Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי ואני אקבל את הכסף חזרה .

ואם לא , אצטרך להתמודד עם ההחלטות הפזיזות שלי ויש כאלה שיצטטו אותי .

מה שיש לי לעשות זה ניקוז אויר + החלפת המים במערכת .

הרכב נועד לעבודה , עד עכשיו הייתי עם רנו אקספרס , ואז עברתי לסיטרואן ברלינגו

אני יודע שזה לא חכמה לשאול עכשיו אחרי שקניתי

אבל איזה רכב הייתם ממליצים ? אני חשבתי על סיטרואן וקנגו . בתקציב של 17K

גם חוסר הידע שלי במכוניות ובכלל בהתמקחות מחירים הוא על הפנים , לא ניחנתי בתכונות אלה.

טוב דיי עם כל הבלה בלה .

נבדוק מחר מה גרם להתחממות המנוע , ויש לי מזל שהפקום ראש לא הלך לי .

לילה טוב .

פורסם
אם אתה רוצה תגובה רצינית תכתוב הודעה רצינית.

כתבת: "קניתי חתול בשק בלי שום בדיקה מבית עסק שהמוניטין שלו מפוקפק מלכהתחילה, האם פעלתי בחוכמה ?"

מה אתה מצפה לקבל כתשובה, ועוד לאחר מעשה ?

תחזור מחר, דרוש להחזיר את הרכב בלי לזוז מהסוכנות עד שתקבל את כל כספך בחזרה (ואני מקווה שיש לך קייס טוב לטעון), וחפש שוב, הפעם יותר מנוסה ויותר חכם.

בהצלחה בהמשך.

לא כתבתי שהמונטין שלו מפוקפק !

זהו הרכב השני שלי בסה"כ , זה כבר מסביא את הנסיון המר והלא ברור בנושא רכבים.

אני בתחום אחר הרבה יותר טוב .

פורסם

במידה והרכב יוחזר אל המגרש:

חפש לך ברלינגו (לא קנגו) במצב טוב אם אפשר מיד פרטית, בקש לראות הסטורית טיפולים במוסך לפחות עד מתי שטופל במורשה כדי לקבל קצת מושג על אמיתות הק"מ.

אם הרכב נשאר אצלך: רוקן את כל המים מהמערכת, בצע שטיפה באמצעות צינור מים כמו שצריך, תמלא נוזל קירור, תנקז, ותוודא שהמאווררים עובדים, יתכן ויש לך תקלה חשמלית, כמו כן אני הייתי ממליץ לבדוק את מצב המנוע אפילו שהוא שופץ לפני כשנה וחצי, אין לדעת מי שיפץ או אולי הוחלף למנוע מפירוק שעבר חיים לא קלים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דוד שלי שהוא מכונאי אבל לא בעל מוסך ( לא אותו אחד שבא איתי לשם )

בדק את הרכב ואמר שזאת בעיה מוכרת בברלינגו ורצוי בקיץ לא לסגור את הסוף את הפקק של הרדיאטור

ודבר נוסף להפעיל מזגן וזה מפעיל את הוונטה וכך ישנם 2 וונטות פועלות שמכניסות אוויר

ופחות או יותר יוצרות מצב שהמנוע לא מתחמם מהר .

נסעתי עם מזגן דלוק במשך היום ובאמת המנוע בכלל לא התחמם והיה על הקו האמצעי .

בכל אופן הוא אמר לי שכדאי לי לבצע טיפול ויום שישי הוא יבצע עבורי את הפעולות הבאות :

מסנן סולר

מסנן אויר

מסנן שמן

החלפת שמן

ניקוז אוויר והחלפת מים בכל המערכת .

החלפת רצועת טיימינג .

כמה לדעתכם טיפול כזה יעלה במוסך מורשה/לא מורשה ?

תודה.

• תוכן חדש...