Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ב-10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לרכב (קטן) שישמש אותי ביום-יום בנסיעה מהאוניברסיטה לעבודה (סה"ככ-20-25 ק"מ ביום - נסיעה עירונית). בסופ"ש נסיעה של כ-150 ק"מ סה"כ בבין-עירוני.

אני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברכב לכן חשבתי על תקציב של אזור ה-10k. רכב ידניכמובן (צריכת דלק: רצוי 1:14 לפחות...) אבל אני לא רוצה שיהיה כ"כ ישן (מודל 98'ורצוי יותר...). מאחר והנסיעה ביום-יום היא עירונית, ה"כ יתקבל בברכה. נראה לישבסה"כ אני אסע 900-1000 ק"מ בחודש. ברור לי שצריך להתפשר, לכן בראש ובראשונה חשובלי שהרכב יהיה חסכוני באחזקה בלי הרבה תקלות צפויות. אח"כ חשובה לי הנוחות ולבסוףהבטיחות.

הדגמים שחשבתי עליהם: פז'ו 205, דייהטסו שרייד, פיאט אונו, סקודה פליסיה. איזהעדיף?

אתם חושבים ששווה להשקיע עוד k 6-5 בשביל פז'ו 306 או סקסו? אני שוקל את האופציהרק אם זה יחסוך לי משמעותית בקטגוריית האחזקה למשל (אמינות, פחות תקלות...).

גם הצעות בכיוונים אחרים תתקבלנה בברכה...

בתודה מראש לכל העונים!

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אנא השתמש במנוע החיפוש של הפורום ומצא שרשורים רלוונטים אליך.

אם עדיין יש לך שאלות שלא נענו - הקפץ את אחד השרשורים הרלוונטיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...