Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה לא אכלת מספיק צרות מהפולו, אם אתה נוסע ב306.... :)

אייל, אולי תיתפלא לשמוע אבל ה- S16 מגלה אמינות טובה בהרבה מהפולו שהייתה לנו , תוסיף לעובדה שהרכב שלי הוא גם ספורטיבי,עבר יותר ידיים וגם מבחינת שנתון הוא נמוך יותר ויותר זמן על הכביש מהפולו.

ועדיין הוא מגלה אמינות טובה בהרבה ממנו תוסיף לחשבון מנוע מסובך בהרבה ב-S16 (סעפת יניקה משתנה , מערכת וואקומים 16V וכ'ו) לעומת מנוע פשוט הרבה יותר בפולסוואגן וזה עדיין לא זה הפולו הייתה פשוטה קטסטרופה של רכב :?.

פורסם

ולבחור למעלה, מה הבעיה בדיוק ביד חמישית אם היא שמורה ומטופלת? או שאתה מהאנשים האלה שמחפשים רכב עד יד 2 ובדיוק 10,000 ק"מ לשנה ולא מעל?

1. כפי שענו לך לפני, אין שום סיבה שרכב בשנתונים המבוקשים יהיה יד חמישית, ואפילו לא רביעית.

2. מה הק"מ הסביר שאמור לעבור הרכב בשנים שעברו מאז ייצורו נתון לשיקולו האישי של כל רוכש בנפרד וביחס לממוצע של 15000-20000 ק"מ לשנה.

אייל ו PorSche-911,

תודה על רצונכם לעזור. אנא שמרו על מטרתו המקורית של הדיון הזה ואל תהפכו אותו במה להתנצחות לא רלוונטית.

הדיון הזה הלך לכל מיני מקומות, אבל אף אחד לא התייחס לשאלות המקוריות. מעניין לראות איך כל אחד מוצא את השאלות שהוא רוצה לענות עליהן :wink:

פורסם

שמע, לא נעים לי לומר לך , אבל העובדה שאתה לא מוכן לזוז סנטימטר בשביל למצוא את הרכב המבוקש,

היא הבעיה.

כשאני חיפשתי כל אחד מהרכבים שלי, הפכתי עולמות, הסתובבתי בכל ערי השרון והמרכז ברחובות בהם ידוע שמעמידים רכבים למכירה,

השארתי פתקים על רכבים רלוונטיים, ביקשתי עזרה מחברי פורום, חיפשתי כל כמה דקות בכל אחד מהלוחות

(דרך אגב, אם תסתמך על הלוח שבחתימה שלך - לא תגיע רחוק) , רדפתי אחרי מכוניות נוסעות (פעם אחת אפילו רדפתי רגלית אחרי קופר S ... :) )

נסעתי לראות רכבים בכל מיני מקומות (כמובן אחרי שוידאתי את המקסימום שאפשר - טלפונית) מרוחקים.

[אפילו הלכתי לראות גולף בבאר שבע (שהיתה פנינה אמיתית אבל המחיר היה מוגזם בעליל)]

עם זאת, אני חייב לציין, שכמוך - לא התפשרתי על השנתון, היד , הדגם הרצוי והק"מ.

אני אישית אשמח להעביר לך פרטים של סיאטים, אם אראה כאלה.

אני ממליץ לך להרשם לפורום ב vag-club.com ולפרסם מודעת חיפוש רכב.

לאנשים מהפורום הזה, יש רגישות מיוחדת בעיניים לאיביזות ובטוח יוכלו להעביר לך פרטים של רכבים מעניינים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על תגובתך אייל.

כפי שציינתי, על אף שאני מעדיף לקנות את הרכב באזור השרון. אין לי שום בעיה להגיע גם למקומות רחוקים יותר אם יהיו שם מספר רכבים למכירה. הנקודה היא שבדיעבד מסתבר שבאזורים אחרים המצב הוא ממש זהה.

נקודה נוספת היא שחיפוש דומה לרכישת פונטו, קליאו, פיאסטה וכולי מחזיר עשרות תוצאות.

השאלה שאני שואל היא מה ההסבר לכך. אולי זה זמני והמצב ישתנה במרץ (בגלל החורף)?

בעניין הלוח, אני לא מסתמך רק על לוח אחד, הגדרתי "סוכנים חכמים" בכל הלוחות הפופולאריים.

בניגוד לרוח בולטת הנושבת בפורום הזה של שיפורים ושיפוצים של מכוניות עוצמתיות. אני מחפש רכב רגיל בלי שינויים ושיפורים, לכן אני מאמין שלא צריך להיות קשה כלל וכלל למצוא אחד כזה {בהנחה שיש מבחר למכירה}

יש פתגם {שחביב עלי מאוד} שאומר: "כשיורד גשם, כולם נרטבים". אני מקווה שה"יובש" הזה במודעות שאין לי הסבר עבורו הוא זמני בלבד ויחלוף בקרוב

תודה על הרצון והנכונות לעזור, אני אשמח לשמוע על רכבים מתאימים.

פורסם

מן הסתם, בשיאו של החורף , פחות רכבים נמכרים.... מרגישים את זה במודעות - גם מעל גבי הפורום.

הסיכוי שתמצא קבוצה של רכבים למכירה באיזור מסויים, ותוכל לתאם עם כולם לאותו זמן פחות או יותר - הוא אפסי, אז אל תבנה על זה.

בהנחה שאתה יודע בדיוק מה צריך לשאול בטלפון כשאתה מתקשר למודעה רלוונטית, לאחר שתעשה את הסינון הראשוני, אין מנוס אלא לנסוע לראות כל רכב בפני עצמו.

אני גר באזור תל אביב, ולחיפה לא הייתי נוסע בשביל רכב, אלא אם כן היה מדובר במשהו חריג שהייתי יודע ששווה את הנסיעה (רכב שמור מחבר פורום למשל)

אבל לקפוץ להרצליה, נתניה בצפון או קצת דרומה מתל אביב, זה משהו שעשיתי גם בשביל רכבים שהם לא הכי מבטיחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התשובה,

אין לי בעיה לנסוע לחיפה לראות רכבים אם נראה לי שהם יצדיקו את הנסיעה. אבל זה בעיקרמ פני שאני חיפאי במקור וזה ייתן לי עוד סיבה לבקר את הוריי.

החורף עוד מעט נגמר, אני מקווה שאז אכן יתחיל "גשם" של מודעות.

• תוכן חדש...