Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שלא טעיתי בפורום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אם כן, עם המנהלים הסליחה.. אני מתנצל מראש

כבר מעל חודש אני מחפש סיאט איביזה/ קורדובה באזור השרון בלוחות רכב..

אין לי דרישות חריגות.. מעל 3 דלתות.. מנוע בנזין עם גיר ידני.. ידיים פרטיות.. רכב נקי מתאונות.. ק"מ סביר.. עדיפות למנוע 1600.. לשנתון גבוה.. ממש מסתכם בדרישות הבסיסיות

בהתחלה הסכום לרכישה הוגבל ל30,000 ש"ח.. ולא מצאתי רכב. לאחרונה הוגדל הסכום המוקצה לרכישה ל40,000 ש"ח ועדיין אני לא מצליח למצוא רכב.

זה מפתיע אותי מאוד.. חיפוש סיאט בלוחות בסכום של עד 40,000 ש"ח סכום סביר בהחלט לרכישת רכב בשנתון 2001-2003 אולי אפילו 2004

חיפוש בלוח יד2 מאכזב מאוד

חיפוש ב WINWIN מחזיר תוצאות דומות להפליא

פשוט אין רכבים.. למישהו יש רעיון למה?

חשוב לי עניין הסיאט בגלל יחס מחיר >> שנתון >> אמינות

אנא, אל תפנו אותי לחפש פונטו.. אני לא מעוניין בבזבוז זמן יקר על ציד פונטו שמורה עם ק"מ נמוך.. (החיים קצרים:-D)

אל תפנו אותי לרכב צרפתי.. חיפוש בפורומים מעלה שיש לצרפתיות המון תקלות.. גם אם שוליות.

תודה מראש

פורסם

עשיתי גם את זה... תוצאות דלילות להדהים. ואם כבר יש תוצאות הן לא מתאימות לקריטריונים.. כגון מס. דלתות, נפח, קילומטראז' וכולי..

פורסם

תודה על ההצעה,

בהיעדר רכב.. השקעת הזמן להגיע לראות רכבים באזורים יותר מרוחקים אינה אפשרית. לא ישאר לי זמן לעבוד אם אתחיל לרדוף אחרי סיאטים ברחבי הארץ. אם אבקש מבעלי רכב להגיע אלי.. אני בטוח שזה לא יהיה רלוונטי.. אני לא הייתי נוסע להראות רכב למישהו בעיר אחרת בגלל שהוא קונה פוטנציאלי

אזור השרון הוא אזור לא קטן

סיאט היא רכב די פופולארי

אני לא מחפש רכב ישן.. אי אפשר לומר שבגלל שמדובר בשנתון נמוך קשה למצוא רכבים.. מדובר על חיפוש רכב בן פחות מ10 שנים.

עוד רעיונות?

פורסם

אני לא מבין אותך.

אני גר באזור הצפון. לאחר כחודש חיפושים בו לא מצאתי רכב ,התחלתי לחפש באזורים אחרים בארץ.את רכבי הנוכחי מצאתי בירושליים.התקשרתי לבעל הרכב - תמונות הרכב הופיעו באתר "יד2" ולאחר שאלות בנוגע למצבו של הרכב מסרתי לו שאגיע למחרת ואם אכן הרכב יעבור בדיקה ותוצאתיה יהיו משביעות רצון ארכוש אותו , וכך היה.

לדעתי קח יום חופש חפש רכבים באזור אחר וקבע עם 2-3 מוכרים באותו אזור בשעות שונות כך שבוודאי תמצא אחד העונה על דרישותיך ולאחר בדיקה תוכל לרוכשו.

כמובן שיש לברר כמה שיותר פרטים על הרכבים דרך הטלפון ע"מ למנוע הפתעות (יד 5,סוחר,פגיעת שילדה וכו) ונסיעות מיותרות ובזבוז זמן וכסף.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מסכים עם המשוואה של פרישת רשת חיפוש גדולה יותר = תפיסת יותר דגים (ומצטער אם איני מובן לעיתים).

1. אני מאמין שהפתרון הנ"ל מתאים למקרים/אנשים מסויימים. במצב הנוכחי אני בטוח שפתרון כזה יהיה מושלם למי שמתעקש למשל לקנות איזו פונטו או פיאסטה ספציפית, הלוחות מלאים בכאלה. אין לי את היכולת לפנות ימים שלמים לנושא לצערי. והבעיה שאני מדבר עליה שונה מעט.

במקרה שלי, אין כמעט תוצאות לחיפושים.

בחיפוש פונטו, קליאו, פיאסטה וכדומה. יש המון למכירה מאלה אך בהם איני מעוניין. אני מאמין שהשיטה של חיפוש בכל הארץ תתאים למקרה כזה

2. באזורים אחרים בארץ, להפתעתי המצב דומה רוב הזמן. רציתי לעשות גיחה לחיפה ולשלב בה ביקור אצל הורי ואצל לקוח ותיק והסתבר שגם שם לא היה לי מה לראות. שיחות למודעות היחידות שנראו מתאימות והצהרתי "אני מתקשר לגבי הרכב" נענו בתשובה שהמודעה כבר אינה אקטואלית או ב "איזה רכב?"

להפסיד ימי עבודה. לנסוע שעות בתחבורה ציבורית כדי לגלות שהנסיעה היתה לשווא? לא חבל ומיותר?

כפי שציינתי, איני מחפש רכב נדיר. יש המון איביזות וקורדובות בארץ. ובטח ובטח שלא חסרים רכבי סיאט בני פחות מ 10 שנים.

יכול להיות שבגלל החורף?

פורסם

לא שווה לך לנסוע קצת בשביל לקנות אקזמפלר טוב יותר?

לא מבין למה להגביל את עצמך :?

אין לך חברים/משפחה שאתה יכול להעזר בהם ? כמו שכתבו אתה יכול לקבוע עם מספר מוכרים מת"א למשל באזור מסויים בעיר שלהם .

פורסם

שתהיה בריא..

אני את הרכבים שלי קונה במרחק שעתיים + נסיעה מהבית, ואתה לא מסוגל לנסוע מכפ"ס לת"א?

קניית רכב זו עבודה, שאם משקיעים בה היא גם משתלמת .

לגבי חוסר במודעות, אין לי מושג.

פורסם

הנקודה של הדיון היא לא להתווכח אם שווה או לא לנסוע לעיר אחרת בכדי לרכוש רכב מסויים או רכב במצב מסויים וכולי.

נדמה לי שמפספסים כאן את הנקודה.

אין לי בעיה לנסוע לת"א או לחיפה אם אמצא שם נניח 3 מכוניות שמתאימות לדרישות שהגדרתי. מתוך 3 מכוניות גם אם תימכר אחת עד שאגיע, זה לא נורא.

הבעיה היא אחרת, הבעיה היא מחסור במודעות סיאט בכלל.

גם אם אגדיר חיפוש בכל הארץ למציאת:

* איביזות וקורדובות

* מנוע בנזין 1600 סמ"ק

* 4-5 דלתות

* שנת 2002 ואילך

* עד יד שניה

* ק"מ סביר (מתחת ל 100,000 ק"מ)

אני נשאר עם רכבים בודדים שמתאימים לקריטריון ומפוזרים בארץ במקומות שונים.

השאלה האמיתית היא למה זה קורה? והאם זה מצב זמני בגלל החורף?

פורסם

חשוב לי עניין הסיאט בגלל יחס מחיר >> שנתון >> אמינות

תודה מראש

צר לי לפוצץ לך את הבועה אך הרכב הזה הוא לא בדיוק שיא האמינות ואפילו לא קרוב לזה.

לפני מספר שנים הייה ברשות הורי פולו קלאסיק 1.6 ידנית. זהה מכנית לאביזה ולקורדובה (שהיא בסך הכל אביזה עם באגז')

האמינות שלו הייתה פשוט גרועה! מספר פעמים אפילו נתקענו איתו באמצע הדרך, חלקים יקרים להחריד, והרכב פשוט יוצא מהמוסך ונכנס (כמובן שזה לא זול , הוא הייה מטופל במורשה) בנוסף גם הרבה מחלות ילדות כמו חלונות חשמל שנהרסים וכ'ו.

הרכב הספציפי שקנינו הייה שמור יחסית , קלימוטרז' נמוך יחסית ובכל זאת עשה המון צרות ובעיות.

סיאט גם לא מככבים בדיוק בסקרי האמינות השונים הם במקומות דיי נמוכים .

אני לא יודע אם אתה צריך את הרכב בתור משפחתית אך מאחורה הוא צפוף למדי קח בחשבון .

פורסם

תודה על התגובה, אינך מפוצץ לי את הבועה :-D

יש לנו כבר סיאט אחת (איביזה 1400 מודל 98) שמשרתת את אשתי בעיקר.

עקב עבודתי כעצמאי, אנו זקוקים לרכב נוסף שישרת אותי לצרכי הגעה ללקוחות בעיקר (טוב, נו.. גם למאהבת :wink:)

הסיאט שכבר יש לנו נרכשה במצב שמור בשנת 2001 ואנחנו מרוצים ממנה מאוד. האוטו מניע בנגיעה, סוחב כמו עדר סוסים בעליות. די חסכוני בדלק. והכי חשוב, לא נתקע בדרך. במשך כמעט 7 שנים שהרכב ברשותנו הוא רואה מוסך בקושי.

זו הבועה שלי. לא תצליח לפוצץ אותה בקלות, היא נבנתה במשך 7 שנים

פורסם

זה בסדר, הבועה שלך לא שונה מבעלי הצרפתיות שבטוחים שהאוטו שלהם הכי אמין בעולם :-P

ולבחור למעלה, מה הבעיה בדיוק ביד חמישית אם היא שמורה ומטופלת? או שאתה מהאנשים האלה שמחפשים רכב עד יד 2 ובדיוק 10,000 ק"מ לשנה ולא מעל?

פורסם

ולבחור למעלה, מה הבעיה בדיוק ביד חמישית אם היא שמורה ומטופלת? או שאתה מהאנשים האלה שמחפשים רכב עד יד 2 ובדיוק 10,000 ק"מ לשנה ולא מעל?

אין היגיון לקנות רכב מיד-5 בשנתון הנ"ל, גם אם הרכב שמור ומטופל.

אתה היית רוכש "מציאה" שכזו?

כנראה שלא,

מידן.

ZZR

פורסם
צר לי לפוצץ לך את הבועה אך הרכב הזה הוא לא בדיוק שיא האמינות ואפילו לא קרוב לזה.

לפני מספר שנים הייה ברשות הורי פולו קלאסיק 1.6 ידנית. זהה מכנית לאביזה ולקורדובה (שהיא בסך הכל אביזה עם באגז')

האמינות שלו הייתה פשוט גרועה! מספר פעמים אפילו נתקענו איתו באמצע הדרך, חלקים יקרים להחריד, והרכב פשוט יוצא מהמוסך ונכנס (כמובן שזה לא זול , הוא הייה מטופל במורשה) בנוסף גם הרבה מחלות ילדות כמו חלונות חשמל שנהרסים וכ'ו.

הרכב הספציפי שקנינו הייה שמור יחסית , קלימוטרז' נמוך יחסית ובכל זאת עשה המון צרות ובעיות.

סיאט גם לא מככבים בדיוק בסקרי האמינות השונים הם במקומות דיי נמוכים .

אני לא יודע אם אתה צריך את הרכב בתור משפחתית אך מאחורה הוא צפוף למדי קח בחשבון .

כנראה לא אכלת מספיק צרות מהפולו, אם אתה נוסע ב306.... :)

לסיאט מחירון נמוך ותמורה טובה לכסף, האמינות לא מושלמת אבל משביעה רצון לחלוטין.

החלקים לא יקרים להחריד, במיוחד לא כאשר משווים ללובינסקי או אפילו לטויוטה או מזדה, מה שיקר הוא העבודה שלוקחים במוסך מורשה.

קשה למצוא סיאט , שעונה לכל הדרישות ולעתים צריך להתפשר.

אני עזרתי לידידה בחיפוש איביזה, ובסוף מצאתי לה 1.6 ידנית (מנוע AKL של הגולף) 3 דלתות שנת 2000 ברמת האיבזור הגבוהה.

אני חושב שבשביל פחות מ30 אלף שקל שהרכב הזה עולה, אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר כדאי לרכישה.

בתור בעלים בעבר (5 שנים) של גרסא ספורטיבית של פולו, שעברה לא מעט ק"מ, ודיי הרבה התעללות - הרכב הפגין אמינות מופתית, בין היתר בשל כך שלא נחסך שקל באחזקתו - רק חלקים מקוריים, רק נוזלים איכותיים והתוצאות דיברו בעד עצמן. (על כל החלקים ברכב היה מוטבע גם לוגו של סיאט דרך אגב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...