Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי לפני כמה ימים לראות מאזדה 323F מודל 96, האוטו נראה מטופל מאוד, מנוע מיבוא מלפני שנה וחצי.

לפי מה שראיתי זה שיש נזילת שמן מההגה כח (המוכר אומר שזה "הזעה" וזה דבר ידוע בכל הלאנטיס F) ורעש מהמנוע,

המאזדה היא יד שלישית, יד ראשונה הייתה אצל מורה נהיגה לחצי שנה והטסט הוא עד ינואר 08, המוכר מבקש 25 אלף (לא גמיש), מחירון לפי לוי יצחק זה 26 אלף.

השאלה היא, האם יש טעם לקחת את האוטו לבדיקה?

עריכה: גיר ידני (לא אוהב אוטומט)

פורסם

רכב ,שהיה אצל מורה נהיגה, גם אם למס' חודשים קטן יחסית שווה לדעתי הפחתה גדולה יותר מ-1000 ש"ח בגלל בלאי יתר שעבר במשך חייו.

רעש מהמנוע עלול לבשר על בעיה בשסתומים וזה שהמנוע הגיע מיבוא עדיין לא מבשר על אמינות מוחלטת,בכל זאת המנוע לא הגיע חדש מהקופסה....

שסתומים זה עוד מקרה טוב,עלולה להתגלות בעיה חמורה יותר של דפיקות מהקראנק דבר, שיוביל אותך אחר כבוד למנוע נוסף....

אני חושב ,שרכב פרטי זהה מאותו דגם שהיה מגיע לבדיקה היו מתגלים בו אי אילו ריג'קטים והיו מתגמשים איתך.

בקיצור,המלצתי לך היא לחפש אקזמפלר אחר ויש כאלו בשוק טובות יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

וכשתרצה למכור לך תסביר לקונה הבא שהרכב היה אצל מורה נהיגה חצי שנה, יש אחוז מסויים שאמורים להפחית עקב זה. ורק על הריג'קטים צריך להוריד אלפייה בלי שום קשר למורה נהיגה - שזה לבד יותר מ10% הורדה.

haters will hate

פורסם

תודה על התגובות, באמת לא חשבתי על זה שאני אצטרך להסביר למי שאני אמכור עוד כמה שנים שזה היה רק 6 חודשים אצל מורה נהיגה..

ובקשר לאוטו, אני מתכנן לקנות אוטו ולהישאר איתו לפחות 6 שנים, המוכר אמר ש 99% מהחלקים הוחלפו בחדשים..

המכיר של מאזדה 323F לפי האתר yad2 זה 30+ והוא מוכר ב25..

בבדיקה מוצאים אם הרעש במנוע זה בעיה בשסתומים או משהו פשוט, לא?

• תוכן חדש...