Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 316-=-1987

VerWolf3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי שעלה אני עוד לא כיבלתי רישיון אבל עוד לא הרבה זמן ואני יקבל ( סליחה למנעלים אני יודע שאסור לי לפה) אני מעוד מעונין לדעת עם שווה לקינות את האוטו המדובר במוו 316 שנת 1987 ועם אפשר בבקשה שמישהו יספר לי על המיפרט של האוטו הזה בבקשה כי אני מעוד אוהב מכוניות והיום היצעו לי את האוטו הזה במחיר מציעה אבא שלי אמר שזה סתם גוש ברזל ולא אוטו אבל אני מעוניין לדעת את הדעות של כולם כי ב 2000 שקל לא כול יום אפשר לימצע מכונית שנוסעת :roll:

תודה מראש..

פורסם
טוב אז ככה יש לי שעלה שאלה אני עוד לא כיבלתי קיבלתי רישיון אבל עוד לא הרבה זמן ואני יקבל ( סליחה למנעלים מנהלים אני יודע שאסור לי לפה ) אני מעוד מאוד מעונין מעוניין לדעת עם אם שווה לקינות את האוטו המדובר במוו 316 שנת 1987 ועם אם אפשר בבקשה שמישהו יספר לי על המיפרט של האוטו הזה בבקשה כי אני מעוד מאוד אוהב מכוניות והיום היצעו הציעו לי את האוטו הזה במחיר מציעה מציאה אבא שלי אמר שזה סתם גוש ברזל ולא אוטו אבל אני מעוניין לדעת את הדעות של כולם כי ב 2000 שקל לא כול כל יום אפשר לימצע למצוא מכונית שנוסעת :roll:

תודה מראש..

על האות א' שמעת ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם

מר בחור - ב2000 שקל לא קונים אוטו, אלא אם כן לאבא יש מוסך.

האחזקה תהרוג אותך והדלק יקבור אותך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מר בחור - ב2000 שקל לא קונים אוטו, אלא אם כן לאבא יש מוסך.

האחזקה תהרוג אותך והדלק יקבור אותך.

ב.מ.וו ב2000 שקל תשחט אותך.

אגב ה1.8 קרב' אולי לא חזק אבל מרגיש בריא.

לא בעיה למצוא את עצמך משייט במהירויות לא חוקיות :roll:

• תוכן חדש...