ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום יש לי אפשרות לקנות לנד רובר דיסקברי שנת 94 מנוע בנזין במחיר זול מאוד 50% פחות . הרכב עם 7 מקומות אוטומט כולל טסט . השאלה שלי היא אם בכלל כדי לגעת באוטו הזה? האוטו אמור לשמש אותי רק לסופי שבוע כך שדלק זה לא מה שימנע ממני לקנות . מה המחלות של האוטו הזה? מה כדי לבדוק ? אני לא מעונין לקחת את האוטו למכון בדיקה בתודה מראש לירוי
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
עקב סלידתי המובנית מסדאן, ועקב חריגותי בנוף ועוד יותר חריגות דגמי סטיישן או האצ´בק בלוחות היד השניה, אני פונה לאופציה המובנית- דגמי חמש דלתות. אז מה דרוש לנו לשימוש זוג צעיר שהולך לגור רחוק ממקום יישוב? 1. חסכוני בדלק כדי לגמוע את המרחקים למקום יישוב ולהורים בלי להדרש לתחנת דלק פרטית (היונדאי גטס נמחקת) 2. בגז´ רחב דיו להכיל אמצעי ניוד לילדים שבעז"ה יהיו (שלום ולא להתראות לפג´ו 206) 3. בסביבות ה35,000 ש"ח (בדמעות נפרדנו מההונדה ג´ז והמזדה 3). אז מה נותר לנו? פיאט פונטו רנו קליאו פולסווגן פולו דייהטסו סיריון כולן נכנסות לתקציב במודלים 2000-2002. כבר כתבתי שאנחנו הולכים לקרוע את הקילומטרז´ כך ששמירת ערך לא תהיה כאן ממילא. מי משלושתן היא האמינה…
הודעה אחרונה מאת songa, -
- 2 תגובות
- 934 צפיות
היי אני סטודנט שלומד בב"ש ורציתי את עזרתכם בחירת מכונית, תחת המגבלות הבאות: - תקציב של מקסימום 60 אלף ש"ח - חסכוני בדלק (בכל זאת ב"ש די רחוקה ) - שנתון מעל 2002 - נפח מנוע 1400 - ביטוח ותיקונים לא יקרים. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת dani12, -
וואן להסעת נכה
מאת segev- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם אנו מתכוננים לרכישת רכב להסעת נכה כך שנדרש וואן בגודל מלא. הוא חייב להיות אוטומט שיהיה אמין ככל שאפשר ,סחיר וחסכוני האופציות שעלו עד עכשיו הם מרצדס ויטו ופולקסווגן טרנספורטר T5 טיפ' מדובר על רכב חדש מהחברה במחיר של בן 200K ל 300K אשמח לשמוע עצות/הצעות נוספות לשמוע על בעיות נפוצות בדגמים תודה שגב
הודעה אחרונה מאת segev, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מהחברה... לא חייב שטח ג'יפ קלאסה לבחורה
הודעה אחרונה מאת vww, -
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
ולא מצאנו חיפוש שמתאים בדיוק לפרמטרי החיפוש שלנו. אנחנו מחפשים מכונית לאשתי, בתקציב של כ-30000 ש"ח. חייב להיות אוטומט (לאשתי יש רשיון לאוטומט) הדבר הכי חשוב לנו זו אמינות ובטיחות - לא רוצים לקנות רכב ולגלות שצריך לשפץ גיר. נוחות הנסיעה פחות חשובה לנו, אנחנו לא מבינים גדולים במכוניות, והמכונית תשמש לנסיעה יומיומית של כ-30 ק"מ. הרכב בגדול ייסע רק מהבית לעבודה. לנסיעות ארוכות יותר יש לנו רכב אחר. מאוד התלהבתי מקליאו B שנת 99 (100000 ק"מ). נהניתי לנהוג בה, אבל שמעתי שמבחינת אמינות היא לא משהו ויש צפי לבעיות גיר יקרות - האם זה נכון (או האם זה נכון יותר מאוטומטיות אחרות) על איזה עוד אפשרויות הייתם ממליצים? (סקסו, פיאסטה, יורוסוויפט,פולו,פונטו,פיאסטה?) …
הודעה אחרונה מאת ravid_g, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכל החברים יש לי תקציב של עד 40,000 ש"ח מצאתי אתמול סוזוקי סופר בלנו ( אין לי מושג מה ההבדל בין הסופר לבלנו הרגילה) יד ראשונה מבחורה שכמעט ולא נסעה בה. היא עשתה 47,000 ק"מ וטופלה רק במוסך מורשה הבחורה דורשת על האוטו 45,000 ש"ח שזה 4000 ש"ח יותר מהמחירון שלה לפי מה שראיתי השאלה אם כדאי לי להשקיע טיפה ולקנות אותו או שזה לא שווה בסכום הזה? תודה על ההתייחסות ערן
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי אופל אסטרה 2.2 בהנחה שהרכב מטופל במוסך מרכזי. ארצה לדעת לגבי השוק של הרכב (האם נותנים מחירון לרכב במצב טוב). צריכת דלק והמלצות / אי המלצות נוספות.
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדשה בפורום ואודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על רכבים לפי הפרמטרים הבאים: תקציב עד 50000 נפח מנוע 1400 ומעלה משנת 2004 ומעלה יותר בכלליות: רכב קטן ובטוח (עם כוכבי בטיחות) עם תצרוכת דלק נמוכה, לא משנה אוטומט או ידני. כמו כן אודה לכם אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בין סיטרואן C-3 SX 1400 סיטרואן דיזל 1400 c-3 hdi sx סיטרואן 1600 C-3 SX תודה
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
טוב אז היום נסעי עם דוד שלי שהוא מבין ברכבים מצאנו באיזה מגרש טרייד אין בראשון לציון רכב מסוג - סיטרואן ברלינגו שנת 99 יד 2 והוא ביקש 17.500 ירדנו איתו ל16.500 בקיצר נשארתי עם רכב ובלי כסף לכלום . השאלה שלי האם העסקה הזאת הייתה כדאית למרות שהרכב לא עבר בדיקה מעשית אלא הבטחות , ובלה בלה . דוד שלי שמע את המנוע וזה הספיק לו לאשר לי לקחת את הרכב , אני יודע שהשוק מוצף ברכבים לי הייתה את הסבלנות רק שלדוד שלי לא הייתה . אני אפילו לא יודע מה המחירון סיטרואן ברלינגו X קומבי 1999 240,000 ק"מ טסט עד 27-12 . אין לי בעיה שתגידו שעשיתי את הטעות הכי גדולה בחיים , אני כבר רגיל לטעויות ובעסקים אני קצת אפס . אבקש את תגותבכם , תודה. …
הודעה אחרונה מאת דודומגיק, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. בדקתי את הרכב המדובר, גרסת 4 דלתות, צבע לבן. לרכב 85,000 ק"מ, גיר אוטומט, יד II, בעלות מקורית ליסינג (שנה וחצי). הגיר שופץ לפני 3 חודשים בעלות של 6,500 ש"ח. לרכב נעשה ווקס לא מזמן (די בחובבניות). בנסיעה, הרכב נוסע די חלק, והעברת ההילוכים לא מורגשת. אין לרכב פגיעות שילדה, סלון הרכב נראה די שמור. כל האלקטרוניקה עובדת (ח"ח, נ"נ, מראות, מזגן, חום, תאורת הלוח, תאורה פנימית ועוד....) אך יש לי מספר רשמים שאני מעוניין לקבל את עזרתכם במתן חו"ד ואומדן לתיקונים באם תהיה רכישה. קיימת נזילה מאיזור החיבור של צינור ההזנה למשאבת ה"כ. המזגן לא לשביעות רצוני, טמפרטורה לא קרה כל כך (המוכרת אומרת שהם מילאו גז באפריל - מחשיד קצת). הספידומטר לא עובד א…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 1 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכולם, בעקבות התרחבות המשפחה אני רוצה לרכוש רכב גדול יותר מהאיביזה שיש לי כרגע יש רכב מהעבודה, מדובר על מכונית שניה). נושא שחשוב לי הוא אופציה לבטל כרית אויר לנוסע בצורה מבוקרת באמצעות כפתור, אופציה שהבנתי שקיימת בחלק מהרכבים. העדפות נוספות - רכב בטוח, אמין, תא מטען גדול ואם אפשר - גם מהנה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב באזור ה20K לאחר חיפוש בפורום כדי לא להציק לכם נסגרתי על כמה דגמים אבל לא יכול לבחור כי אני לא יודע על הדקויות: הדרישות גיר ידני אמין עד כמה שאפשר חסכוני מהנה. אני חשבתי לכיוון של סקסו 1.4 או דיזל 1.5 מה ההבדל מבחינת תגובת דוושה, ביטוח, צריכת דלק אולי פיאסטה או שרייד או קורסה או פולו אותם השאלות הצריכת דלק יחסית למהירות בכביש (ששם רוב הנסיעות) של 110-120 כמו כן התכנון הוא שהרכב הזה יהיה למשך שנה בערך (עד סיום התואר וקבלת ליסינג) תודה
הודעה אחרונה מאת gesha_s, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה... האוטו עשה 50K בערך... צבע אפור עכבר ... שנת 2005 ...יד 3 ... האוטו הוחלף לו כנף ומכסה מנוע... והבנאדם רוצה עליו 96K ש"ח האם שווה לי ללכת לבדוק את האוטו??...אתם חושבים עסקה טובה?? אגב האוטו סטנדרת
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום... קיבלתי המלצה עליכם מכמה אנשים. בכל אופן לא מזמן עשיתי בדיקה לגולף GTI מודל 2002. הבוחן אמר שאין בעיות והמנוע מצויין. בדף הראשון לא נרשמו בעיות כלשהם חוץ מסריטות או כיפוף פח. אבל אני עדיין מתלבט! רציתי חוות דעת שלכם על תוצאות הבדיקה: האם הקומפרסיה חלשה? 11 11 11 14 MAXIMUM = 14 MINIMUM = 11 DIF. = 3 ENGINE RPM = 333 RPM START CONSUMPTION: 102.5 AMP END CONSUMPTION: 103.5 AMP LOAD DURATION: 3.77 SEC 15 15 15 0 15 15 0 13 15 16 2 15 15 15 15 0 16 14 14 2 15 16 1 13 14 15 15 15 13 14 14 15 תודה :-)
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל שווה לקנות אימפרזה? ואם כן 1600 או 2000 מה ההבדל צריכה בניהם שמעתי שלא ככ משנה מבן אדם שמחזיק אחת אם אפשר להאמת את הדברים ועם הוא טועה כמה ל1 לוקח כל מנוע דרך אגב יש לי 65K ...ככה שאני יביא 2002+
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מכרתי היום את הגולף היפה שלי,הבדיקה יצאה מעולה,עכשיו הגיעה זמן להתקדם ,אז אני מחפשת רכב טוב אמין, ושיהיה גם קצת פוזה,חברת סיאט אגב יצאה במבצע מפתה,40000 ש"ח מזומן ו300 שקל כל חודש למשך 3 שנים,מה אתם אומרים?דרך אגב זאת האיביזה החדשה עם המנוע 1600 ולא ה1400.תציאו.....
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב עשיתי כבר חיפוש ולא ענו על כל השאלות שברשותי! מה האבדל בין שנת 2000-2003 איזה שיוניים עשו בין השנים? מהי צריכת הדלק המדויקת של הרכב הנל, בין ערוני? ערוני? משולב? ובמצב השתוללות? מה הדברים הבעייתם ברכב הזה שצריך לבדוק היטב מחלה אופינית? כן אני יודע שלדת כריזמה לא נוח לבן 60 וכולה כולה תודה !
הודעה אחרונה מאת bar72, -
איביזה או גולף?
מאת bomy- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני חדש פה..אני לא מבין יותר מדי במכוניות ולכן רציתי להתייעץ איתכם קצת, אני רוצה לקנות רכב..לא חדש מהחברה.. מבחינת מחיר אני עדיין לא בטוח בתקציב אבל בערך בין 50,000 ל 60,000 ראיתי באתרים שבמחיר כזה אני יכול למצוא גולף שנת 2000..וגם סיאט איביזה אבל יותר חדשה, שנת 2004/5 באותו המחיר..רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף מבחינת איכות ומכל הבחינות..ראיתי גם מאזדה 3 אבל הן יותר יקרות יותר כי הן יותר חדשות..בכל מקרה אשמח לקבל חוות דעת גם לגבי המאזדה 3..כלומר האלו הקצרות, בלי תא המטען הבולט הזה.. תודה מראש, רועי
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 31 אלף צפיות
רצה באוזני שמועה שהיא בולעת דלק בטירוף, ולא נשמע לי הגיוני כי היונדאי סה"כ מכונית קטנה אז השאלה אליכם מהי התצרוכת האמיתית של יונדאי גטס? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
תודה!
הודעה אחרונה מאת nisnet, -
-
פג'ו 206 XS 1 2
מאת eli691-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תגידו אין פגו אס אקס 5 דלתות? ראיתי רק 3 :\ ..2002+ אני יודע שהיא 110 ככוח סוס כמה יש בגירסה הרגילה XT המאובזרת?
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני כרגע מחפש לקנות רכב ונתקלתי במודעה של רכב שנת 00 במחיר מצחיק של 16 אלף שקל הרכב הוא סוזוקי מרוטי ורציתי לקבל יותר פרטים על הרכב הזה? שווה לא שווה? ומה אפשר להציע רכב אחר במחיר כזה? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת vaksmank, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מפרסם בשביל חבר שלי שביקש יעוץ אז אמרתי שנשמע מה עוד אחרים אומרים אף פעם זה לא מזיק כרגע הוא נוסע על יונדאי טוסון 2006 (התאכזב מהרכב באופן כללי) והאוטו שוחט!! אותו בצריכת דלק הוא לא ידע שהמעבר מ4 צלינדר פרייבט (מאזדה 3 מנוע 2.0 שנת 2005) לג'פ 4X4 V6 תיהיה כול כך משמעותית... הוא בן 25 ולא ילד שמחפש מהירות וכוח מטורף , רוצה טיפה כוח שהוא רוצה לעקוף זה הכול אז מה הוא מחפש : 1.הוא מחפש את האחריות... מעדיף רכב שיש עליו עוד חצי שנה - שנה אחריות לפחות... אבל לא חובה!! 2.צריכת דלק בחודש 1500 שקל לא יותר... 3.אוטו מפנק , סאנרוף , כיסאות עור ושאר פינוקים... 4.מסרב לדיזל 5.וכמובן חזרה לפרייבט... הצעתי לו כמה אפשרויות אני רוצה לדעת מה דעת…
הודעה אחרונה מאת Aviry, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אז לפני כמה שעות אבא שלי הספיק לרסק את המשפחתית הנוכחית שלנו (אימפרזה 1600 שנת 2001) והכסף מהביטוח אמור להגיע בימים הקרובים ואני אשמח אם תציעו לי רכב שיוכל להחליף אותו ביד נאמנה. אנחנו מחפשים אוטו' נפח מנוע 1600 אמין שיוכל לעמוד בנסיעות ארוכות (עפולה-חיפה על בסיס יומי) לפני האימפרזה היה לנו קורולה 99 וגם היא עשתה את העבודה בצורה טובה מאוד למרות שאני אישית נהנתי יותר מהאיפרזה. כמובן שאמינות וצריכת דלק הם שני הדברים הכי חשובים באוטו שכזה ופחות הביצועים. איזה עוד מכוניות יתאימו לדעתכם (אני מעדיף לגוון בדר"כ).
הודעה אחרונה מאת sh27, -
- 3 תגובות
- 906 צפיות
שלום לכולם וערב טוב. אני מתכנן בזמן הקרוב רכישה של רכב ידני, קטן ופשוט בתקציב הנ"ל. הגעתי למסקנה אחרי קריאה בפורום כי אלו 3 רכבים מומלצים מאוד במחיר הזה ובדרישות של רכב פשוט ואמין עם מינימום תקלות, חלפים זולים ושתיית דלק מינימלית ככל שניתן. אציין כי אני נהג רגוע ולא מתפרע עם הרכב. אבקש שתציינו בכל 3 הרכבים את היתרונות והחסרונות של כל אחד על מנת שאוכל לגבש מסקנה ברורה יותר כי אני די שובר את הראש. תודה!
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 3 תגובות
- 916 צפיות
שלום לכולם .לאחר חיפושים של כחודש בתקציבים של כ30-40K ,מצאתי במקרה (הורים של חבר) פיזו 205 ,יד 1 עם 110 אלף קילומטר .שמורה כחדשה,גלגלים ,מצבר,מזגן הכול חדש-אפילו עברה טסט לפני חודש . רק מה היא שנת 88!!!ובהתאם לכך היה המחיר .4000 ש"ח.לאחר נסיעה לא קצרה החלטנו לקנות אותה כרגע ולחכות עם הקנייה הגדולה. השאלה היא למה כדאי לשים לב בשנים האלה -למי שמכיר את המכונית ,המוכרים (היא היתה בבעלותם 20 שנה !!!!) מסרו שהם עשו טיפול טיימינג כשהיא עשתה 90 אלף לפני כ4 שנים .האם ניתן לדעת מה המצב של חגורת הטימינג על סמך נסיעה ,או בדיקה ספציפית או שחייבים לקחת למוסך לבדוק ? מהי צריכת דלק ראלית לנסיעה בין עירונית ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, נתחיל מהעובדה שנסעתי על אחת 1.6 אוט' (צבאית) והופתעתי לטובה. הרכב נמרץ בשונה מצרפתיות אוט' אחרות. שלא לדבר על המושבים המצויינים(!), הנוחות המעולה גם לאחר רבע מיליון ק"מ, המזגן המצויין ועוד. באזרחות הן נסחרות במחירים לא גבוהים. ולא נשכח את הבטיחות. אה, ורובן עם קמ"ז ממש נמוך. אבל... מה עם האמינות? מה עם הגיר האוטומטי בפרט? בעייתי? יקר לתיקון? האם הטיימינג מסובך להחלפה? אשמח לשמוע את דעתכם. (אני יודע שזה רכב מצויין, על זה אין ויכוח). אני חושב ברצינות לקנות אחת למשפחה כבר בימים הקרובים. כואב לי לקחת 30K ולשים על סיוויק בת 11 כשזה מה שאפשר לקנות במקום. אביעד
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם, אני עומד כרגע ממש לפני העברת בעלות לרכב ובאמצע סקר שוק בנושא ביטוחו... קיבלתי המון הצעות מחיר והשאלה שלי היא כזאת: האם ביטוח בחברה קטנה/חדשה משתלם?, ההצעות של חברות חדשות כגון "מועדונוע" וחברות חדשות נוספות זולים יותר בהפרשים שקרובים ל 500 ש"ח מהחברות הזולות בעלות "שם"...?? ובכלל מישהו מכיר את "מועדונוע"? מי הם איפה הם? אפילו אתר אינטרנט שלהם לא מצאתי כמו שצריך... האם שווה לשלם הפרש של משהו כמו 500 שקל יותר ולבטח בחברה כמו "מגדל" או "הראל"?!?! Help!!!
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נגיד ואני רוצה ליצבוע רכב מחדש אבל לא באותו צבע המוקורי שלו. זה אפשרי? איך עושים את זה. להוציא אישור זה לא בעיה? יש מישהו במדינתינו שיכול לעשות את זה טוב? (ליצבוע את כל הרכב, גם מבפנים. לא את הדשבורד ) תודה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 64 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 263 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- tan tan
- Camaro 92
- yor2
- guya72
- benny62
- פינדר
- רפי לין
- Ash1
- Satori
- ezuf
- Avia
- yoav911gt2