ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,628 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
בימים הקרובים אני עומד לקנות פונטו ספייס 2001. עד עכשיו חיכיתי לרכב עם מספר נמוך של ידיים אך עקב הערות של 2-3 ממכריי הקרובים על חוסרת התוחלת שבעיניין החלטתי להתייעץ אתכם. הם כמות הידיים ברכב לא מספיע על מחירו וסחירותו? אם כן, באיזו רמה? האם באמת מה שחשוב זה מצב הרכב בעיקר ולא מספר הידיים שהוא עבר, ז"א רכב עם 3 בעלים קודמים אך במצב מצויין לא יורד מערכו? הנה דוגמא - מצאתי רכב יד ראשונה עם קילומטרז סביר. המוכר רוצה כ 4000 שח מעל המחירון. לדעתי זה ממש, אבל ממש לא סביר. אני אעדיף יד שניה/שלישת במחיר מחירון. הגיוני? סביר?
הודעה אחרונה מאת huber, -
קליאוB 2001-2003 אוטומט (יעוץ לפני קניה)
מאת Guest עידו 1234-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לרכוש רכב יד שניה בין השנים האלה גיר אוטומט בלבד 35-50K ש"ח קטן וחסכוני אני כרגע נוסע על פסאט שנת 99 1.8T והרכב גדול לי נסיעות בין עירוניות ובתוך העיר 50%-50% יש למישהו ניסיון עם הקליאו B ? דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על האוטו? המלצות לרכבים אחרים ? תודה מראש עידו
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
רכב קטן וזול לתחזוקה עד 25K למישהי שנערכה לה הכותרת הריקנית
מאת Guest לא רשום- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפשת רכב שישרת אותי בעיקר לעבודה. נסיעה מנתניה לרעננה- נסיעה קצרה אבל בבוקר יש קצת פקקים. לא ממש מבינה ברכבים אז אני צריכה רכב שלא יסבך אותי יותר מדי מבחינת תקלות, מוסכים וכאלה התקציב שלי בערך עד 25,000. אני מעדיפה רכבון קטן. חשבתי על שרייד 97 או 98 כי הבנתי שהוא אמין וחסכוני. חשבתי גם על קליאו B? אבל מתלבטת כי מלא מעט מקורות שמכוניות צרפתיות אינן מומלצות, שהחלפים שלהם יקרים? אבל אני לא בטוחה כמה לסמוך על המידע הזה. מה דעתכם? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות
הודעה אחרונה מאת מיקה1, -
ייעוץ לפיגו 106 שנת 96
מאת Guest לא רשום- 3 תגובות
- 745 צפיות
ברצוני לקנות רכב יד 2 בסביבות 15000 שח,טוב חסכוני ,האם פיגו 106 96 אוטומט הוא טוב או יש למישהו המלצה יותר טובה על רכב אחר אלי
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
רכב עד 20000
מאת D-Bang- 1 תגובות
- 889 צפיות
מחפש המצלות לרכב לנסיעות קצרות, לא משנה אוט'/ידני חייב לכלול מזגן, הגה כוח, חלונות חשמליים על אילו רכבים מומלץ לשים לב במחיר הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי לחסכוך בדלק אבל הדיזלים נמצאים בקבוצה גבוהה. לא כלכלי לי. רציתי פורד מונדאו קבוצה 4 או 5 אבל צריך להמתין חצי שנה וצפונה (!) שברולט מאליבו.... לא חסכוני בדלק בגלל 3.5 ל' מנוע. מס שאלות: למה בשברולט העולמית לא מכירים את המנוע שמשווק פה? מה יחסי העברה והצריכה של המנוע? (לא מופיע באתר הישראלי....) מה ההבדל בין גירסת הליסינג לגירסה הפרטית שעולה 164,000 ש"ח? איפה ניתן לקנות סגסוגת של חברות גדולות (OZ וכדומה) בגודל 17' וכמה זה צריך לעלות? כנראה שאקח את הרכב לסיבוב ואז במקום לחסוך בדלק אקח קבוצה נמוכה יותר (4 במקום 5). תודה!
הודעה אחרונה מאת tomz, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוטו שיהיה חסכוני בדלק הכי שאפשר זול(עד 10000 שקל) ואוטומט שמעתי קצת על דייהטסו שרייד ו\או סוברו DL אבל הDL היא 1600 ובטח לוקחת יותר דלק אבל על השרייד שמעתי שאם הנוזל קירור שלה זה מים מהברז אז זה גרוע לקנות קיצור אני מזה מבולבל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה אליקים
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז ככה, ראיתי מודעה באינטרנט באתר " יד 2 " של גולף GTI ואלה הנתונים: האוטו יד ראשונה, צבע כסף שנת 2003, הבן אדם מוכן להתחייב בבדיקה שהשילדה נקיה ושלאוטו לא היו מכות פח למיניהם פרט לשריטה ושקע ליד הטנק דלק (שהוא איננו רצה לתקן מפני שלפי דבריו לא רצה שיחשדו שהאוטו עבר תאונה ועשו פחחות וצבע). עכשיו בעקרון האוטו עבר 110000 קילומטר שהבן אדם טוען שהאוטו טופל במוסך המרכזי ושיש את כל הטיפולים מתועדים בחברת צ'מפיון מוטורס. הבן אדם גם טוען שהחליף קלאץ' חדש לפני כ500 קילומטר ושהקלאץ' עלה לו 4000 שקל במקום פרטי במקום 7000 (???) בחברת צ'מפיון. הוא גם טוען שהאוטו לא שופר מעולם ז"א סטנדרטי לחלוטין. הלכתי לראות את האוטו לפני כמה ימים ודיי התרשמתי ממנו האמת, נראה טוב נוסע טו…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
פיאט מולטיפלה
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה כמה שבועות אני גולש בפורום זה ומקבל מידע רב שעוזר לי מאוד בהחלטה לבחירת סוג(יצרן) הרכב שברצוני לקנות. משפחתי תגדל בעתיד הקרוב ל-6 נפשות (כולם קטנים - הגדול בן 2.5 שנים) והתקציב שברשותי בסביבות ה-70K. צמצמתי אפשרויות לטויוטה פריוויה או פיאט מולטיפלה ולאחר התלבטויות שנובעות מתצרוכת דלק - כנראה שאלך על פיאט מולטיפלה. החשש שלי היא אמינות המולטיפלה (דורשת תיקונים רבים?). אני נוסע מעט (15000 ק"מ בשנה). אשמח לקבל דעות לגבי סוג המנוע שכדאי לי לקנות (דיזל לעומת בנזין), הן לגבי חישוב האגרה, תיקונים יקרים/זולים יותר, צריכת דלק טובה יותר, אמינות וכל מה שיכול לתרום לי בהחלטה לסוג המנוע המתאים לי ביותר. תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הרכב מנוע 1600 74K ק"מ ידנית מה אתם אומרים רכב טוב? אמין? חסכוני? וכול מה שאתם חושבים על האוטו ולמי שיודע כמה כוח סוס יש לאוטו
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני מדבר על רכב שנרכש ע"י החברה בליסינג מימוני, ולא בליסינג תפעולי, החברה מצמידה לעובד רכב בתלוש המשכורת, ובכך החברה תקבל בחזרה החזר המס על ערך הרכב. החברה צריכה לשלם מסים מיוחדים בגין הצמדת הרכב לעובד? בהנחה שהעובד ישלם על הדלק וכל ההוצאות הנלוות לרכב. ההצמדה כאן היא רק בכדי שהעובד יקבל בחזרה את המע"מ, בעיקרון העובד יתן לחברה את הכסף שאיתו תשלם לליסינג ובכך ירוויח 15.5% ממה ששילם בחזרה. אני זקוק לתשובה במהירות, תודה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
שלום, יעזור אם מישהו יודע על מישהו שמוכר או על סוכנות או מוסך שיוכלו לעזור לי למצוא רכב כזה. תודה !
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
תקציב 14 אלף-עזרה
מאת Guest לא רשום- 2 תגובות
- 945 צפיות
התקציב שלי לקניית רכב הוא 14 אלף ואני נהג חדש.הייתי רוצה לקבל יעוץ מחברה עם נסיון מה הכי כדאי וטוב בשבילי.. כרגע אני מתעניין על רכב מסוג פולקסואגן פולו שנת 95 מנוע 1600.הג כח...מי שיש לו נסיון עם פולו שייתן חוות דעת יעזור לי מאוד תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת שושון, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם! מכיוון שהליסינג יוצא יקר מדי לרכבים הנ"ל ולא כדאי בכלל בגלל שמעלים את שווי השימוש לסכום ממש לא ראלי (4,000 ש"ח לחודש!) אזי החלטתי לחפש רכב יד שניה משנה 2007-2008 בעלות של עד 200,000 ש"ח. מכיוון שהדלק הולך לצאת המכיס שלי אני מעוניין ברכב חסכוני בדלק (גם דיזל וגם בנזין). מכיוון שאני נוסע 30,000 ק"מ בשנה, כביש ירושלים-ת"א ו-95% מהנסיעות אני לבד (מלבד טרמפיסטים שאני אוסף) אז אני לא מחפש מפלצת (פורד מונדאו החדשה וכדומה). לפיכך, מחפש המלצות לרכב ש: שנה 2007-2008 עד 200,000 ש"ח. חסכוני בדלק (מעל 1:10 בממוצע) מקסימום בגודל רכבי מנהלים סטנדרטי אוטומט וקרוס קונטרול. הנהיגה מעייפת אותי מושבי עור לנוחות מרבית האפשרויות שכרגע אני בוחן: …
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
(* שניהם נכנסים לתקציב 50K) מישהו התנסה אם אחד הרכבים האלו ויכול לומר לי אם יש בעיות מיוחדות? שכדאי לבדוק לפני קנייה. או להמליץ למה כן או למה לא?
הודעה אחרונה מאת sd1985, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רציתי לברר בקשר לדוח בדיקה שעשיתי לרכב מסוג מיצובישי קולט שנת 96. מנוע מערכת קירור /מערכת דלק /הצתה: בלאי פנימי גבוהה,רעש מערכת תזמון+שסתומים לטפל רעשים ונקישות פנימיות 3,נזילות שמן חזקות,סימני שרפת שמן ,לבדוק תצרכת שמן בנסיעה,לבטל רעשים ולחזור לשמיעת מנוע,חייב ניקוי מנוע ומספרו ולחזור לבדיקה,בדיקת המנוע אינה שלמה ואין אחריות עד לתיקון כול הליקוים ובדיקה חוזרת. סרן קדמי ומערכת היגוי: נקישות במתלה ,חופש תותבים ציר אחורי,לתקן זוית ומערכת היגוי +איזון +ציר אחורי. סטיות הגה. ביקורת כרית אויר לקויה לבדוק במוסך העברת כוח: מצמד מפריד גבוהה (בלאי),חופש צלבים,חופש במנגנוני הילוכים,תושבת תיבת הילוכים פגומה,נזילת שמן חזקה בתיבת ההילוכים,רעש קל מתיב…
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
הונדה סיוויק 99' 1600 אוט' או מאזדה לאנטיס/f323 מנוע 1600-1800 99-00 אוט'
מאת Guest אבי בן ישראל- 4 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אז ככה אני מעוניין בשני המכוניות האלה: הונדה סיוויק 99' 1600 אוט' מאזדה לאנטיס/f323 מנוע 1600-1800 99-00 אוט' איזה מבין השתיים הכי ממולץ מהבחינות הבאות: 1)מהי צריכת הדלק של שני המכוניות? 2)איזה מבין שניהם יותר עדיפה מבחינה מכנית? 3)איזה מבין שניהם אתם מעדיפים? 4)והעם אתם יודעים בערך כמה עולה הביטוח שלהם לנהג חדש, צעיר, ומבוגר זה לא בטוח שתדעו לענות למה זה קצת מסובך עם לא אז פשוט דלגו תודה רבה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכל כתוב בכותרת צריך חוות דעת שכוללת הכל על אלפא רומאו 147 1600
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש כרגע פולו שנת 2000/1 אוטומט הבנתי שרובן זה 75 כ"ס אומרים לי שהאוטו לא סוחב ואוכל הרבה דלק אם זה אוטומט,אבל הבעיה היא שלא נהגתי בגיר רגיל מאז שהוצאתי את הרישיון לפני 4 שנים ואין לי עצבים להתרגל לזה שוב או להיכנס בקיר תוך כדי LOL השאלות שלי הן כאלה -איך אני יכול לדעת אם האוטו לא עבר תאונות(הבנתי שצריך לראות בספר טיפולים ואף פעם לא ראיתי אחד כי זה האוטו הראשון שאני קונה)ושלא הורידו את הקילומיטרז? -כמה אני צריך לשלם על העברת בעלות? -כמה יעלה בערך ביטוח מקיף כולל הכל לנהג צעיר לפולו שנת 2000/1? -אוטומט 75 כ"ס יהיה איטי? כמה דלק הוא צורך לליטר? תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי,המשך ערב נעים.
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב שיהיה אמין הכיוון שלי הם מכוניות יפניות בעיקר. השימוש יהיה לעבודה וחזרה יציאות למועדונים לפעמים בית ספר וכאלה, בכל אופן איזה מכונית תיהיה מועדפת בשבילי אה ואגב היא צריכה להית אוטומטית תודה על העזרה
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים בקרוב אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה לשם כך אוטו שיעזור לי להגיע ללימודים כל יום ולחזור הביתה. משך הנסיעה לאוניברסיטה הוא כחצי שעה אז זה בערך שעה נסיעה כל יום הלוך חזור. חשוב שיהיה אוטו חסכוני כי צריכת הדלק משחקת פה תפקיד חשוב. התקציב שלי הוא עד 70K וכמובן שיהיה אוטומט
ייעוץ לפני קניית פיזו 307
מאת Guest לא רשום- 0 תגובות
- 969 צפיות
שלום רב , רציתי לדעת מה מצב השוק של רכבי ה 307 האם משלמים עליהם מחירון / מעל המחירון ? נתקלתי ברכב שנת 2003 עם ק"מ מאוד נמוך >20K, מחיר המחירון של רכב זה הוא 62K אבל הק"מ הנמוך מקפיץ את המחיר ל 68K (עפי לוי יצחק). 10% ~ הרבה מאוד. 1) מצב השוק של 307 ( אני יודע שיש רתיעה מצרפתיות בגלל הגיר וכו' , האם זה משפיע על המחיר בשטח?). האם מקובל לשלם כ"כ הרבה מעל המחירון ? 2) האם עלות טיפול / תיקון ב 307 נחשבת כגבוהה ? 3)בעיות מיוחדות שצריך לשים אליהם לב בבדיקת הרכב ? תודה מראש מ.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
שלום לכם, הגעתי לשלב בחיים מעט יותר בוגר, יותר מחושב כלכלית ומעט יותר בטוח כלכלית, אם זאת באה ההחלטה לשנות את סוג הרכבים שנהגתי בהם עד היום, עד עכשיו לרוב היו לי רכבים ידניים 1400 סמ'ק או 1600 משפחתומטיות. יש לי כרגע סכום שנע בסביבות ה 50 אלף שקל, הדרישות שלי זה גיר אוטומט, רכב אמין, שיהיה חזק מעט משאר הרכבים על הכביש, שיהיה נוח, מושבים נוחים, רכב שכיף לנסוע בו לנסיעות ארוכות, ראיתי מספר רכבים ושוטטתי ברכבי הרשת, אחרי סיכום של מספר מכוניות בהן שתיים משפחתיות אבקש יעוץ, אני מבקש רק מאנשים שהיה להם את הרכב הזה ומכירים אותו מקרוב, זה הולך להיות שרשור ארוך אם המון שאלות מצידי אך אני מבטיח תמונות ביום שאקנה את הכלה החדשה. מבקש יעוץ לגבי: פג'ו 406 משנת 2001-2002 מנוע 200…
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, כבר שאלתי בפורום הזה על רכב מקבוצה 4 אבל ההורים שלי פסלו את 2 המנצחות של הדיון המאליבו והמונדיאו בגלל האורך. פסלנו גם את הקשקאי/קאליבר כי הם ממש ממש ממש לא נוחות. יש עוד הצעות? אני מזכיר שהחשיבות זה בטיחות, מרווח, נוחות, איבזור, ביצועים בסדר הזה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל מי שמנוי על עיתונים אחרים ו/או לא מזדמן לו לקרוא את "ידיעות אחרונות" להלן תמצית כתבה מעניינת. היום (יום ו' 15.02.0) מופיעה כתבה גדולה למדי ורצינית למראה(הכתב: אודי עציון) במוסף "ממון" בעיתון ידיעות אחרונות(עמ' 8-9) העוסקת במחירי טיפולים לרכב וצריכת דלק. הנתונים מעניינים ויש במקצתם כדי לחדש ו/או לחדד דברים שעלו בפורום בעבר. כל המחירים וכו' נבדקו מול המוסכים המרכזיים של כל מותג. ה 307 של פיג'ו וה C4 של סיטרואן(שתיהן 1.6 ליטר) יצאו הכי זולות בכל הקשור לטיפולים הנדרשים עד 120 אלף קמ': 4402 ש"ח לסיטרואן ו 4652 לחברתה הצרפתיה. היקרות ביותר היו הסובארו B3 ליטר, עם מנוע ה 1.5 ליטר, עם 11160 ש"ח והאלפא 147(2 ליטר) שמחזיקה בתמחור הגבוה ביותר של 11593 ש"ח. המגאן…
הודעה אחרונה מאת reyon, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן אז ככה התקציב בין 150-350 K וכרגע עלינו על 3 שמות של גיפים שמאוד מוצא חן בעיינינו אז ככה סאנטפה 2008 דודג נייטרו 2008 שברולט קפטיבה 2008 איזה מבין השלושה אתם הכי ממליצים מבחינת דלק זה לא חשוב יש מהחברה מבחינת מראה מאוד חשוב ועיצוב פנים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת favorite 1, -
- 4 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לא מזמן ראיתי פורד פיאסטה, שנת 96, מנוע 1300, ק"מ 99000. יד שלישית עם טסט עד סוף נובמבר- נמצא תשע שנים כבר אצל המוכר. לפני השאלות אני רק אוסיף שאני מחפש רכב קטן ואמין, לנסיעות קצרות עירוניות (רכב שיעשה כ-6500 ק"מ בשנה). חשובה לי האמינות של הרכב פחות הנוחות- רצי צריכת דלק סבירה. הרכב שראיתי הוא במצב פנימי שמור מאוד, אך יש לי כמה שאלות בקשר לנתונים שהבחור נתן לי והייתי שמח לשמוע את דעתכם: 1)נכנסו בו מאחורה פעם, הוא אמר שהחליפו את הפגוש ואת דלת הבגאז. הוא פתח את הבגאז והראה לי שם את החלק בתחתית הבגאז שהחליפו. אני יודע שלא ניתן לומר הרבה מהנתונים הללו, אך האם זה נשמע כמו פגיעת שילדה רצינית (אם בכלל זה נחשב פגיעת שלדה) 2)פתחתי את המכסה מנוע וראיתי קצת שמן…
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום .. אני מעוניין לרכוש רכב מסוג רובר דגם 214 או 216 שנתון 99-98 אז הינה השאלות שעליהן אשמח אם תענו 1. איזה דגם עדיף ואיזה שנה? 2. האם לרכבים מדגם זה יש תקלות כרונית או בעיות ידועת? 3.האם הרכב חסכוני בדלק? 4 .מה טווח המחירים של טיפולם של הרכב? 5. יש לי אפשרות לקחת רכב שעבר החלפת ועשה 10k מנוע לפני חודש (יש אחריות) באותה הזדמנות הוחלף גם קלאץ' ורצועת טיימינג, הרכב עבר טיפול וישנו אלטרנטור חדש אם עדיף לקחת רכב כזה על פני רכב שלא עבר את כל השיפוצים האלו?(הרכב מסוג 214 שנת 99) אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי אני חדש פה מקווה שלא עברתי על חוקי הקהילה.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אם למשהו יש מידע מנסיון אישי או ידע כללי לגביי אלפא 147 או 156 1600 סמ"ק עד 2000 ,לגביישנים 2002 -2003) 1.אמינות באופן כללי. 2.עלויות תחזוקה-חלפים וכו'-בהשוואה ליפניות או באופן כללי 3.שמירה על ערך הרכב מבחינת המחיר 4."מחלות" חוזרות-האם יש איזו שהיא בעייה נפוצה באלפות שכדאי לשים לב? האם יש עדיין את הסטיגמה שאלפא =בעיות? לפי מה שאני יודע אלפות ישנות כבר אין בכבישים -יש שיפור בנושא לגביי השנים החדשות יותר ?נניח משנת 2002 והלאה? והאם לדעתכם בסה"כ הרכב טוב?אמין? כדאי לרכוש אלפא מהדגמים הללו? תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מקווה שלא טעיתי בפורום.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 אם כן, עם המנהלים הסליחה.. אני מתנצל מראש כבר מעל חודש אני מחפש סיאט איביזה/ קורדובה באזור השרון בלוחות רכב.. אין לי דרישות חריגות.. מעל 3 דלתות.. מנוע בנזין עם גיר ידני.. ידיים פרטיות.. רכב נקי מתאונות.. ק"מ סביר.. עדיפות למנוע 1600.. לשנתון גבוה.. ממש מסתכם בדרישות הבסיסיות בהתחלה הסכום לרכישה הוגבל ל30,000 ש"ח.. ולא מצאתי רכב. לאחרונה הוגדל הסכום המוקצה לרכישה ל40,000 ש"ח ועדיין אני לא מצליח למצוא רכב. זה מפתיע אותי מאוד.. חיפוש סיאט בלוחות בסכום של עד 40,000 ש"ח סכום סביר בהחלט לרכישת רכב בשנתון 2001-2003 אולי אפילו 2004 חיפוש בלוח יד2 מא…
הודעה אחרונה מאת Platinum,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 980 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- epiphone
- omricn
- דוב המערות
- pooh-bear
- zaf
- Zorly
- locus
- natco
- מיץ פטל
- `Infinity
- Liquidator