Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 2000

ASAF103
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות פיג'ו 206 שנת 2000 יד ראשונה 1,400 אוטומט 147,000 5 דלתות

הוא רוצה 42,000 ש"ח

יום שישי אני כנראה יסע לראות את האוטו

מה אתם אומרים?

תודה.

אסף.

פורסם

לפני שלושה שבועות התחדשתי ב206 2002 1.6 ,

האוטו היה של אחותי 3 שנים , אמין מאוד, תבוק טוב אם טופל במוסך מורשה , מתי הוחלף טיימינג , ושבעל הרכב השתמש במים ירוקים לקירור המנוע (הראש מנוע רגיש לשימוש במי ברז)

בכללית אוטו מהנה מאוד.

עמית.

1.6 206

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת את המידע הזה.

לפני חודש אני מכרתי 206 שנת 2000 עם 145K יד 3 ידנית ב 39000 ש"ח.

אני מאמין שהייתי יכול למכור אותה ביותר. הורדתי מראש על כמה דברים קטנים. הבן אדם הראשון שבא לראות חטף אותה.

בזמן שהייתי בבדיקה התקשרו אלי עוד שני אנשים שממש בקשו ממני לראות את הרכב, אבל מכרתי אותו באותו יום אחרי הבדיקה.

פורסם

39K זה היה המחירון שלה?

ראיתי ביד 2 אחת מודל 2000 1400 ידנית עם 80 אלף ק"מ, רוצים עליה 37K ,לכן נראה לי שעשית עיסקה טובה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

המחירון שלה היה 41. בגלל שהשוק מוצף ברכב הזה,בגלל שהוא עבר מעל ל 145K, היו עליו שריטות בשתי הדלתות שרק צביעה הייתה יכולה לתקן וצבעתי את המכסה מנוע, גג ובגאז' בשל דהיה ובדלת אחת הצילינדר היה שבור מנסיון פריצה, הורדתי ל 39. מצד שני הרכב עבר טיפולים בזמן ולא חסכתי עליו שקל וגם היו קבלות מהיום בו הרכב נקנה ע"י הבעלים הראשונים.

לא ממש רציתי להפרד מהרכב. ידעתי שאני נוסע ללמוד עוד חודשיים אז חבל שהוא סתם יעמוד. פרסמתי והחלטתי שאם לא נותנים לי את המחיר שביקשתי אני פשוט לא מוכר. הקונה הראשון שהגיע אלי סיפרתי לו הכל(גם את הטוב וגם את הרע). בבדיקה הוא ראה שיצא לו בדיוק מה שסיפרתי והוא קנה.

הקונה סיפר לי שהוא בדק כמה רכבים לפני שלי ובכולם היו בעיות שונות של חלודה, דלתות עקומות ושקרנים.

ד"א, גם כשאני פרסמתי את הרכב שלי ביד 2 ראיתי הרבה מודעות שנראו אטרקטיביות מבחינת מחיר והן גם נשארו אחרי שאני מכרתי את הרכב שלי. אי אפשר לקבוע אם הרכב שווה את המחירים שהבעלים דורש מבלי לבדוק אותו

פורסם

מכל התגובות פה לא הבנתי אם זה כדאי או לא.

לגבי המחיר, שימו לב שזה יד 1 וזה אוטומט שזה יותר יקר מידני.

פורסם

לא פירטת מה אתה מחפש מהרכב? יש כאלה שמחפשים רכב מרווח ונוח, יש כאה שמחפשים בטוח יש כאלה שמחפשים חזק וכו..

אנחנו לא יכולים לקלוע לטעם שלך מבלי שתגיד למה אתה מצפה מהרכב ותקציב.

עקרונית, ה 206 זה רכב טוב. יפה, נוח והטיפולים לא יקרים. במידה ומטפלים ברכב כמו שצריך הוא גם אמין.

מה 1.4 כח לא תקבל הרבה כח (75 כ"ס במקור). אם יש אפשרות, אני ממליץ לך ללכת על הגיר הידני.

יותר מזה אין הרבה מה להגיד. אם היית מפרט, מה אתה מחפש מהרכב, היה ניתן להמליץ לך גם על רכבים נוספים בתקציב שלך ולהגיד לך אם הרכב הזה מתאים לך.

פורסם

אני מחפש אוטו קטן, לא משפחתי.

שיהיה נוח אמין ושהתחזוקה שלו לא תהיה יותר מידי יקרה.

רציתי פולו אבל הבנתי שהתחזוקה שלו יקרה!

פורסם

ראיתי אתמול אוטו.

הכל נראה טוב ויפה... אבא שלי שהיה איתי בבדיקה נסע באוטו ואמר שהוא מרגיש שהאוטו לא סוחב

הפיג'ו 206 1,400 אמור להיות ספרינטר או שזה אוטו חלש שלא סוחב?

יכול להיות שצריך אוברול למנוע?

פורסם

לא ספרינטר ולא נעליים, 75 כ"ס עם גיר אוטומט שדיי מסרס את המנוע.

בגרסא הידנית זה פחות נסבל - אם אתה מחפש יותר כוח מתח קצת את התקציב וחפש לך אחת עם מנוע 1.6.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ממליץ לך כבר למתוח את התקציב ולחפש 2001 מנוע 1600 עם ה110 כ"ס.

אם אתה מתכנן על 2000 מנוע 1600.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...