Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התקציב הוא 20K בערך נטו לרכב.

כמובן שמדובר על גרסת 5 דלתות בנפח 1400 (75 כ"ס) אני צריך רכב חסכוני וקטן לנסיעות בעיר לרוב אך אם מזגן ועוד בירושלים

חייב שיהיה ABS ומאוד רצוי כרית אויר.

חייב מזגן מקורי.

נתחיל מזה שהרצון לעבור לרכב הוא משיקולים:

1. קוסמטיים פשוט לא נעים לי להיכנס לרכב בגלל העיצוב המאוד מיושן והמחסור באיבזור בסיסי (שלא לדבר על דיפון הדלתות שבגללו חלק מהדלת חשוף ורותח בחום).

2. ויותר חשוב הבטיחות (או המחסור בבטיחות מינימלית).

השאלה האם יש הבדל גדול בין הדור הראשון של 106 לדור שני מבחינת: בטיחות, אבזור,איכות הרכבה ומענה לבעיות של הדור הראשון בדור השני. והאם כל אלו שווים את החיפוש של דור שני שאין הרבה למכירה ממנו.

כמו כן האם יש בעיה של חלפים מפירוק כי ראיתי שאין הרבה רכבים כאלו .

והאם הסקסו מקבילה ל 106 (חוץ מהצורה כמובן) מבחינת אבזור נוחות אמינות כי בסה"כ סקסו ניתן לקנות בהרבה פחות מה 106 לשנתון זהה (בסכום הזה ניתן לקנות שנת 2000).

אני יודע שהיו הרבה שרשורים על הרכב אבל לא מצאתי נתונים מדויקים על רמות האבזור והשנים שבהם הוא הופיעה.(יותר נכון הרבה אנשים כותבים דברים שונים על האבזור הקיים ועל השנים שבהם הופיעה)

ועוד פחות מזה נתונים של הסקסו.

והאם בכלל כדאי להשתדרג ?

תודה לכל מי שיעזור.

• תוכן חדש...