Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

על הפרק רכישת של סאאב 95-5 שנת 2004 מאובזרת לעילא. אני מודע לעלות החלפים (והביטוח) היקרים אך לא לאמינות המכנית והמערכתית של הרכב. שמועה הגיעה לאוזני בנוגע לאחוז גבוה יחסית של מנועי סאאב שהולכים לעולמם בטרם עת. האומנם?

אשמח אם תשתפוני בכל נסיון ישיר או עקיף שהיה לכם בנוגע למכונית זו.

לתגובתיכם הדחופות אודה מראש.

פורסם

לסבתא שלי הייתה כזאת בארה"ב במשך שלוש שנים. (דגם האירו ).

לא היו שום בעיות עם המנוע או הגיר שעבד בצורה מופתית עד יומו האחרון של הליסינג.

הדבר היחיד שאני זוכר הוא שהיו בעיות עם תושבות המנוע שהתבלו מהר וגרמו לרעידות חוזרות ונשנות.

חוץ מזה זהו רכב פשוט מטורף, כאשר כפתור S לחוץ זוהי בכלל חגיגה

( אחד הטובים אם אתה מתכוון לברוח למשטרה או משהו כזה...:wink: )

הבעייה היחידה היא שהוא פשוט מרגיש כל שריטה שיש על הכביש ( חתך צמיגים 45 אם אינני טועה ).

הנוחות ממש לא משהו לרכב במחיר הזה , וכל זה בארה"ב , כך שסביר להניח שפה המצב יותר גרוע מבחינת נוחות.

אחרי נסיון של אלפי מיילים על הרכב , אני אישית הייתי קונה משהו אחר בסכום הזה.

ד"א - סבתא שלי כנראה גם חושבת כמוני והחליפה ללקסוס - שאינה בכלל ברת השוואה לסאאב.

תבלה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

סאאב 95

תקלות אופייניות

1 "קסטת הצתה"

2 בית מצערת

3 טורבו רגיש לסוג השמן

4 מערכת קירור המנוע רגישה לקורוזיה ,לימים חמים במיוחד

5 תושבות מנוע ,ללוחצים שביננו

6 צג לוח בקרת המיזוג הרדיו ומחשב הרכב

7 בולמי מכסה המנוע

8 פעולת יחידת המיזוג\חימום ,מנופי המדפים נוטים להישבר

בסהכ רכב אמין (ככל שאירופאיות יכולות להיות) נותן תמורה מצוינת לכסף ,אחד הרכבים היותר טובים בשוק ,איכות ההרכבה טובה בידוד רעשי הדרך פנטסטית ,מנוע חזק תחושת נהיגה המשלבת רכב מנהלים ספורטיבי לא על חשבון נסיעה מנהלתית

לגבי המנוע והגיר ,מכיר כמה רכבים שעברו את מחסום ה200K בלי בעיות מיוחדות

הרכב חייב להיות מטופל באדיקות בשילוב שמנים איכותיים ,יש לודא היסטוריית טיפולים

יגאל

פורסם

אני מקוה מאוד שבעת שתקרא את התגובה שלי זה יהיה עוד לפני שתקנה....

--סאאב זה רכב חזק ומפנק אבל יש לו בעיות כמו שאומרים שלא תדע מצרות,,יש מישהו שאני מכיר שיש לו כזה רכב והוא החליף כבר 3 פעמים גיר ועדיין אין לאוטו הילוך רברס,ואף אחד לא מצא את מקור הבעיה,,כמו"כ יש לו קטע שהוא אוכל את הטורבו,וזה עולה כמו משכורת של פקיד בכיר בבנק,דבר נוסף היבואן בארץ(UMI) לא מתחשב בלקוחות ואני אומר את זה בעדינות.

ואני לא מדבר על ירידת הערך המטורפת שלו,וחוץ מהיבואן אף אחד לא ירצה לגעת באוטו..

אם אתה מחפש רכב בסגנון לך על טויוטה קאמרי או ניסן מקסימה שהם רכבים אמינים בטירוף.

גם יפים גם חזקים וגם סחירים,,והכי חשוב האמינות שלהם...

שתהיה לך בחירה נכונה ובהצלחה...

פורסם

היחס בין ביטוח מקיף לרכב ובין השווי שלו הוא בערך 1:10

10.000 ש''ח ביטוח לרכב ששוה 100.000 ש''ח

למשוגעים עם כיס רחב :cry:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מי שרוצה טויוטה וניסאן זה לא מי שחושב על סאאב. לא מדובר במכוניות שמתחרות כלל על אותו השוק.

סליחה? ב-400.000 ש''ח על איזה פלח שוק מתחרה סאאב? אפשר בקלות לבחור בין לקסוס למיצובישי איבו, תלוי מה רוצים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היי...

קח את הטויוטה קאמרי החדשה מנוע 3500 סמ"ק היא לא פחות מהנה מהסאאב,והעיקר שתיסע בראש שקט..

פורסם

מי שמתעניין בסאאב אכן לא יוכל לעולם לקנות קאמרי. מצטער.

כמו שמי שקונה ג'טה או פאסאט לא יילך לקנות מאזדה 6.

מחיר הרכב זה לא הפונ' היחידה.

פורסם
מי שמתעניין בסאאב אכן לא יוכל לעולם לקנות קאמרי. מצטער.

כמו שמי שקונה ג'טה או פאסאט לא יילך לקנות מאזדה 6.

מחיר הרכב זה לא הפונ' היחידה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

נ.ב. הייתי הולך לוקח סאאב על קאמרי בכל יום בכל מצב אבל זה רק אני !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מהכרות קרובה עם בעלים של 9-5 לשעבר... תקלות דווקא מעטות אבל מאוד מאוד יקרות. בוודאי שהטורבו, שהצריך החלפה היה סיפור יקר, אגב גם סתם טיפולים עולים הרבה, ומבחר המוסכים הרציניים קטן (כמו עם כל רכב יקר ולא נפוץ במיוחד). מה שכן, הרכב מאוד מהנה, מרגיש הרבה יותר קטן ממה שהוא ובוודאי מרגיש וננהג יותר קטן וזריז ממתחריו בקטגוריה, יש לו יתרונות וחסרונות והרבה אופי. הבעלים של ה-9-5 שאני מכיר ממשיך להתגעגע אליו (אבל מתנחם בזרועותיה של ב.מ.וו 745...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...