ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, במקרה נתקלתי באודי אי 3 1800 טורובו במצב טוב שממש מצאת חן בעיני, היות ואני לא מכיר שום דבר על האוטו אני אשמח לחוות דעתכם מה ההבדלים בכלל בין סוגי המנועים לדוגמא ה1800 רגיל? האם האודי זהה לגולף או עדיפה? אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדשה פה, מבינה מעט מאוד במכוניות, רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי. אני מחפשת משהו חסכוני, כמובן, ולא הרבה יותר מזה. התקציב הוא 15k וראיתי שאפשר לקנות סקסו שנת 2000-1. שווה להשקיע? או שאולי כדאי לי להסתכל על דברים אחרים? וגם- אמרו לי לא להתקרב לפזו.. מישהו יודע להסביר למה?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 755 צפיות
אני בת 22, רוצה לקנות רכב. התקציב שלי הוא בסביבות ה10, ואני מחפשת משהו שכמובן יחזיק מעמד הרבה זמן, יהיה חסכוני ולא יוביל אותי למוסך. מה לדעתכם הכי כדאי לי לקנות? מישהו אמר לי להתרחק מהפז'ו כי חלקי חילוף שלו יקרים והוא מתפרק, לפחות זה שבתקציב שלי. המליצו לי על סוזוקי סוויפט או דייהצו, והסבירו שהן הכי אמינות. אבל עדיף לי לקנות סוזוקי 94 נגיד, מאשר פזו 97? ומה לגבי פורד פיאסטה, או סובארו ג'סטי? הצילו..
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהרים טובים. הייתי רוצה להתיעץ איתכם בנוגע לרכישת סיירה גיאה 2.0 מבציר 93 למטרות נסיעות יומיומיות למכללה וההנאה שבהנעה האחרורית. הסיבה השניה היא העיקרית בעייני לכן הייתי רוצה לדעת האם היא חזקה מספיק להחלקות כוח (דריפטים) והאם אוכל להנות ממנה גם על כביש יבש (בחניה גדולה מרוחקת מאדם וממשטרה). כמו כן כמה תעלה לי הסבה מאוטומט לידני כולל כל המכללולים פלוס מינוס. האם האוטו עמיד להתעללויות הכרוכות בנסיעה על הצד? (כמובן שיטופל באהבה ויעשה ישור קו לפני כן) הם יש לדגם הנ"ל מחלות מסויימות (חשמל לדוגמא, והבנתי שיש הרבה ממנו בגיאה) עד כמה הוא אוכל דלק והאם החלפים זמינים במגרשים או שמדובר בזן נכחד? השאלה האחרונה היא עד כמה נדירה החיה בארצינו? יהיה קשה למצוא אחת שתשרת אותי נאמנ…
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 820 צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב ישן וזול ג'סטי, 205, פיאסטה, שרייד או סוויפט. הדבר היחידי שאני מוכן לשלם עליו יותר זה שהרכב לא יזהם. 1. מאיזה שנתון במכוניות האלה (בעיקר גסטי ו 205) משתמשים בדלק נטול עופרת ? 2. ראיתי לא מעט פז'ו 205 משנת 95 - כמה קשה להכין את האוטו לבדיקות זיהום האויר החדשות ? האם יש בו מערכות חיישנים בעיתיות ? או שזה אוטו בטכנולוגיה ישנה שרק צריך ניקוי וכיוונון של קרבורטור וכד' ? 3. האם יש הבדל משמעותי בזיהום האויר בין דגמי 91-94 לדגמים מ 95 ואילך ? תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך המלצה לרכב מנהלים חדש שיענה על הצרכים הבאים, פחות או יותר לפי סדר החשיבות בשבילי 1. נוח- רוב הנסיעהתהיה עירונית בין עירונית קלה. הרכב אמור להיות נוח לנהג ולנוסים, להסיע משפחה. 2. מרווח - לנהג ולנוסעים, כמו כן תא מטען מרווח ונוח להטענה. 3. מבצע- לא שאני הולך להתחרות איתו בכבישים אבל עדיין אני אוהב רכבים עם כוח. 4. בטוח- גם בריסוק וגם סלחני בכביש. 5. הרכב אמור להיות ייצוגי בצורה כזו או אחרת. אני נוסע דיי הרבה בכל שנה לכן דיזל בא בחשבון גם בגלל זמינות הכוח שלו. אני גר במושב וזה יכול להיות נחמד אם לרכב יהיה איכויות שטח\שבילים לכן כבישטח גם יכול לבוא בחשבון. תקציב - איפשהו בין 150-250 , אפשר קצת יותר אבל לא הרבה. המלצותכם בבקשה
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני זקוק לרכב (קטן) שישמש אותי ביום-יום בנסיעה מהאוניברסיטה לעבודה (סה"ככ-20-25 ק"מ ביום - נסיעה עירונית). בסופ"ש נסיעה של כ-150 ק"מ סה"כ בבין-עירוני. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברכב לכן חשבתי על תקציב של אזור ה-10k. רכב ידניכמובן (צריכת דלק: רצוי 1:14 לפחות...) אבל אני לא רוצה שיהיה כ"כ ישן (מודל 98'ורצוי יותר...). מאחר והנסיעה ביום-יום היא עירונית, ה"כ יתקבל בברכה. נראה לישבסה"כ אני אסע 900-1000 ק"מ בחודש. ברור לי שצריך להתפשר, לכן בראש ובראשונה חשובלי שהרכב יהיה חסכוני באחזקה בלי הרבה תקלות צפויות. אח"כ חשובה לי הנוחות ולבסוףהבטיחות. הדגמים שחשבתי עליהם: פז'ו 205, דייהטסו שרייד, פיאט אונו, סקודה פליסיה. איזהעדיף? אתם חושבים ששווה להשקיע עוד k 6-5 בשב…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
היום הייתי בסוכנות טויוטה ראיתי שני דגמים: 1.טויוטה AURIS -יש רמת איבזור GLI ורמת איבזור TERRA 2.טויוטה COROLLA-יש את ה SUN ה GLI שכחתי לשאול באילו משני הדגמים ובאיזו רמת איבזור קיים ESP? נכנסתי לאתר של טויוטה ולא מצאתי מענה לשאלתי תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת vlasha, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 988 צפיות
שלום לכולם כרגע במשפחה אנו מדברים על קניית רכב חדש, לא משהו שהוא חדש בשבילנו כבר קנינו יותר מכמה פעמים רכב חדש. הבעיה היא כזאת, אבי מתעקש על קניית רכב מסחרי, מגודל, מיניואן בקיצור, נכון שכל המכוניות שלנו היו מיניואנים, אבל הגיע הזמן לשנות ולקנות משהו יותר מתקדם, אולי ג'יפ או משהו אחר. הבעיה שההורים מתעקשים על רכב גדול בגלל שהם מאמינים שהם צריכים רכב בעל שבע מקומות בגלל שיש חמישה ילדים ,למרות שאני ואחי כבר די גדולים ואף אחד לא ממש נוסע איתם, את זה שאני צודק הסוכן רכב של סובארו כבר אמר להם חח, אבל הם בכל זאת מתעקשים, אפילו שיש שתי רכבים בבית. אז הבקשה שלי היא כזאת, למישהו יש הצעה מעניינת לרכב בעל שבע מקומות שהוא לא מיניואן משעמם, או רעיון אחר? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובות
- 910 צפיות
שלום. בחיפושי אחר רכב שמור שלא יסבך אותי בהוצאות עתידיות מכאיבות, מצאתי לנטיס 96 אוטומטית יד ראשונה 70000 קילומטר טופלה במוסך מורשה תמיד בזמן אבל עדיין.... 1) הטמבון מלא דפיקות ושפשופים-אוקיי,היה שייך לנהגת,נראה שהדפיקות נגרמו במהלך ביצוע חניות ולא יותר מכך,בכל מקרה זו רק קוסמטיקה 2)יותר מטריד שכשהאוטו עוצר ברמזור ועדיין בהילוך הוא רועד ומרעיש.גם אם מדובר רק בכיוון טורים ולא בתושבת,חבר אמר לי שהכיוון ממוחשב ויכול להגיע לאלפי שקלים, היתכן?! 3)המזגן מוציא אויר קר אבל חלש מאוד אפילו בעוצמה מקסימלית. האם זה טיפוסי ללנטיס(מזגן חלש) ואין מה לעשות או שפשוט יש לי ציפיות מוגזמות ממזגן בו 11 ווצריך פשוט להוסיף גז או לבדוק מה לתקן. אלך ביום שני לבעלי …
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
הקשתי באינטרנט את הנתונים הבאים : סובארו, אימפרזה, 1600, 2004, 100,000 יד ראשונה וקיבלתי סכום... כאשר הקשתי אותו דבר עם יד שנייה קיבלתי אותו סכום האם אין חשיבות ליד של האוטו בקביעת המחיר ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם, הלכתי לפני כמה ימים לראות מאזדה 323F מודל 96, האוטו נראה מטופל מאוד, מנוע מיבוא מלפני שנה וחצי. לפי מה שראיתי זה שיש נזילת שמן מההגה כח (המוכר אומר שזה "הזעה" וזה דבר ידוע בכל הלאנטיס F) ורעש מהמנוע, המאזדה היא יד שלישית, יד ראשונה הייתה אצל מורה נהיגה לחצי שנה והטסט הוא עד ינואר 08, המוכר מבקש 25 אלף (לא גמיש), מחירון לפי לוי יצחק זה 26 אלף. השאלה היא, האם יש טעם לקחת את האוטו לבדיקה? עריכה: גיר ידני (לא אוהב אוטומט)
הודעה אחרונה מאת barvaz, -
- 1 תגובות
- 923 צפיות
מה עדיף? בעיקר נושא צריכת הדלק רגיש לאימי. נסעתי בלנטיס והיא מרגישה חלשה לטעמי.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
שלום. התקציב הוא 20K בערך נטו לרכב. כמובן שמדובר על גרסת 5 דלתות בנפח 1400 (75 כ"ס) אני צריך רכב חסכוני וקטן לנסיעות בעיר לרוב אך אם מזגן ועוד בירושלים חייב שיהיה ABS ומאוד רצוי כרית אויר. חייב מזגן מקורי. נתחיל מזה שהרצון לעבור לרכב הוא משיקולים: 1. קוסמטיים פשוט לא נעים לי להיכנס לרכב בגלל העיצוב המאוד מיושן והמחסור באיבזור בסיסי (שלא לדבר על דיפון הדלתות שבגללו חלק מהדלת חשוף ורותח בחום). 2. ויותר חשוב הבטיחות (או המחסור בבטיחות מינימלית). השאלה האם יש הבדל גדול בין הדור הראשון של 106 לדור שני מבחינת: בטיחות, אבזור,איכות הרכבה ומענה לבעיות של הדור הראשון בדור השני. והאם כל אלו שווים את החיפוש של דור שני שאין הרבה למכירה ממנו. כמו כן האם יש בעיה של חל…
הודעה אחרונה מאת dani12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום..אנ יודע שהרבה דיברו כבר על הנושא הזה של ה106...אבל לא מצאתי משו שקשור לשאלה שלי.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 אני מתחיל לחפש לעצמי אוטו חדש...(האוטו השני שלי בסך הכל ) הראלי יקרות מדי בשבילי אז חשבתי ללכת על הXSI היה לי לפני זה קולט גם מנוע 1600 ובגל לזה אני מחפש XSI שגם היא 1600 רציתי לדעת אם אפשר להתפשר על ה1400? יש ממש הבדלים בכוח ביניהם? איזה מהם יותר מומלצות 1400 או 1600? תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 832 צפיות
כמה פלאפון ספיריט קבוע לרכב שווה לקנות אותו יד שנייה ? יש את הדגם של הצבע - ויש את הדגם עם התצוגה הכחולה תודה דודו
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, קניתי היום אוטו, עכשיו אני מחפש סוכן ביטוח לעשות דרכו ביטוח. כמו שכתבתי בכותרת אני מקריות. מחפש לעשות ביטוח חובה + צד ג' (בלי מקיף) אם תוכלו לעזור לי קצת אני לא ממש מבין בזה. ראיתי את מחשבון משרד האוצר אבל אמרו פה איפשהו שאפשר לעשות יותר זול. אם תוכלו לתת לי מספרי טלפון של סוכני ביטוח מומלצים מהאזור אני אודה לכם מאוד.
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אחי הגדול מעוניין לרכוש גולף מודל 99 שהתחילה את חייה כמונית דיזל, הרכב עבר הסבה מלאה לבנזין והחלפת חלקי סלון, הכל חוקי ברשיונות, בהנחה שהשילדה נקיה: -האם כדאי להיכנס לזה? -על מה יש לשים דגש בבדיקת הרכב? -מה צריך להחליף כדי לבצע הסבה כזאת בצורה תקינה? המחיר מאוד מפתה ד"א (18K). תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת raja, -
- 2 תגובות
- 902 צפיות
מבחינת: עלויות אחזקה, אמינות, צריכת דלק ונוחות...? אם התקציב שלי הוא 10-15 אלף להסתפק ב-106 או להשקיע יותר בשביל 306? תודה!
הודעה אחרונה מאת jink, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה חוות דעת... חבר שלי רוצה למכור את הרכב שלו אפלאוז 96' 50 אלף קילומטר יד ראשונה 20 אלף שקל האוטו היה רוב הזמן של סבתא שלו ולכן הקילומטר נמוך כל כך....הייתם ממליצים לקנות? ראיתי פה דעות בעיקר שליליות על האפלאוז (חוסר שוק,מנוע רגיש עם בלאי גדול,לא חסכוני בדלק) בכל מקרה מה דעתכם? האוטו הולך לעבוד קשה בעיקר נסיעות עירוניות בין עירוניות קצרות באזור המרכז....ככה שחשוב אוטו חסכוני
הודעה אחרונה מאת tamir_hoo, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת פאסאט מזה זמן מה בשנתונים 98-99 בנזין מנוע 1.8 ( 125 כ"ס למיטב ידיעתי) ואז חשבתי לעצמי אוליי אחשוב בכיוון של הB4 שנת 2000 ( אחרישהלגאסי הפכה להיות B4 לראשונה) שהספק מנועה זהה אולם יתרונה ניכר בארץ מוצאה, אולם מצד שני לסובארו מחיר רכישה גבוה יותר במחירון. לסיכום, בהנחה שדרישותי הן: (בסדר הנ"ל) 1.נוחות 2.בטיחות 3.אמינות 4.סחירות 5.שמירת ערך 6. עלות אחזקה. 7. טכנולוגיה. מה עדיף? (אם מישהו יוכל להרחיב יותר בנתונים האחרים כגון מומנט בסיס גלגלים וכו אני אודה לו.) תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת eli8333, -
- 3 תגובות
- 928 צפיות
אני צריך כנירא לקחת לבדיקה רכב מפתח תקוה ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכון בדיקה באזור הקרוב שיהיה אמון ומיקצועי ושיעבוד ביום שישי . תודה מראש .
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני עומד לקחת לבדיקה סיוויק ex שנת 90 יד 2 .(הדגם הקובייתי ,למי שזוכר) האוטו עבר 165 אלף קילומטר. טופל עד לפני 3 שנים במוסך המרכזי ומאז במוסכי מדרכה. בעל הרכב מתחייב לשלמות שאסי. האם יש בעיות מסוימות האופייניות לרכב זה שאותן כדאי לבדוק במיוחד? תודה לכל מי שיתרום מנסיונו...
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני הייתי מעוניינת לרכוש רכב עד 25,000 ידני. אני סטודנטית, שהולכת לעשות נסיעות קצרות במישור לא בעיר, ומידי פעם עליות חזקות. מבדיקות שעשיתי בפורום בשבוע האחרון מצאתי שהפולו גם יפה גם במחיר סביר וגם חסכונית יחסית (תקנו אותי אם אני טועה כי אני ממש לא מבינה במכוניות) הייתי רוצה לדעת על ההבדל בדגמים של הפולו? האם יש שנת ייצור מסוימת שהיתה מוצלחת (או לא מוצלחת שכדאי להתרחק ממנה) מבחינת נפח מנוע האם ה1400 יענה לדרישותיי או כדאי את ה1600 (קראתי בפורום מספר תשבות בענין ועדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה) גם מבחינת חסכוניות בצריכת הדלק וגם מהבחינה שהאם האוטו "יסחב".. קראתי שיש את הדגם "ג'נריישן" שהוא עם סאן רופ וכל מיני שיפורים.. חוץ מהעובדה שהוא יפה יותר, האם…
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז ככה יש לי שעלה אני עוד לא כיבלתי רישיון אבל עוד לא הרבה זמן ואני יקבל ( סליחה למנעלים אני יודע שאסור לי לפה) אני מעוד מעונין לדעת עם שווה לקינות את האוטו המדובר במוו 316 שנת 1987 ועם אפשר בבקשה שמישהו יספר לי על המיפרט של האוטו הזה בבקשה כי אני מעוד אוהב מכוניות והיום היצעו לי את האוטו הזה במחיר מציעה אבא שלי אמר שזה סתם גוש ברזל ולא אוטו אבל אני מעוניין לדעת את הדעות של כולם כי ב 2000 שקל לא כול יום אפשר לימצע מכונית שנוסעת תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 823 צפיות
תמליצו לי על רכבים עד 10 .K ואיך מבדילים בין ZX וולקן ל AURA? כדאי לרכוש רכבים אלו?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני צריך ייעוץ בנוגע לרכישת מכונית משפחתית בסכום הכולל עד ה70K. הדרישות העיקריות מהרכב הן בטיחות מירבית. רכב בעל גיר אוטומטי ושיהיה חזק ומהיר. הרכב ישמש כרכב שני לנסיעות קצרות. עדיף רכב משנתון 2000 ומעלה. כרגע הכיוון הוא GOLF עם מנוע 2000 סמ"ק. עוד הצעות ועצות יתקבלו בברכה, תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, צריך ייעוץ לגבי רכישת פיאסטה דינמיק 97 1300 8V. תוצרת גרמניה עם 2 כריות אוויר. היום בדקתי את הרכב אצל "המומחה" בדיקת רכבים. לפיו ולפי המוסכניק שלי אין למנוע בעיות ואין תאונות שילדה. ההשקעה שיש להשקיע ברכב : מכיוון שעמד 3 חודשים - צריך להחליף מצבר. צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים. כיוון פרונט. מכסה מנוע - צבע דהוי. עוד חודשיים טסט. הרכב היה השכרה יד ראשונה. כיום יד 2 פרטית ועבר 132000 ק"מ. שאלתי היא- האם שווה לי לקנות את הרכב במחיר 12000 ש"ח. ( עפ"י מחירון יצחק לוי 15,500 ולאחר השכרה כ-13,500 ) ?
הודעה אחרונה מאת shabip, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 698 צפיות
http://www.dorent.co.il/do?pg=compare&fromScreen=search-results&objectName=searchResults איזה פיאט עדיפה מבין השתיים? הרכב הוא לשימוש משפחתי ולא לעבודה כמו כן המטרה היא להסיע שישה נוסעים.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום הגדול מגיע, והנה אני קונה את הרכב הראשון שלי. אני בן 22 והתקציב הוא בין 15-20K השימוש הוא לנסיעות בתוך ת"א ומדי פעם נסיעה לצפון עם החברים הרצון הוא לרכב קטן עם מנוע מספיק לסחוב את החבר'ה ואותי , עדיפות רצינית ל 5 דלתות מינימום 1400 ושיהיה נוח וכיפי לנסיעה (זריז ואמין) אחרי הרבה חיפושים פה בפורום - הגעתי למסקנה שהפיז'ו 106XS יכול להיות בחירה טובה. חשוב שיהיה ידני ושיהיה נוח הצעות? דעות? תודה לכל מי שעונה מיקי
הודעה אחרונה מאת Mike_d,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 328 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- הרקוליטו
- שחר 1
- avargel
- Cycleman
- Supertigre
- David32
- Pavlik
- הדיין
- Yuvalino
- asix
- Or05230