Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש הצעות לרכב ב100,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר לארץ לאחר תקופה של 3 שנים בחו"ל ואני מחפש רכב לקנייה.

הקריטריונים הם:

תקציב 100,000 שׁ"ח ונגיד 25% לכאן או לשם.

זמינות בשוק יד שנייה, אני רוצה מצד אחד רכב מיד שנייה, אבל אני לא מוכן להתפשר על ריבוי ידיים וק"מ גבוהה, ולכן אני מחפש דגמים שההיצע שלהם בשוק גבוהה, שיהיו הרבה אופציות לקנייה (לא מוכן לנהוג ברכב יד 6 עם 100,000 ק"מ רק בגלל שהוא "נדיר" ו"ספורטיבי").

עדיפות לצורה קומפקטית, שיהיה נוח להתניידות וחנייה באיזור ת"א, ועם זאת אני רוצה תא נוסעים מפנק (אני לא ממש מצליח להגדיר את זה, אבל אני מגיע מאודי אי6 משנת 2003 ואני נהנה בכל פעם שאני נכנס לאוטו עם המושבי עור, והנורות, ואיכות ההרכבה הגבוהה, ולפני האודי הייתה 330 משנת 2001 גם כן תא נוסעים ברמה גבוהה מאוד, אני בטוח שאי אפשר להשיג בארץ את הפינוק והלוקשריי כמו האי6 במחיר המבוקש, אבל משהו עם תא נוסעים ברמה גבוהה, לדוגמא - לא סיאט איביזה)

ומשנתון 2001 ומעלה.

מנוע- אני לא חי בחלום על ה2.7 שיש לאודי עכשיו או ל3.0 שהיה לב.מ.וו, שוב אני מבין שהתקציב שלי מוגבל מאוד במונחים שדל הארץ, אבל, אני פוסל מראש את כל ה1.3, 1.4 למיניהם עם מתחת ל100 כ"ס, הביצועים הם לא בראש החשיבות, אבל האוטו חייב להרגיש "חי", לפחות במעט.

מיועד - לנסיעות עירוניות + פעמיים שלוש בשבוע ת"א-ירושלים,

צריכת דלק- באיזור הממוצע, זה לא קריטי כי זה יהיה במילא מנוע וי4, עדיף אטמוספרי, ככה שצריכת הדלק (5 ק"מ לכאן או לכאן) היא זהה.

אמינות - תוציאו מהמשוואות הרגילות את "יפניות אמינות", "אירופאיות בעיתיות", כי זהו לא רכב חדש, וכמו שאפשר למצוא אירופאית שעברה טיפול מושלם, ככה אפשר "לֿיפול" גם על טיוטה הרוסה אחריי התעללות.

בגדול אני פתוח לכל מה שנכנס בתקציב ועונה על ההגדרות (או חלק מהן) שנתתי כאן,

תודה מראש.

פורסם

רשמת שיש לך עדיפות לצורה קומפקטית לכן היחידים שעולים לי כעת הם :

A3

גולף

אולי גם אלפא 147

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הוא יורד מרכבי יוקרה ולכן אני לא חושב שהגולף תתאים לו.האלפא יכולה בהחלט להתאים בגירסת הסלספיד(שמגיע עם ריפודי עור),האודי לא תתאים לו מכיוון שדגם שמור עם ריפודי עור,ק"מ סביר ושנתון מתקדם יעלה יותר מ100 אלף.

לא יודע אם זה מתאים ל'צורה הקומפקטית' אבל לדעתי וולוו S60 T5 תתאים לדרישות שלך.שנתון 2001-2002 ייכנס לתקציב אני מאמין.

המנוע מאוד חזק,מגיע עם סנרוף,ריפודי עוד ועוד פינוקים.

אני מאמין שתצליח למצוא אקזמפלר טוב.

פורסם

התקציב הוא 100,000 ש"ח עם אפשרות סטיה של עוד 25,000 ש"ח בשביל אותם רכבים שמורים, עם ק"מ נמוך ותוספות מקוריות, חשבתי על הרעיון של אי3 וזה נשמע לי מושך מאוד, שוב כי אני מגיע מאודי ואני מאוד מרוצה מהכל באודי (חוץ מהצמיגים שהייתי צריך לקנות במחיר של 300 דולר ליחידה).

השאלה שלי היא האם האי3 תרגיש כמו האחות הקטנה של האי6 בכל מה שקשור לאיכות החומרים וההרכבה והתחושה המפנקת כשנוהגים בה? או שמה שזה סיפור אחר לגמריי והיא יותר כמו גולף מאובזרת?

בעיקרון אני לא פוסל גם אפשרות של רכבים טיפה יותר גדולים (מה שנקרא בארץ "משפחתיות"), חוץ מג'יפים אני פתוח להכל.

מה עם האודי אי4? האם בתקציב (125,000) זה סביר למצוא אחת משנתון יחסית מתקדם (הצורה הקודמת), ויחסית מאובזרת?

נהגתי באחת מהחדשות כאן וזה רכב פשוט מדהים ביחס למחיר שלו (כאן, בטח שלא בארץ).

האם יש מצב למצוא ב.מ.וו סדרה 1, אפילו מהמודל הראשון שייצא בארץ במסגרת התקציב ובמסגרת הדרישות? או שמה זה בקשה מוגזמת מיידי?

כי אני חייב להתוודות, האודי שיש לי עכשיו היא נהדרת, היא מפנקת, גם אותה לקחתי לכבישים המהירים במהירויות של מעל 200 קמ"ש, אבל, הב.מ.וו זאת הייתה אהבה, והדרך שבה היא הגיעה למהירויות שהאודי יודעת גם כן זה היה סיפור אחר לגמריי, והנהיגה בה, פשוט חלום. יש מצב לחזור למשפחת ב.מ.וו במסדרת התקציב? סדרה 1 או 3 טיפה יותר ישנה?

(איזה כאבי לב שיש לי עכשיו, ה330 הייתה יד ראשונה עם 75,000 ק"מ וקניתי אותה ב23,000 כשהאמ3 הייתה רק 5,000 דולר יותר, ובכל זאת העדפתי את ה330 בגלל התיבה והעובדה שיש לי כאן מלא פקקים בדרך לעבודה)

פג'ו 307 לא באה בחשבון, אם מוכרים אותה בארץ חדשה ב130,000-140,000 ואנשים קונים אז שיהיה להם לבריאות, אני לא הייתי מוציא על רכב סכום כזה, וגם לא הייתי קונה יד שנייה אחרי 3 שנים גם לא בחצי מחיר. (במיוחד לא שכאן חדשה מהסוכנות בגירסת CC היא עולה 142,000 ש"ח)

פורסם
יש מצב לחזור למשפחת ב.מ.וו במסדרת התקציב? סדרה 1 או 3 טיפה יותר ישנה?

סדרה 1? גם לי קשה להאמין.

שיטוט קצר באתר YAD2 מראה שאתה יכול לרכוש ב.מ.וו 325 משנת 2001 או ב.מ.וו 328 משנת 2000.

פורסם

אלפא 147 הוזכרה ומאוד מתאימה לדרישות. סלספיד או לא - לא יודע, הבנאדם לא ציין אם מעדיף ידני או אוטומט, אפשר למצוא גם 2.0 ידנית עם ריפודי עור. וחוץ מזה, ריפוד זה לא העיקר, גם אלקנטרה שמור יכול לתת הרגשה איכותית והעיקר באלפא בכל מקרה זה הדשבורד, הגה וכו' - סביבת הנהג, שהיא מאוד איכותית, יפה ומהנה לשימוש.

ב.מ.וו 1 ממש לא נראית יוקרתית, ודאי לא בפנים, איכות אולי יש אבל שום דבר מרשים או מושך עין. אם כבר בוואריה, אולי עדיפה מיני, אמנם הפלסטיקה פחות איכותית אבל היא לפחות נראית טוב (מעוצבת, לא סתם "מונחת שם").

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
סדרה 1? גם לי קשה להאמין.

שיטוט קצר באתר YAD2 מראה שאתה יכול לרכוש ב.מ.וו 325 משנת 2001 או ב.מ.וו 328 משנת 2000.

השאלה היא אם זה ריאלי בכלל לחפש 328 משנת 2000 שתהיה שמורה, בלי ריבוי ידיים, וק"מ נורמלי, אני בספק אם יש בארץ משהו כזה ושנכנס ב125,000, אם זה אפשרי זה יהיה חלום לחזור לוי6 של ב.מ.וו

• תוכן חדש...