ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,630 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בת הזוג שלי רוצה לקחת רכב ליסינג קומפקטי, עד כה היא היתה נעולה על הסוויפט אבל לאור שיווק הפאביה החדשה היא החליטה שאולי הרכב הצ'כי עדיף - למישהו יודע מה קורה עם הפאביות החדשות וחברות הליסינג? רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות פיג'ו 309 שנת 92', מנוע 1600, ידני, 150000 ק"מ. האוטו יד ראשונה ובמצב מכני וחיצוני טוב, רק הקרבורטור הוחלף. המחיר- 5000 ש"ח. האם הרכב הזה אמין וכדאי לקנות אותו?
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 711 צפיות
בעיברית או אנגלית הרבה תודה
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! שמי ניר, אני בן 28 , והייתי רוצה שהאוטו הבא שלי יהיה ג'יפ, אבל עם כמה סיגים.. אני מעריך ש 98% מהזמן הרכב יהיה בכביש ואיזה סופ"ש בחודש - חודשים הייתי מעוניין לעשות עם הג'יפ טיול בשטח ( לא כורכר או חול- שטח). ככה שמה שאני רוצה זה גם וגם- גם יכולת שטח טובה וגם התנהגות כביש טובה כי שם יהיה בד"כ. אני מעוניין שלג'פ תהיה עבירות טובה בשטח, אבל שעדין ההחזקה השוטפת שלו לא תהיה גבוהה מידי (טסט,ביטוח,דלק אגרות..) אני מאמין שהקילומטרז' שאני יעשה יהיה ממוצע 15K-20K כש- 70% מהזמן אני יהיה בבינעירוני ולכן אני לא יודע האם לשקול ג'יפ דיזל, אני לא מכיר את היתרונות והחסרונות כרגע מול בנזין (מחיר רכב, מחיר הדלק, אגרות וכו'..). הייתי מעוניין בג'יפ קטן, שתי דלתות (אין מ…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם אני חושב לקנות פונטו ספייס אוטומט 80 כ"ס elx מנוע 1250 אבל חסרים לי נתונים שמאד ישפיעו על החלטתי 1. מה צריכת הדלק שלו בנסיעה בין עירונית בנהיגה רגועה של 100 ק"מ אני מאוד אשמח אם תוכלו לדייק כי כשבדקתי סתאם באינרנט בל אחד אמר משהו אחר 2.לגבי הגיר הרציף באתר המומחה אמרו שההילוכים קצת מחליקים ולא כ"כ אמין ולכן עדיף את הידני מה אתם אומרים אשמח אם מי שיש לו אוטו כזה או במשפחה או של חבר טוב יוכל לשפוך קצת אור על האוטו הזה עזרתכם מאד תסיע לי להחליט אם ללכת על זה תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קודם כול, המון תודה לכול האנשים הטובים שלוקחים חלק בפורום הזה ... כבר תקופה שאני מחפש רכב בלי לדעת איזה בדיוק ובעזרת חפירה ממושכת בכתוב בפורום החכמתי הצלחתי להתביית על שלושה רכבים שעונים פחות או יותר על הדרישות והתקציב שלי. הרכבים הם רכבים קונקרטים שאיתרתי, ולכן חשובה לי תשובה מהירה ממכם לגביהם. והפיינליסטים הם: איביזה ספורט 2005 נפח 1400 40K ק"מ 64K ש"ח סיאט ליאון 2002 נפח 1600 82K ק"מ 57K ש"ח מאזדה 3 ספורט 2004 1600 60K ק"מ 74K ש"ח אני מחפש רכב שכיפי לנהיגה, אבל לא צריך רכב חזק מידיי (לא רואה צורך בטורבויים למניהם), שמחוץ להוצאת הקנייה שלו- ההוצאות השותפות שלו יהיו יחסית נמוכות (דלק, טסט, ביטוח, מוסך) שיהיה אמין וסחיר (שיהיה לו שוק טוב במכירה ולא יאבד הרבה…
הודעה אחרונה מאת rotman23, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי סכום של כ11K ואני מעוניין לרכוש רכב ההתלבטות שלי היא בין סובארו ג'אסטי מנוע 1000 או 1200 שנים 92-93 לבין דיהטסו שרייד מנוע 1300 שנים 92-93 מה הייתם ממליצים, ולמה? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת g4by1240, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או קיי דבר ראשון שלום! זוהי ההודעה הראשונה שלי כאן... אז ככה אני נוהג ביונדאי אקסנט 99 ועומד למכור אותה באוגוסט... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 לאחר שאמכור אותה יהיו ברשותי בערך 49000 ש"ח שרציתי להשקיע במכונית...מפנקת יותר מהירה וחזקה יותר שחווית הנסיעה בה נעימה יותר... חשבתי על מיצובישי קולט 2001...אך עושה רושם שלפחות מבחינת כוחות סוס היא זהה ליונדאי... אין אותה ליותר מדי אנשים בארץ (לפי דעתי זה אומר המון אין כמו ישראלים כמדד לרכב טוב או לא טוב). ובאמת לא כתוב עלייה יותר מדי בפורום...מצד שני אנשים אומרים שהיא אמינה ונחמדה...ומצד שלישי אחרי שמשכללים את הכול עושה רושם שהחיצוניות שלה מרשימה אך זאתי לא…
הודעה אחרונה מאת Piero, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני שוקלת (כן כן, הרהורי כפירה) למכור את הקליאו (ספורט, 2001) ולקנות מיאטה - כנראה שנת 2006 אולי 2007 אם אצליח לגרד תקציב. ראיתי היום אחת שנראית שמורה ובמצב מדהים (כמו חדשה מבפנים, 20 אלף קילומטר על הכביש, בלי שריטה), אך הבחור אחר שהוחלפה לה דלת נהג אחרי תאונה (הוא עמד במקום ומישהו נכנס בו ו"עיקם אותה פנימה"). השאלה היא - בתור מישהי שמאוד פנאטית לגבי כלי הרכב שלה ומחפשת אוטו שמור ומלוקק, האם לוותר בגלל עניין הדלת? מדובר בהחלפה ולא תיקון עקב גילו הצעיר של הרכב. מצד אחד - מרגיש לי "לא נכון" לקנת אוטו בן שנתיים עם כ"כ מעט קילומטראז' שכבר עבר חוויה כל כך טראומטית. מצד שני - אולי זה שום דבר ואחרי ההחלפה היא "as good as new" מה דעתכם? תודה, אי…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 1 תגובות
- 806 צפיות
שלום , חשבתי לקנות רנו קליאו 94' /93' במחירים בין 7000~10000 איך האוטו ? אני מדבר על הדגם עצמו ,אמין ? כדיי לקנות אפילו שהוא ישן ? אמרתם פה באיזה אשכול שאוטו בנזין אחרי 200K קילומטר כבר הרוס או משהו כזה.. יש הרבה כאלה מעל ל200 ,אז כדאי לקנות כזאת?או שאני ישב איתה כל יום במוסך?
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 0 תגובות
- 945 צפיות
שלום! הייתי מעוניין לרכוש בחודשים הקרובים רכב מסוג פיאט פונטו GT, מבירורים שעשיתי הרכב ישנו רק בטווח השנים 95-97 והמחירון נע בין 14 אלף ל23 אלף. בנוסף שמעתי שהרכב די בעייתי כמו כל הפיאטים, אבל אני מאמין שכל רכב בעייתי עם לא מטפלים בו בצורה הנכונה ובזמן הנכון ועם חושבים שלקרוע לו את הצורה בלי להחזיר השקעה אז הרכב יש בסדר אני לא מאמין בדברים האללו, אבל הייתי רוצה לקבל עוד דעות לגבי הרכב ואפילו עצות מה לחפש בבדיקה לפני הקנייה, עקב שהרכב הזה נדיר והוא נמצא ברובו אצל בחורים צעירים שמי כמוני יודע טוב מה יכולים לעשות לרכבים... אז לבי מילים נוספות אשמח לקבל דעות והצעות, ואולי טיפים או עזרה בחיפוש אחר הרכב בתודה מראש נאור
הודעה אחרונה מאת Skyline GT-R34, -
- 18 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בשעה טובה, מצאתי מכונית נורמאלית,בלי שאסי...ובלי שיעבוד אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב הנ"ל ,והאם כדאי לי ללכת עליו. נתונים כלליים: 1600 ידני. דגם GLX מודל 1997 יד 2 135.000 ק"מ. האם זה רכב טוב ? מה הקילקולים הנפוצים שלו , ולמה יש לשים לב ? תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת חנזו, -
קונה רכב בפעם הראשונה - צריך עזרה בבחירה 1 2
מאת Guest הסטודנט-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני סטודנט צעיר שעומד לקנות את הרכב הראשון שלו - אני מבולבל מאוד ואין לי מושג ירוק בתחום. עכשיו, השאלה שתמיד שואלים היא כמובן: "כמה אתה מוכן להשקיע?", הבעיה שלי היא - שאני לא יודע כמה צריך לעלות רכב שיתאים לצרכים שלי: -אני זקוק כעת לרכב זול כלשהו, שישמש אותי בערך לשנה - מכיוון שבעוד כשנה אוכל להרשות לעצמי משהו יותר טוב. -אני לא צריך רכב גדול או בעל ביצועים מרשימים במיוחד, נתונים כמו נפח מנוע או זמן האצה מ 0 ל 100 קמ"ש לא אומרים לי כלום, אבל אני רוצה שיהיה נוח לנהיגה, ואוטומטי. -אני צפוי לנסוע סדר גודל של כ 800-1000 קילומטר בחודש. -חשוב לי מאוד לקנות רכב שלא יצריך ממני ביקורים רבים במוסך. עכשיו, השאלה הן: 1.כמה צריך לעלות רכב שיענה לתנאים …
הודעה אחרונה מאת user4576, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל הרכב די במצב טוב.. השאלה שלי היא למה מופיע ברשיונות פולסווגן-ספרד שפולסווגן היא גרמנית? פרט שולי אמנם אבל זה די עורר בי חשד. עוד שאה קטנה היא שבאוטו כרגע אין נעיהל מרכזית ואזעקה בטענה שזה מקולקל אם מישהו יודע כמה בערך עלות המחיר של תיקון כזה ואם הדגם הזה ספציפית מגיע עם אימבולייזר? אגב מי שלא הבין מדובר על 16 1997 דור 1.
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 896 צפיות
שלום, החברה רוצה לקנות אוטו, כמה שיותר קטן פיזית. תקציב עד 40K עדיף משנתון כמה שיותר מתקדם. מכיוון שרוב הנסיעות שלה לא יהיו בתוך העיר - עדיף מנוע 1300... וכמובן- שיהיה אמין. חשבנו על סוזוקי יורו-סוויפט, מה דעתכם? אילו עוד אלטרנטיבות באות בחשבון? תודה-מראש!
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם , אני מחפש לי רכב יפני (אמין) ובטיחותי כמה שיותר. כרגע הכיוון שלי הוא mazda 3 שנת 2004 (או קומפורט או ספיריט). האם הכיוון שלי נכון ביחס לתקציב? יש משהו יותר טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? מה עם פוקוס / ניסאן אלמרה / מיצובישי? קצת דחוף לי כי אני מת לקנות כבר את הרכב וכמה שיותר מהר. תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת HawHaw, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש אוטו 4 דלתות משנת 2000 עד 30,000 ש"ח אוטומט חסכוני בדלק אמין ושלא יראה הרבה מוסך
הודעה אחרונה מאת shadow8, -
פורד פיאסטה 98 אוטומט - 20K 1 2
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, פוסט ראשון שלי בדיוק כשבאתי לחפש אוטו חבר שלי סיפר לי שהוא מוכר את הפיאסטה שלו, זה אוטו ראשון שלי והוא בול בתקציב + זה הרבה יותר נוח לקנות ממשהו שאתה מכיר ולא מאיזה אחד מהרחוב, מה הבעיות העיקריות של האוטו הזה ? - לפי מה שהוא אומר המצב שלו טוב. תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת דניסאן, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום הציעו לי BMW 316,יד 2,ידנית,עברה 220K,שנת 94 הרכב בלי תאונות,טופל במוסך מורשה, נראה מאוד טוב עשיתי עליו סיבוב ואוטו סוחב דיי טוב.. המחיר הוא:22500 ש"ח. האם הכדאי ללכת על הצעה זאת? כי אני חושש בגלל הקילומטרז' הגבוהה שיש לאוטו... תעזרו לי תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם! אני חדשה פה. רציתי להתייעץ איתכם לגבי רנו טווינגו, מודל 96, שעשתה 200,000 ק"מ, יד 5 שמוצעת ב- 9000 ש"ח. רציתי לדעת אם זו: א. מכונית אמינה? ב. חסכונית? ג. מומלצת לסטודנטים תפרנים? ד. כל דבר אחר שנראה לכך שחשוב לציין לגבי המכונית הזו. תודה רבה מראש ויומטוב לכולם, שני
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם הרכב חזק יחסית? סוחב? ואם יש מידע לגבי כוח סוס זה יהיה עוד יותר טוב. מדובר בפיאט פונטו טורבו דיזל מנוע 1700 שנת 2000 ידנית.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
אני מחפש כמה זמן פג'ו 205 ,ויש הרבה עם 200 אלף ק"מ, ואני מתלבט אם כדאי לקחת המכוניות נראות שמורות והכל. מצאתי פג'ו 205 עם 290 אלף קילומטר מאחד דתי חרדי(נראה לי שהוא די קרע אותו), הוא אמר לי שהוא החליף לפני שנה וחצי את המנוע, ועם החדש הוא עשה 30 אלף קילומטר, הוא רוצה 9 וחצי ואומר שיש מה לדבר, רציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיות לי עם אוטו כזה? ומה הסיכוי שהמצב של שאר החלקים הוא טוב? לא אכפת לי להוריד אותו ולעשות תיקון רציני תודה רבה רבה ואם יש לכם המלצות למשהו אחר אז אודה לכם אם תרשמו
הודעה אחרונה מאת AmitV, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מתלבט בין כמה רכבים יד 2 אבקש עצות: אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה אמין, כמה שיותר אמינות וכמה שפחות טיפולים. אני מחפש שהרכב לא יזלול דלק ויהיה חסכוני. לגבי הגיר אם יש הבדלי מחיר משמעותיים והבדלי "סחיבה" משמעותיים אעדיף את הידני בלית ברירה. אחרי כל אלה (אמינות וחסכון בדלק), אעדיף את המאובזרים ונוחים יותר כמובן. אני לא מחפש "ביצועי רכב" מרשימים וכיו"ב תקציב: 18-25 אלף. (תלוי בדגם שייבחר-תמיד ניתן להימתח לכאן או לכאן). האפשרויות שבחנתי עד כה ואבקש תגובות לגביהן: (דירגתי לפי סדר עדיפות אישי) 1. דייהטסו שרייד קלאסיק 1.3, שנת 97~ (תלוי איזה שנה תיכנס לתקציב) 2. דייהטסו סיריון מנוע 1000, שנת 99~ 3. סוזוקי יורוסוויפט (1400 אם אני לא טועה), ש…
- 2 תגובות
- 889 צפיות
כמה כוח סוס יש להונדה סיויק שנת 94-95 בדגמים EX , DX , ESI 1.אם הרכב מומלץ חסכוני ואמין ? 2.אם שווה לקנות אותו הכוונה לגיר אוטומט ? או עדיף גיר ידני 3.ואיך הצריכת דלק שלו ? תודה לעוזרים
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
חשבתי שסוף סוף מצאתי עבור אשתי פוקוס ידנית לא ישנה מידי (2004) והייתי מוכן להרחיק בשבילה עד באר שבע. בטלפון נמסר לי שהרכב יד שניה ושהוא נמצא אצל הבעלים הנוכחי שנה. הגעתי לבאר שבע. האוטו, בבעלות זוג עולים חביבים מחבר העמים, בדרגת גימור גיהה, 4 דלתות (אני מעדיף 5, אבל ככה יהיה יותר מקום לאשתי להניח את עגלת התינוק) ומנסיעת התרשמות נוסע טוב. ביקשתי לראות את הניירות וברשיון כתוב תאריך בעלות 16.1.2008. שאלתי מה זה ונאמר לי שהרכב נקנה מסוכנות טרייד-אין ורק עכשיו הם הצליחו להעביר בעלות, אבל כאמור הרכב אצלם שנה. הסיבה למכירה, לדבריהם, היא שהם סטודנטים ושאין להם כסף להחזיק את האוטו. מכיוון שמדובר ברכב נדיר ביותר שלא רציתי לפספס, סיכמתי על מועד לבדיקה באמצע הדרך (אשדוד /…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
אני חייב לציין שלא נתקלתי בתופעה כזאת עדין , סגרתי עם בן אדם על רכבו שולמה לו מקדמה , הרישיון נראה ללא שעבוד או חוב , הגענו לדואר , והפקידה אומרת " שרשום שלא ניתן לעשות בעלות " הפעלתי קשרים ומכירים , הגענו שזה דוחות חניה , שלחתי את הבחור במידיי לשלם את חובותיו , שוב מנסים ושוב לא עוברת בעלות , אני חייב לציין שהוא הוציא לי אישורים מכל גורם אפשרי , משטרה , עיריה , משרד רישוי , מס הכנסה , שהאוטו נקי מכל חוב ושעבוד , כמובן שבדקתי זאת גם בעצמי , במשרד הרישוי לא מופיע שום זכר לכלום , אך הבנתי שלוקח כמה ימים להתעדכן , השאלה הנשאלת היא : כמה זמן לוקח לזה להתעדכן ? איך במדינה שכל כך מתגאה בטכנולוגיה שלה ובתקשורת המפותחת שלה , לוקח להוראה קטנ…
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום האופציות שעומדות בפני מבחינת רכבים הם : פורד סיירה שנת 88 סוזוקי סוויפט שנת 87 פיאט טמפרה שנת 92 כל הרכבים עולים אותו הדבר וכולם תקינים (מנוע גיר) מה הכי כדאי לשטח ? הרכב אמור לשרוד יום או שניים של התעללות ולמות ..
הודעה אחרונה מאת שמוליק חסון, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך אני מבדיל בין סוגי ה306 (XS או XSI)? האם יש עוד סוגים? מה עדיף? עוד מאת אני אולך ליקנות פג'ו 306 אז היתי רוצה לדעת כלמיני פרטים שקדאי לי לדעת בקשר לרכב הנ"ל? וגם מה יותר עדיף לי מנוע 1.4 או 1.6? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נגיד שמורה יחסית, יד 02, שנת 01, כמה הייתם משלמים? שמעו זה ממש מוזר, המחירון הוא 39K ואנשים מבקשים מעל 50K, שווה לשלם את המחיר?
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בפורום, אבל לצערי לא מצאתי את כול התשובות לשאלות שלי אני בן 20 (חייל) ואני מעוניין לקנות או מגאן(הקצרה) או פולו(הקצרה) שתיים ידני, התקציב שלי הוא 20 אלף פלוס מינוס אני יותר אולך על המגאן, כי לפני זה הייתה לי קליאו 92 וממש אהבתי את הרכב עד שלא הורד מהכביש, מחפש משהו אמין וחיסחוני, אבל לא מוכן לרדת משתי המכוניות האלו, השאולת הן: על איזה שנתון אני ביכלל צריך לסתקל בתקציב שכזה? עם מי מבין שתיים אני הצתערך לבקר יותר במוסך/תחנות דלק? מהו קילומטרז' סביר לרכבים הללו? והם כדי ביכלל לקנות רכב שכזה אצל סוכניות רכב? כי אמרו לי שהם נותנים אחריות לפכות לכמה חודשים? הנסיעות הם בעיקר רק עירוניות וגם לא כול יום, פעם באני יוצא יומייות ופעם אני רחוק מהבית כ…
הודעה אחרונה מאת vladclar,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 974 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheExplorer
- rafi_vk
- DareDevil
- daniel.asu
- EliC25
- Jeka88
- testing1998
- roeecohen01
- Guyziv
- Avia
- itzik123
- topop