Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשה: עד 200,000 ש"ח, חסכוני בדלק 2007/2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TheWiz, אני לא יודע מי הרו"ח שלך, אבל איזה מן שטות זאת שמס הכנסה לא יאשרו לך דבר שכזה?

אני מכיר אנשים עם רכבים מהמפוארים בארץ, S CLASS, סדרה 7, A8, אפילו פורשה קאיין - שכולם רשומים כרכבי חברה.

אך ורק בגלל חסכון של כסף.

תחשוב שכשאתה קונה מהכסף שלך רכב, זה אחרי ששילמת מעל ל50 אחוז מס הכנסה, ביטוח בריאות, ביטוח לאומי והפרשות שונות מהמשכורת.

כשהחברה קונה את הרכב, אתה משלם את ה4 אלף שקל (שאתה מגלם במשכורת שלך) והדלק, הטיפולים, איבוד הערך - הכל על החברה.

אז למה לא?

לא חסרות דרכים לעשות תכנון מס נכון כדי לשלם פחות מס.

אז בקיצור - או שתחליף רו"ח (או לפחות תתייעץ עם אחד אחר) או שתשלח את הרו"ח הקיים לעשות שיעורי בית.

וד"א, העשירון העליון לא אחראי ל90%. רק לכ70%.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
TheWiz, אני לא יודע מי הרו"ח שלך, אבל איזה מן שטות זאת שמס הכנסה לא יאשרו לך דבר שכזה?

XXXXX

אז למה לא?

אז בקיצור - או שתחליף רו"ח (או לפחות תתייעץ עם אחד אחר) או שתשלח את הרו"ח הקיים לעשות שיעורי בית.

אי אפשר לנסח את זה יותר טוב מזה ! :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני מכיר אנשים עם רכבים מהמפוארים בארץ, S CLASS, סדרה 7, A8, אפילו פורשה קאיין - שכולם רשומים כרכבי חברה.

אך ורק בגלל חסכון של כסף.

תחשוב שכשאתה קונה מהכסף שלך רכב, זה אחרי ששילמת מעל ל50 אחוז מס הכנסה, ביטוח בריאות, ביטוח לאומי והפרשות שונות מהמשכורת.

כשהחברה קונה את הרכב, אתה משלם את ה4 אלף שקל (שאתה מגלם במשכורת שלך) והדלק, הטיפולים, איבוד הערך - הכל על החברה.

אז למה לא?

וד"א, העשירון העליון לא אחראי ל90%. רק לכ70%.

8) אתה צודק. זה שיקול שלא הכנסתי. שהרכישה מתבצע מכסף ששולם עליו מס כבר, בניגוד לרכב חברה.

נבדוק את הרו"ח.... :twisted:

פורסם

מוזר שאף אחד לא הציע - אבל בביקור האחרון שלי בארה"ב היו מלא BMW סדרה 3 מדגמי הIX עם מנועי דיזל.

הרכב עונה לכל הדרישות שלך ואף יותר, אני לא בטוח שהן יובאו לארץ, אבל אולי שווה להרים טלפון ליבואן ולבדוק מה הולך בטרייד-אין שלו...

לשם הבהרה - סדרה 3, הדגם הקומפקטי שלהם

IX - הנעה לכל הגלגלים

מנועי הדיזל - נו, אני האחרון שצריך לספר על הדיזלים של ב.מ.וו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
8) אתה צודק. זה שיקול שלא הכנסתי. שהרכישה מתבצע מכסף ששולם עליו מס כבר, בניגוד לרכב חברה.

נבדוק את הרו"ח.... :twisted:

הכל תלוי בסוג העיסוק. יש עצמאים (כמוני למשל) שלהם זה ממש לא משנה, משום שמה שמוכר זה רק הריבית ואחוז נמוך מהוצאות הרכב, כולל פחת, אך כאמור זה לא משנה כיצד אני מנכה זאת. נדמה לי שאחרי ק"מ גבוה זה משתנה קצת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מוזר שאף אחד לא הציע - אבל בביקור האחרון שלי בארה"ב היו מלא BMW סדרה 3 מדגמי הIX עם מנועי דיזל.

הרכב עונה לכל הדרישות שלך ואף יותר, אני לא בטוח שהן יובאו לארץ, אבל אולי שווה להרים טלפון ליבואן ולבדוק מה הולך בטרייד-אין שלו...

לשם הבהרה - סדרה 3, הדגם הקומפקטי שלהם

IX - הנעה לכל הגלגלים

מנועי הדיזל - נו, אני האחרון שצריך לספר על הדיזלים של ב.מ.וו.

רון.

חיפשתי גם חיפשתי, מרצדס דיזל או BMW אבל אין כאלה. דיזל מרצדס זה רק מוניות עם 100,000+ ק"מ.

האמת ראיתי רכב שמוכר מונית חודשיים על הכביש אבל לפי הבנתי לא ניתן למכור מונית בשלוש שנים הראשונות לפרטי.

ראיתי כתבה של מרצדס על שלוש מנועי דיזל שעוברים 400,000 ק"מ בנסיעה רציפה (עם הפסקות קצרות לטיפולים). מדהים!

פורסם
הכל תלוי בסוג העיסוק. יש עצמאים (כמוני למשל) שלהם זה ממש לא משנה, משום שמה שמוכר זה רק הריבית ואחוז נמוך מהוצאות הרכב, כולל פחת, אך כאמור זה לא משנה כיצד אני מנכה זאת. נדמה לי שאחרי ק"מ גבוה זה משתנה קצת.

גם נכון, דיברתי עם הרו"ח ואמר לי שב-40,000 ק"מ זה גבולי במקרה שלי. בלאט!

על פניו אני יקח פאסאט HighLine דיזל, שנה על הכביש, עד 40,000 ק"מ וזהו! נשבר לי לסוע באוטובוסים.... :lol:

פורסם

הגולף ממש לא קטנה היא אולי נראת קטנה כי היא האצבק אבל תמדוד אותה פעם לאורך ולרוחב ותגלה שהיא די גדולה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

העניין עם הCTS שאתה לא צריך לשלם עליה שווי שימוש, שכן זה רכב שירות של החברה. אם הוא נשאר בלילה בחניון ומתבצע רישום של כל נסיעותיו, הרי שזה בדיוק כמו רכב שירות של טכנאי. קטע גדול, ללא ספק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
העניין עם הCTS שאתה לא צריך לשלם עליה שווי שימוש, שכן זה רכב שירות של החברה. אם הוא נשאר בלילה בחניון ומתבצע רישום של כל נסיעותיו, הרי שזה בדיוק כמו רכב שירות של טכנאי. קטע גדול, ללא ספק.

אולי לזה התכוון הרו"ח.... אמממ.... כמו רופאים האנשים האלה, אין לי מושג על מה הם ממלמלים. :-D

פורסם
הספורט הלאומי בארץ זה לשנוא עשירים. ככה מקובל מבית אבא. למרות שהעשירון העליון אחראי על 90% (!) מההכנסות הישירות עדיין שונאים אותו ומבריחים אותו מהארץ (לבייב....)

תירגע אף אחד לא שונא אותך.

אתה עשיר... תשלם יותר ותגיד תודה שיש לך לשלם יותר אחרת סתם תכלה את זמנך בלשנוא את העשירים, לשיטתך.

ולגבי הרכב, לדעתי אל תקנה אחד. סע במונית שלא תתעייף. ניתן לקיים הסדר עם תחנת מוניות קרובה למשרדך.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
לא כל כך ירדתי במדיוק לירידת ערך של משומש או חדש כי בסך הכל רציתי להראות שליסינג לא כדאי. פשוט מדהים שבקבוצות 5 ומעלה לא כדאי לעשות ליסינג בגלל שבשנת 2010 שווי השימוש יעמוד על 4,800 ש"ח! אתה מבין? רכב שעולה 152,000 ש"ח שווי השימוש שלו עומד על 38% שנתי! מדהים הפקידים באוצר!

אני יסביר לך למה זה קורה. לי במשרד יש קאדילק CTS שמשמשת אותי ואת שותפי לפגישות. שותפי נוסע על אופנוע ואני באוטובוס. אבל במקצוע שלנו זה לא מכובד אזי קנינו רכב מפואר שעומד בחניה ומשמש אותנו פעם בשבוע ליסוע לפגישות. הרכב נשאר במשרד בלילה והקילומטרז בערך 4,000 ק"מ בשנה. ביקשנו להכניס אותו כרכב עבודה/חברה, לא קיבלנו אישור לכך למרות שאנחנו עומדים בכל התנאים. הרו"ח שלי אמר "נראה לך שעם העין של מס הכנסה יאשרו לך דבר כזה?". כזה פשוט, הספורט הלאומי בארץ זה לשנוא עשירים. ככה מקובל מבית אבא. למרות שהעשירון העליון אחראי על 90% (!) מההכנסות הישירות עדיין שונאים אותו ומבריחים אותו מהארץ (לבייב....)

באוצר שמחים שכולם נוסעים באותו רכב (אוטומט, משפחתי, 1.6) ולאנשים אין שאיפות. יותר קל להם ככה. כמו רוסיה.

טוב, לא ראיתי את התשובה המוזרה שלך הזו, אחרת הייתי קצת מסתייג מלענות לך בכלל.

א. שווי השימוש מייצג את עלות הביטוח (בין 5-10K, תלוי ברכב עצמו ובנהג), הדלק (לפחות 15-20K בהנחת נסועת ליסינג נורמלית ותלוי כמובן גם בסוג הדלק), ירידת הערך (לפחות 15% ריאלי ברכבים מסוג זה), טיפולים, צמיגים, טסט וכו'. לדעתי הוא מאוד נמוך. בוודאי בקצב בו עולה מחיר הדלק. בקלות אתה מגיע ל- 50K בשנה.

ב. את לבייב לא הבריחו. מי שרוצה לחיות כאן צריך לשלם את המס. זה המחיר של לחיות בחברה הישראלית. אדם עשיר כמוהו לא צריך לעשות תרגילי מס ותכסיסי מס, אלא לשלם מה שצריך. אני לא מכיר אותו ואני לא יודע מדוע עזב ללונדון, אך אתה מייחס לו סיבה שמצידי רר מצדיקה הלאמה של כל הרכוש שלו כאן. להרוויח מאיתנו (כלומר מאיתנו כצרכנים, מאיתנו כציבור, וכו') זה טוב אבל לשלם מס לא?

ג. אני לא מכיר את תנאי מ"ה להכרה ב- CTS, אבל אם זה מה שרו"ח שלך חושב ואם זה המצב באמת, אז נכון. יש בעיה. אבל זה לא קשור. תנסה באמת עם רו"ח שתאמץ קצת יותר. גם אני מבקש לפעמים מהרו"ח שלי שישיג לי דברים שלא מקובלים (תשלומים במע"מ למשל).

ד. באוצר ממש לא שמחים, לדעתי. הם מקללים את תופעת הליסינג, ואני יחד עימם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מאליבו החדשה "מפלצת" בשבילך?

מכיוון שאתה נוסע נסיעות בין עירוניות אז הצריכה אמורה להיות נמוכה עם רכב בעל נפח מנוע גדול.

ותוכל לקנות אותה ישר מהחברה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...