת כוח, אמינות, זריזות, הגה מתקשר ועוד? אשמח לקצת עזרה. עמית.
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
-
שלום לחברי הפורום, אני מתעניין בפולו שנת 2001/2 (אוטומט) ושמעתי עליה עד כה הרבה מאוד דברים טובים. הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע מה צריכת הדלק? ואם אפשר לשמוע עליה גם דברים שלילים כדי שלא אופתע לאחר מכן, אז בכלל יהיה טוב. שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת oreni6, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
אני מתלבט מאד בין גולף 2000cc לפולו 1600cc אוטומט בטוח. שנת 2007 2008 אבקש ייעוץ לא יודע מה להחליט.מאחר וכעת נוהג בגולף 2000ccc 2001 ואין טענות גורם לי להשאר בvw תודה רבה שמואל.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
פיג'ו 206 2000 1 2
מאת ASAF103- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות פיג'ו 206 שנת 2000 יד ראשונה 1,400 אוטומט 147,000 5 דלתות הוא רוצה 42,000 ש"ח יום שישי אני כנראה יסע לראות את האוטו מה אתם אומרים? תודה. אסף.
- 5 תגובות
- 874 צפיות
מכיוון שהרכב הנוכחי אחרי טוטאלוס אני מעוניין בדחיפות ברכב באיזור 65-70K ראיתי את הפסאט באיזור 65-70 אלף שנתון 02 אוטומטית. האם הרכב מומלץ, הכוונה היא אמינות, טיפולים/ביטוח , צריכת דלק וספורטיביות לא שאני נהג מירוץ או קרוב לכך אבל חשוב שהרכב לא יהיה עגלה. רצוי תשובות בדחיפות כי אני מעוניין לקנות בתחילת השבוע רכב. תודה!
- 1 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם בבעלותי אופל אסטרה משנת 1995 . היות ואני זקוק לרכב גדול יותר הכוון הוא אופל וקטרה משנת 2003. אם למישהו מכם יש רכב כזה- הייתי רוצה לקרוא קצת חוות דעת- חשוב לי מאוד. צריכת דלק, התנהגות כביש, ומרווח פנימי ליושבים מאחור בעיקר. וכמובן לא נפסח על נושא האמינות ותקלות נפוצות (אם יש) תודה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, על הפרק רכישת של סאאב 95-5 שנת 2004 מאובזרת לעילא. אני מודע לעלות החלפים (והביטוח) היקרים אך לא לאמינות המכנית והמערכתית של הרכב. שמועה הגיעה לאוזני בנוגע לאחוז גבוה יחסית של מנועי סאאב שהולכים לעולמם בטרם עת. האומנם? אשמח אם תשתפוני בכל נסיון ישיר או עקיף שהיה לכם בנוגע למכונית זו. לתגובתיכם הדחופות אודה מראש.
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לרכוש רכב משומש שישמש אותי לנסיעות עירוניות.הדרישות שלי מהרכב צנועות בעיקר אמינות ואחזקה זולה.התקציב הוא בערך 50,000 ולכן המכונית שבאה מבחינתי בחשבון היא יונדאי גטס.סיריון החדשה מתחילה מ 2006 וכבר מתחילה להתקרב למחיר של רכב חדש. אינני נוסע הרבה יחסית.רמת היכרותי בנושא רכבים נמוכה ולכן חששותי לקנות ממודעות באינטרנט/עיתון שם אני עלול ליפול לידיהם של סוחרים ממולחים(וגם פחות ). מכיוון שההיצע למכונית זאת מרובו הוא מחברות ליסינג. ברצוני לדעת האם בטוח לקנות מחברות ליסינג גדולות כמו ניו קופל ? האם בחברות כאלו נוהגים לזייף קילומטראז ולהסתיר תאונות ? האם במקרה של טוטאל לוסט הם מחזירים את המכוניות לאחר תיקון ? האם נוקטים בתעלולים כגון שמן דבש לז…
הודעה אחרונה מאת davidgore, -
רכב ב 90K שגם יהיה אמין ושומר ערך (בשביל אמא) וגם תופס כוסיות (בשביל נהג חדש ונלהב) 1 2 3
מאת manoman-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכם. המשפחה מעוניינת להחליף את הרכב השני בבית. התקציב הוא בסביבות ה90K כאשר אפשר לעלות, לא יותר מדי, ואפשר גם לרדת. הבעיה שבדבר היא ההחלטה על הרכב הבא. הרכב יהיה מיועד לי(נהג חדש ,תלמיד ) ולאמא שלי. אני מעוניין ברכב עם מראה ספורטיבי, עם קצת הרבה פוזה, ואותי לא ממש מעניין הביצועים, הכוח, וכל המסביב לקנייה. לאמא שלי חשוב ברכב שיהיה רכב אמין ברמה של היונדאי אקסנט שברשותה, שיסע ויסחב כמו שצריך, ומאוד מאוד חשוב לה המכירה העתידית של הרכב והערך שוק שלו. * בעקבות מספר חיפושים בפורום , ראיתי שכל פעם אתם שואלים מה הדרישות .אז אני אפרט לכם את הדרישות שלנו מהרכב: -עדיפות ליותר מ-2 מקומות, כאשר לדוגמא מספר המקומות ביונדאי קופה מספיק. -עדיפות למנוע בין 1600…
הודעה אחרונה מאת blavie, -
-
- 1 תגובות
- 745 צפיות
יצאתי מבולבל לגמרי , אשמח אם תכוונו אותי למציאת הרכב האידיאלי בשבילי אני מחפש רכב קטן, אוטומט אמין מאוד וזה מאוד חשוב לי , לא בא לי להתקע כל שני וחמישי עם בעיות חשמל למינהם או כל דבר אחר וחסכוני באחזקה ובצריכת הדלק שלו (מאוד רציתי גטס אבל כנראה אני אוותר בגלל סעיף צריכת הדלק). התקציב שלי זה 45 k יאריס 00 47 אלף שח גטס 05 מליסינג 48 אלף פונטו ספייס 03 45 וחצי אלף שח פיג'ו206 00 1.4 תודה!
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים בהמשך הסאגה של החלטה על רכישת רכב חדש, אחרי נסיעות מבחן בסוזוקי סויפט החדשה, פז'ו 206 1.6 אוטומטית ופולו 1.4 אוטומטית וידנית, נפלו הפז'ו, בגלל חוסר אפשרות להגיע לתנוחת ישיבה נורמאלית ויותר מדי שמועות על בעיות גיר ומנוע והפולו האוטומטית בגלל ביצועים עלובים. נשארו הפולו 1.4 80 כ"ס ידנית וסוזוקי סויפט 1.5 אוטומטית (שתיהן פחות או יותר ב- 110K). בסוזוקי לא כל כך אהבתי את ההגה החשמלי הקל, הרכב אמנם חדש בארץ אבל אני מאמין שהאמינות שלו תהייה כמו של כל יפאנית אחרת ולא נראה לי שצריכה להיות בעיית סחירות ברכב יפאני עם גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי). בפולו, אהבתי מאוד את תנוחת הנהיגה, המשוב מההגה והביצועים, מה שאני צריך לדעת עדיין, מה הסחירות של רכב קטן ידני ומ…
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת ייצרן של פורד פוקוס - ספרדית או גרמנית ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
מי מחובר 64 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 263 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- tan tan
- Camaro 92
- yor2
- guya72
- benny62
- פינדר
- רפי לין
- Ash1
- Satori
- ezuf
- Avia
- yoav911gt2