Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בהמשך הסאגה של החלטה על רכישת רכב חדש, אחרי נסיעות מבחן בסוזוקי סויפט החדשה, פז'ו 206 1.6 אוטומטית ופולו 1.4 אוטומטית וידנית, נפלו הפז'ו, בגלל חוסר אפשרות להגיע לתנוחת ישיבה נורמאלית ויותר מדי שמועות על בעיות גיר ומנוע והפולו האוטומטית בגלל ביצועים עלובים.

נשארו הפולו 1.4 80 כ"ס ידנית וסוזוקי סויפט 1.5 אוטומטית (שתיהן פחות או יותר ב- 110K). בסוזוקי לא כל כך אהבתי את ההגה החשמלי הקל, הרכב אמנם חדש בארץ אבל אני מאמין שהאמינות שלו תהייה כמו של כל יפאנית אחרת ולא נראה לי שצריכה להיות בעיית סחירות ברכב יפאני עם גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי).

בפולו, אהבתי מאוד את תנוחת הנהיגה, המשוב מההגה והביצועים, מה שאני צריך לדעת עדיין, מה הסחירות של רכב קטן ידני ומה האמינות שלה - מידידה בעלת פולו 2001 שמעתי על בעיות חוזרות בנעילה חשמלית ובחלונות חשמליים ועל מחירי חלפים יקרים.

האם מישהו בפורום יכול להוסיף לגבי אמינות של הפולו ממודל 2002 והלאה ?

האם הנעילה המרכזית והחלונות החשמליים בדגמים עד 2001 הם מקוריים או שהורכבו בארץ ? מה המצב לגבי דגמי 2008 ?

תודה למגיבים

פורסם

אני הייתי לוקח את הפולו ידנית ב 90000 שקל .

מה היה יותר מהיר הסוזוקי או הפולו ? אני יודע שלסוזוקי יש יותר כוחות סוס וגם האוטו קל

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

דווקא הפולו הרגישה יותר "חיה"

בסוזוקי הגיר האוטומטי סירב לעשות קיק-דאון ומיהר להעלות הילוכים - נראה מוזר ואצטרך נסיעת מבחן נוספת לפני החלטה סופית.

כרגע אני מנסה להבין איך האמינות של הפולו.

פולו ידנית עולה 100K בגימור קומפורטליין ו-95 בטרנדליין, הבעייה שלי שלטרנדליין אין כיוון גובה למושבים וזה חשוב לי מאוד כך שאני הולך על הקומפורטליין (אם אבחר בפולו)

פורסם

לשני הרכבים יתרונות וחסרונות במבחן הישיר בינהן.

הפולו איכותית יותר בסביבת הנהג ומרגישה "מכובדת" יותר מהסוייפט וסביר להניח שחסכונית יותר מבחינת דלק.

הסוויפט, זריזה יותר, מאובזרת יותר (חישוקי מגנזיום, רדיו-דיסק עם שליטה מההגה, פנסי ערפל ועוד....). הפולו תיהיה יקרה יותר לאחזקה.

לפולו- שנתיים אחריות, לסוויפט- שלוש שנים.

מה לגבי אופי הגיר? האם גיר ידני מתאים לך, ואתה מוכן לוותר על הנוחות של רכב אוטומטי? אם הינך גר באזור המרכז הפקוק לא הייתי בוחר באופציה הידנית.

לטעמי שתי מתמודדות ראויות, בצע נסיעת מבחן ואחלט.

נ.ב: אני הייתי בוחר בסוויפט.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר אבל לפעמים אני "נתקע" 15-30 דקות במחסום (כביש 443) מה שגורם לי לחשוב על רכב אוטומטי.

כפי שכתבתי, ביצעתי נסיעת מבחן בשתי המכוניות והפולו הידנית הרגישה יותר "חיה" , בסוזוקי הגיר לא שיתף פעולה ואני לא יודע אם זו בעייה במכונית המבחן הספציפית וחוץ מזה, אני לא אוהב את ההגה החשמלי הקל שלו.

נראה לי שאבחר בפולו - אני עדיין מחפש מידע לגבי אמינותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפולו מיוצרת בספרד.

אני אומר את זה, כי אנחנו באותה דילמה.

וגם אני התלהבתי מאוד מנסיעת מבחן בפולו 8)

ממה שהבנתי, הסוויפט יותר קטנה.

תבדוק היום בעיתון (או מעריב או ידיעות) יש כתבה של גיל מלמד על 5 מכוניות סופר מיני .. תוצאות מעניינות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

באיזה עיתון זה?

אנחנו גם נמצאים באותה התלבטות, רק שאצלנו הפונטו עם הגיר הרובוטי (הלא רע בכלל) והמאזדה 2 נמצאות גם בהתלבטות.

הפולו בגרסא אוטומטית ממש מרגישה חלשה ולא מנוצלת.

פורסם

במוסף העסקים של מעריב. של היום.

אני נהגתי על הידני, לא על התיבה האוטומטית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כל ה-VW POLO ששוקו בארץ משנת 1995 מיוצרות בספרד.

הפולו טובה מהסוזוקי בכל קטגוריה:- תצרוכת דלק, מרחב, ביצועים, מזגן,נוחות.

אין היום ב-90000ש"ח קניה יותר מוצלחת מהפולו - כמובן הגירסה הידנית , בגירסה אוטומטית זה סיפור אחר (ההפרש בפולו בין הידני לאוטומטי עצום כ-18K ש"ח).

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...