Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אתה מעט מתפזר בדרישותיך.

כל המכוניות שציינת בהודעה האחרונה משתייכות לקבוצות שונות, פרט ל-C5 ול-407.

דניאל

זה דיי הגיוני שבן אדם מסויים ירצה מס' מכוניות מקבוצות שונות.

אני לגמרי מבין מי שמתלבט בין 207 ל C4 או בין B4 לפורסטר. אם לבן אדם יש X דרישות ויש רכבים בקבוצות שונות שעונים על חלק מסויים מ X זה בסדר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה דיי הגיוני שבן אדם מסויים ירצה מס' מכוניות מקבוצות שונות.

אני לגמרי מבין מי שמתלבט בין 207 ל C4 או בין B4 לפורסטר. אם לבן אדם יש X דרישות ויש רכבים בקבוצות שונות שעונים על חלק מסויים מ X זה בסדר.

אתה צודק לחלוטין.

אם התקציב שלו מאפשר לו לרכוש את כל אחת מאלו שהוא ציין, אז המגוון אכן רחב.

השאלה היא מהן התכונות שהוא מחפש באוטו: נוחות, מרחב פנימי ל-X אנשים או אפילו יכולת שטח מסוימת?

אפילו ל-C5 יש יכולת שטח מסוימת בגלל היכולת לכוון את גובה מרווח הגחון :wink: :wink:

אם נלך לפי התכונות בכותרת, פורסטר היא אלטרנטיבה מצוינת.

MCS 2008

פורסם
שלום לכולם

אני צריך המלצה לרכב מנהלים חדש שיענה על הצרכים הבאים, פחות או יותר לפי סדר החשיבות בשבילי

1. נוח- רוב הנסיעהתהיה עירונית בין עירונית קלה. הרכב אמור להיות נוח לנהג ולנוסים, להסיע משפחה.

2. מרווח - לנהג ולנוסעים, כמו כן תא מטען מרווח ונוח להטענה.

3. מבצע- לא שאני הולך להתחרות איתו בכבישים אבל עדיין אני אוהב רכבים עם כוח.

4. בטוח- גם בריסוק וגם סלחני בכביש.

5. הרכב אמור להיות ייצוגי בצורה כזו או אחרת.

אני נוסע דיי הרבה בכל שנה לכן דיזל בא בחשבון גם בגלל זמינות הכוח שלו.

אני גר במושב וזה יכול להיות נחמד אם לרכב יהיה איכויות שטח\שבילים לכן כבישטח גם יכול לבוא בחשבון.

תקציב - איפשהו בין 150-250 , אפשר קצת יותר אבל לא הרבה.

המלצותכם בבקשה

בכוונה אני חוזר ומצטט את ההודעה הראשונה, אחרי שרשור כ"כ ארוך שסב סביב עצמו אבל מעולם לא נגע בנקודה. נדמה לרגע שמישהו שכח את השאלה המקורית.

"התפזרות" בין כמה דגמים היא נכונה במיוחד כיום כאשר מכוניות יודעות לעשות כמה דברים גם יחד.

לאור הדרישות:

פורסטר הוא אופציה מעניינת מאוד, מפני שהוא ממלא כמעט את כל הדרישות. הבעיה היא שהוא לא ממלא אף אחת מהדרישות על הצד הטוב ביותר (יהיו אלו שיאמרו ובצדק, שבכך הפורסטר הוא למעשה הרכב המושלם: יודע לעשות קצת מכל דבר. וזה נכון מאוד ברוב המקרים, אני מרגיש שזה אינו תופס במקרה דנן). הוא אינו הכי מרווח (מאחור די צפוף), אין לו שום בעיית כוח אבל אינו חזק מהממוצע בגרסה האטמוספירית, אינו מאובזר מעל הממוצע (למעט הגג הנפתח העצום) ואינו ברמת גימור הכי גבוהה שקיימת (אך גבוהה כשלעצמה). זו הסיבה שהבחירה הנכונה היא אאוטבק. אגב, לדעתי גם אאוטבק 3.0 נכנס לתקציב (מחירי 2007 ירדו) והוא נותן תמורה בלתי מנוצחת.

לאחר צמד הסובארואים (שלטעמי הם במקום הראשון) מגיעה ה C5, שמספקת מענה גם לנושא הדיזל, מוסיפה רמת גימור נעימה (באה לידי ביטוי בחומרים רכים, ריפוד מושבים רך יותר וכו') ורמת בטיחות גבוהה. אני לא רואה יתרון למע' ההגבהה של הC5 משום שמטבע הדברים אינה אפקטיבית לנהיגת שבילים (מעל 30 קמ"ש אם איני טועה או אף פחות) אך תורמת כאשר רוצים לעלות מדרכה.

אם כבר בלשלב דברים עסקינן, הרי שלא נפסול את היונדאי טוסון, שמצליח לשלב דיזל יחד עם כל השאר. שוב, יהיה תשלום בנושא הגימור והבטיחות, וקשה לומר שהטוסון ייצוגי, אך הוא מצליח לפגוע בכמעט כל הדרישות.

אני חוזר לאאוטבק שעדיין נראית לי בתור אופציה מנצחת.

• תוכן חדש...