Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , הוצאתי בדיוק רישיון ובנתיים אני נוהג באוטו של אבא ואני מעוניין לקנות רכב לעצמי

בתור אוטו ראשון אני לא חושב להשקיע המון או לקנות משהו חדש חדש מהסוכנות

חשבתי על הדייהו לאנוס דגמים 2001-2002

כמה שאלות אליכם :

איך צורת ההתנהגות שלה .. ? יש בעיות \ כמה כ"ס ?

מהם המחירים הנעים בדגם הכי חדש שהוא 2002 ?

יש פוטנציאל לשיפור ביצועים ? שיפורי יופי וכל השטויות האלה פחות מעניינים אותי .. אבל עד כמה אפשר לעבוד עם המנוע של האוטו בכדי להוציא את המירב ?

תודה מראש ...... !

פורסם

בצע חיפוש בפורום אחר "דייהו לאנוס". תחושה שלי - תוותר עליה מהר מאוד. תן תקציב ודרישות מהרכב ונתן לך חלופות עדיפות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכיוון שחל איסור בפורום לצטט ממחירון הרכב אז טווח המחירים הוא 28,000 -35,000 .

ישנם רכבים לא מעטים היו בחברות הליסינג /השכרה.

לגבי שיפורים,לא כל כך מומלץ,הרכב הזה זללן לא קטן של דלק כך שאם יש שיפורים הייתי חושב קודם על שיפור בתחום הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ערב טוב

אני עם האוטו הזה 3 שנים

יש לי מודל 99 כסוף מטאלי 5 דלתות נראה אחלה

האמת מבחינת מראה מאחורה נראה יותר טוב מכמעט כל מכונית האצ'בק שמוכרים היום, רק אולי ההונדה סיביק החדשה יותר יפה

מבחינת צריכת דלק ממוצע לוקח 1:9 ,1:9.5 אוטומטי כמובן

מבחינת חלפים לא יקרים,בטח שיחסית ליפניות והונדה בראשן, אוטו אמין מאוד

לא רכב לקרוע על הכביש, אבל בכיף אפשר לנסוע איתו גם 140 אם רוצים

נדיר למצוא 5 דלתות, אם תמצא 5 דלתות במצב טוב לך על זה

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...