Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז היום נסעי עם דוד שלי שהוא מבין ברכבים

מצאנו באיזה מגרש טרייד אין בראשון לציון רכב מסוג - סיטרואן ברלינגו שנת 99 יד 2

והוא ביקש 17.500

ירדנו איתו ל16.500

בקיצר נשארתי עם רכב ובלי כסף לכלום .

השאלה שלי האם העסקה הזאת הייתה כדאית למרות שהרכב לא עבר בדיקה מעשית

אלא הבטחות , ובלה בלה .

דוד שלי שמע את המנוע וזה הספיק לו לאשר לי לקחת את הרכב , אני יודע שהשוק

מוצף ברכבים לי הייתה את הסבלנות רק שלדוד שלי לא הייתה .

אני אפילו לא יודע מה המחירון

סיטרואן ברלינגו X קומבי 1999 240,000 ק"מ טסט עד 27-12 .

אין לי בעיה שתגידו שעשיתי את הטעות הכי גדולה בחיים , אני כבר רגיל לטעויות ובעסקים אני קצת אפס .

אבקש את תגותבכם , תודה.

דודו

פורסם
טוב אז היום נסעי עם דוד שלי שהוא מבין ברכבים

דוד שלי שמע את המנוע וזה הספיק לו לאשר לי לקחת את הרכב ,

הדוד שלך מקסימום מבין באיזה עץ ריח לתלות על המראה,וגם אתה לא מראה כאילו קישורים מיוחדים בעסקים.

בכל אופן טעות מצידך לבצע מעשה ולאחר מכן לשאול אם היה חכם לעשות זאת או לא.

לכן איך שאומרים -לקחת חתול בשק,ימים יגידו אם עשית עיסקה מוצלחה[שזה עם המון מזל],או שמה ביצעת שטות מוחלטת.

ועל כך יאמר:"יותר מזל משכל".

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עשית את הטעות הכי גדולה בחיים שלך, אתה נשמע כמו אפס בעסקים.

נו מה אתה רציני ? :shock:

טוב עכשיו שחק אותה בתגובה לעניין , כי אם באמת עשיתי את הטעות אני הולך להחזיר את הכסף .

פורסם

יצאת גבר!! הורדת לו 1000 שקל - שיחקת אותה!!!

תבוא עוד חודש תספר לנו איזה יישור קו ב10000 שקל עשית לאוטו

"אני כבר רגיל לטעויות" ?? - לא הגיע הזמן לשנות כיוון בחיים? או שאתה כזה עשיר שאתה יכול לשלם פעמיים?

שום דבר שהוא יד שנייה לא שווה לקנות אותו בלי בדיקה של בעל מקצוע....על אחת כמה וכמה רכב

פורסם
הדוד שלך מקסימום מבין באיזה עץ ריח לתלות על המראה,וגם אתה לא מראה כאילו קישורים מיוחדים בעסקים.

בכל אופן טעות מצידך לבצע מעשה ולאחר מכן לשאול אם היה חכם לעשות זאת או לא.

לכן איך שאומרים -לקחת חתול בשק,ימים יגידו אם עשית עיסקה מוצלחה[שזה עם המון מזל],או שמה ביצעת שטות מוחלטת.

ועל כך יאמר:"יותר מזל משכל".

האם יש איזה פעולה שאני צריך לעשות כדי לראות אם באמת הרכב במצב מכני טוב ?

ללכת למוסך או להזמין את אלה שבודקים לפני קנייה ?

נכון שכבר זה מאוחר אבל בשבילי זה יכול לתת לפחות את האינדקציה למה שיש לי ביד .

אני לא רוצה לחיות באשליות .

תודה .

ותנו לי עצות לפעמים הבאות .

פורסם

אני יכול להגיד לך אני רואה את זה כל יום.

יכול מאוד להיות(לפי דעתי בטוח), שמדובר ברכב של חברה מסויימת(כבלים,הוט,יס,חברת חשמל,בזק...ועוד), הק"מ שרשום רחוק שנות אור מהק"מ האמיתי של הרכב, ולגבי פגיעת שאסי.....אני לא רוצה להגיד סתם,אבל סביר להניח שהרכב קיבל כמה בומבות...

איך עשית כזה דבר פזיז?

פורסם

הרכב היה אצל קבלן מזגנים, זה מסביר את הק"מ.

אין מכות רציניות ברכב , וחוץ מבדיקה ידנית לא התבצעה בדיקה מקיפה .

אם הרכב יתברר כמצב מכני טוב המחיר שקיבלתי הוא טוב ?

קניתי בסוכנות רכב והרכב עדיין היה רשום על שמו של הבנאדם , זאת אומרת הוא קיבל בטרייד אין רכב חדיש

ואת הרכב הזה הוא השאיר במגרש .

נאמר שהרכב בוצע בו אוברול כללי לפני שנה וחצי , את הקילומטראז אי אפשר לאפס או לשחק בו , וזה מה שאמיתי

כי בסוכנות יכלו לשחק עם הקילומטראז .

חוץ מבעיית מיסב לחץ שזה הוא כבר אמר מההתחלה אין שום דבר אחר, הכל תקין ( יש קשקושים אחרים .. )

פורסם

מנסיון עם סיטרואן: כל עוד זה עובד אל תיגע, כלומר אל תחפש דברים לסדר בכוח.

לגבי המחיר, סביר, לא יקר לא זול, לגבי הקניה אי אפשר לדעת כי לא ראיתי בעיניים

לגבי הק"מ והמצב של הפח:

תפסיקו לבלבל את המוח, לי יש ברלינגו יוצאת יס, האוטו עלה לכביש בפברואר 04, יש עליו היום 277 אלף ק"מ והוא נוסע כמו חדש, מבחינת פח אני אישית ראיתי שצבעו דלתות אחורה, מכסה מנוע כנף ודלת נהג כולל סף דלת נהג, לא ממש אכפת לי מדוע ולמה, האוטו נוסע ישר הכל באוטו תקין ועובד כמו שצריך, קניתי ושלום, זה רכב עבודה לא אמור להיות יגואר סוברין מצב מלוקק כאילו יצא מהניילונים, בטח לא שמדובר על שנת 99 שזה כבר 8-9 שנים בכביש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מנסיון עם סיטרואן: כל עוד זה עובד אל תיגע, כלומר אל תחפש דברים לסדר בכוח.

לגבי המחיר, סביר, לא יקר לא זול, לגבי הקניה אי אפשר לדעת כי לא ראיתי בעיניים

לגבי הק"מ והמצב של הפח:

תפסיקו לבלבל את המוח, לי יש ברלינגו יוצאת יס, האוטו עלה לכביש בפברואר 04, יש עליו היום 277 אלף ק"מ והוא נוסע כמו חדש, מבחינת פח אני אישית ראיתי שצבעו דלתות אחורה, מכסה מנוע כנף ודלת נהג כולל סף דלת נהג, לא ממש אכפת לי מדוע ולמה, האוטו נוסע ישר הכל באוטו תקין ועובד כמו שצריך, קניתי ושלום, זה רכב עבודה לא אמור להיות יגואר סוברין מצב מלוקק כאילו יצא מהניילונים, בטח לא שמדובר על שנת 99 שזה כבר 8-9 שנים בכביש.

תודה רבה על התגובה , כן זהו רכב למטרת עבודה ולא לפוזות , העיקר שהרכב נוסע וטפו טפו בלי בעיות בעזרת ה' .

ואז אני יהיה מרוצה .

פורסם

תאמין שאם תתייחס אליו יפה הכל יהיה בסדר

אני נוסע על האוטו חודשיים כבר (7000 ק"מ), דלק וזהו, אפילו שמן אין צורך למלא.

יש לציין שאני לא מריץ את האוטו בטורים או מהירויות, נוסע רגוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראשית הרשה לי לברך אותך לרגל הרכב שקניתה........מזל טוב תתחדש.

טיפ לעתיד: את הכסף שלך אתה תבחר מתי לאן במה וכמה להשקיע ,אל תיתן לאף אחד להלחיץ אותך.

לא דוד לא אבא ולא....... אתה הרווחתה אותו ואתה תבחר גם איך לבזבז אותו.

כל עוד האטו נוסע הרווח שלך ברגע שיתחילו הבעיות תתחיל לחשוב מה לעשות ברכב (רכב עבודה צריך לשרת אותך ולא אתה אותו)

המלצה: תבדוק שיש שמן מנוע,שמן ברקס,מים ירוקים\מים שהאורות והמגבים עובדים ולא יזיז לזרוק מבט על הרפידות ברקסים כי סך הכל מדובר בבטיחות שלך.

הערה לסיכום: מה לגבי ביטול עסקה (עד 14 יום) ,אולי ויש לך זמן וכסף ובא לך תקח את האוטו לבדיקה לפחות לבדוק שסי וגיר ,כי אתה אומר שהמוכר התחייב לדברים הללו ובמידה ומצאתה משהו תגש לאותו מוכר ותגיד לו בעדינות @#$%^:evil:

אולי תצא מורווח , ואולי אל תעשה כלום תקבל את האוטו כמו שהוא ותחשוב לצד החיובי .

תתחדש וסע בזהירות

פורסם

מסתבר שחלככם צדקתם

אוףףף :evil::evil: נסעתי בעיר , 200 מטר לפני הבית אני רואה החום מנוע מגיע לפני האדום בקצת.

עצרתי כיביתי מנוע , חיכיתי 15 דקות , ופתחתי את מכסה המים שהיה עליו לחץ אדיר

ואני רואה שם במקום מים , אני רואה מי חלודה , העיקר הכל נקי מבחוץ אבל המים היו עכורים

בן דוד שלי בא לעזרתי ואמר שאולי יש אויר במערכת , וצריך לנקז , מישהו מכיר איך עושים את זה בברלינגו ?

ולגבי המיים מה לעשות כרגע ?

הלוואי והוא יחזיר לי את הכסף אבל זו סוכנות רכב ולא נראה שהם יחזירו.

אז עדיף שאני ינסה לגעת בבעיה הזו של החום שפעם ראשונה אני נתקל בה כי לפני היה לי רנו אקספרס שנה וחצי

ואף פעם לא התחממה לי ! היו בעיות אחרות אבל לא של חום מנוע .

עזרה , תודה .

פורסם

אם אתה רוצה תגובה רצינית תכתוב הודעה רצינית.

כתבת: "קניתי חתול בשק בלי שום בדיקה מבית עסק שהמוניטין שלו מפוקפק מלכהתחילה, האם פעלתי בחוכמה ?"

מה אתה מצפה לקבל כתשובה, ועוד לאחר מעשה ?

תחזור מחר, דרוש להחזיר את הרכב בלי לזוז מהסוכנות עד שתקבל את כל כספך בחזרה (ואני מקווה שיש לך קייס טוב לטעון), וחפש שוב, הפעם יותר מנוסה ויותר חכם.

יש ברכבים האלה טיפה יותר לבדוק מלהקשיב למנוע. זה לא פרארי אבל לפחות היסטוריית טיפולים ממוסך + קבלות ותיעוד של הק"מ בכל טיפול. עד כמה ששמעתי המנועים הללו רגישים לנוזלי קרור זולים ובכלל מכוניות צרפתיות דורשות טיפול ראוי או שהן מאכילות אותך חרא.

בהצלחה בהמשך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
ובכלל מכוניות צרפתיות דורשות טיפול ראוי או שהן מאכילות אותך חרא..

להבדיל מהאמריקאיות , בהן כידוע לעולם לא עושים טיפולים והן לא מתקלקלות לעולם ואתה מקבל מידי חודש החזר מהיצרן על זה שהשקעת את מיטב כספך ברכבים המדהימים שלו שלעולם לא מתקלקלים. כשנשרף בהן פיוז, מטיסים אליך צוות טכני ישירות מארה"ב והוא בכלל לא בודק את הרכב, הוא מגיע להתנצל ולתת לך רכב חדש במקום.

ואחרי כל זה, יש מפגרים שקונים צרפתיות :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...