ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,631 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש בימים אלו לקנות רכב מסוג פג'ו 406, בחיפוש ובשרשורים שקראתי ראיתי שצויין מספר פעמים שבאיזה שהוא שלב בשנת 2001 שונה הדגם מבחינת מנוע והמבנה שלו וזה המנוע שקיים עד היום ב 406. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לדעת שזה הדגם אם המנוע המשודרג? אם זה יעזור ראיתי שהסיומת של חלק מהדגמים בשנת 2001 היו חלקם 10 וחלקם 24 והטסט הוא בנובמבר, אני מדבר על גירסת 2000 הסמ"ק.
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 6 תגובות
- 983 צפיות
שלום רב, אני מתלבטת בין רכישה של הונדה סיויק 2001 157000 ק"מ, יד ראשונה פרטית - מאוטו סנטר לבין אקסנט 2005 116000 ק"מ יד ראשונה פרטית מאדם פרטי. ברור לי שהסיויק מפנקת יותר אך השנתון משחק לטובת האקסנט. זהו רכב שני במשפחה שנועד לנסיעות קצרות. תודה
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים ותודה מראש על עזרתכם אני מחפש מיקרו\מיניואן בסגנון סניק, ואחרי התאמצות ארוכה (מידי) הגעתי למסקנות הבאות: 1. צריך שיהיה קבוצת רישוי 4 2. לא יכול להיות FRV (בטיחות) או מאזדה 5 (הרבה סיבות) - ובכללי עדיף אירופאי לכן עומדות בפני 3 אפשרויות כרגע (אלא אם למישהו יש רעיון שלא ראיתי): 1. רנו סניק 2.0 אוטו' חדשה (~148 אלף) 2. C4 פיקאסו רובוטית חדשה ברמת גימור בסיסית (~148 אלף) 3. C4 פיקאסו רובוטית 2008,רמת גימור PACK, יד שניה מחברה (רכב הדגמה לובינסקי) על הכביש ממאי 07, 19,000 ק"מ (~130 אלף) כבר היו לי בחיים גם סניק וגם (כבר) C4 פיקאסו רובוטית ומשתיהן הייתי מרוצה מאוד - אפילו הגיר לא מפריע כי הרכב הנוכחי שלי ידני. נראה לי האופציה השלישית העדיפה…
-
- 1 תגובות
- 837 צפיות
אהלן אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה רכב לקנות, התקציב שלי 35,000. כמו שאני רואה יש שתי אפשרויות: מיני - פונטו ספייס ELX או משפחתית - בלנו/קורולה/אימפרזה... אני מתכוון לסוע בסביבות 1500 ק"מ בחודש ואני נהג חדש אז הרכב לא יהיה מלא. מה עדיף: פונטו או משפחתית?
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני הולך מחר לבדיקה לפני קנייה של קסארה 2002 1600. יד שלישית, עם 125,000 ק"מ. ראיתי היום רנו מגאן שנת 2001 1600, יד שנייה עם 88,000 ק"מ. (כיום אני נוהג ברנו קליאו שנת 98'). מבחינת הגודל אני מעדיף את הקסארה, הקטנה יותר, אך איני מכיר כלל את הרכב הזה. רציתי לדעת למה עליי לצפות: מהם הליקויים השכיחים ביותר של הרכב - גיר, בעיות במחשב/בחשמל, וכו'? האם הוא נחשב לאמין או שהוא רכב שמבלה הרבה במוסכים? (אם הוא כמו הקליאו מבחינת האמינות זה מקובל עליי). האם הקסארה עדיפה על המגאן או להיפך? אשמח לכל עצה בעניין. נעם.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רכב שני לבית. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בחיפה( הרבה עליות וירידות) ככה שמנוע ממש חלש לא יתקבל בברכה(1400 לפחות, משהו בסגנון). המטרה הסופית הוא רכב חסכוני , כמה שיותר אמין וקטן יחסית. תוספת נחמדה מאוד תהיה התנהגות כביש טובה. הרכב הראשי שלנו הוא פוקוס, לא אוטו ספורט, ממש לא, אבל בהחלט מהנה. במוחי עלו רעיונות כמו פיאט בראבו1.4 פיז'ו 205 1.4 סיטרואן סקסו 1.4 אני אשמח לעוד רעיונות וחוות דעת על הרכבים שהצעתי. תודה רבה. אמיר
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אשמח לקבל שמות של מכוני בדיקה אמינית וקפדניים באזור ירושליים-פסגת זאב. משהו יכול למסור לי שם וכתובת? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
(מקווה שהכותרת בסדר) אוקיי אחרי התיעצויות רבות, החלטתי שאני אתחיל לחפש לקנות מכונית "פג'ו" הייתי רוצה בבקשה דמגים מומלצים במחירים בין 15K ל20K (גג 22) דברים חשובים לי: כוח אמינות יציבות מראה אני מקווה שהבנתם את הכיוון פחות או יותר ותוכלו לעזור לי, תודה. גל
הודעה אחרונה מאת GaT, -
שנת .2002
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט ברכישת רכב מדגם סיאט לאון Signo, 2002,, אוטומט. אני שומע רק שבחים על הרכב הזה. יחד עם זאת, ממעקב של הימים האחרונים לא הצלחתי למצוא רכב כזה בנפח 1800, עם רמת אבזור של דגם Sport/Signo, ועם ק"מ נמוך (פחות מ-95000 לפי ההגדרה שלי). כן הצלחתי למצוא רכב מושקע מאוד, שנת 2002, עם רמת אבזור מצוינת אבל בנפח 1600, אוטומט, עם ק"מ נמוך. קראתי בפורום שמנוע מדגם זה הוא בעל 8 שסתומים בלבד (משמע מנוע מיושן?), ושאלתי היא: לאור הצרכים שלי - נסיעה בכביש י-ם - ת"א מדי יום (כלומר בעליות של ירושלים) - במהירות (תיאורטית בלבד) של עד 120 ק"מ (ואני מכחיש שאני נוסע במהירות כזו); רכב מאובזר היטב שמשדר יוקרה ונוחות (הסאנרוף קורץ לי מאוד); רכב ששומר על ערכו ו…
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום לכולם. נודעתי שמחליפים לי את הרכב (כרגע ניסן) בזמן הקרוב ואני צריך לבחור רכב חדש. כשביקשתי את רשימת הרכבים נענתי ב"כל רכב בקבוצה 2. תכנס לאתרי ליסינג ותראה" לכן אין לי רשימה מדוייקת. פה אתם נכנסים לתמונה אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. קצת רקע כללי - הרכב משמש אותי רבות. חלק גדול מהעבודה שלי כולל ביקורים אצל לקוחות שפזורים בכל הארץ ככה שנסיעות של שעתיים+ לא נדירות במיוחד (אולם רובן קצרות), לכן חשוב לי רכב נוח ובטיחותי. פחות חשוב לי עלויות טיפול וכו' מכיון שהנושא מכוסה ע"י הליסינג. מחיפוש ושיטוט בפורום הC4 נשמעת מעניינת חוץ מתא המטען שקטן יחסית (ויש סיכוי לתינוק בחיי הרכב הזה ) אבל הבנתי שהוא לא כל כך קטן ואין עם זה בעיה. ודבר אחרון, גיר כמו…
הודעה אחרונה מאת Liran A, -
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
אני שוקל לקנות איגניס 2006 דגםGLS לדברי המוכר המנוע הוחלף לפני חודש ע"י החברה במסגרת האחריות, עקב נזילת מים. עד כמה החלפה הזאת תשפיעה על הרכב? האם צריך להוריד במחיר? עניין נוסף שמחשיד אותי - זה שהרכב שייך לגיסו של המוכר, אך לפי מה שהוא אומר הגיס יהיה נוכח בכל מהלך המכירה (עם התעודות כמובן) כל הסיפור הזה מריח לי לא כל כך טוב... מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום, מעוניין לקנות פיאט פונטו 2004, אוט'. האם יש המלצות או הזהרות בנוגע לרכב הנ"ל? בנוסף, מה ההבדל בין פונטו לפונטו ספייס?... תודה.
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 5 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב ( תקציב של 15 אלף בערך ) שיהיה רכב חסכוני בדלק ובחלקים ושיהיה לו שוק, עוד חשוב לי שהוא יראה בסדר ואף יותר מכך... הרכב שהכי מעניין אותי זה יונדאי אקסנט, עם התקציב שלי אני יכול לקנות משהו כמו משנת 95 ועד שנת 98 בערך. האם כדאי לקנות יונדאי אקסנט ידנית או אוטומטית ? האם כדי בכלל לקנות את הרכב הזה ? מה אתם אומרים באופן כללי על האוטו הזה, חוות דעת כללייות ( או מפורטות ) יתקבלו בברכה. דרך אגב קראתי פה הפורומים שיש לאוטו הזה בעיה של "קירקורים" ( רעש בנסיעה שאולי נגרם מחלקי הפלסטיק הרבים שיש באוטו ) האם זה נכון ועד כמה זה מפריע בנסיעה ? עוד שאלה ברשותכם... האם זה בטוח לקנות ממגרש מכוניות ? יש לציין שאני מחפש אוטו שעברו עליו אך ורק בעלויות פרטי…
הודעה אחרונה מאת yaron939, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן אני מחפש אוטו לצעיר בן 18 רכב עד 80K ספורטיבי ושיראה טוב באמת חשוב לי המראה צריכת דלק סבירה ועדיף קופה לדוגמא כמו Mx5 אני חשבתי על אוטו גולף V5 שנה 2004 שמורה במחיר 70K השאלה שלי איזה עוד המלצות יש לכם ? השמח לשמוע את דעתכם תודה והמשך שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל המלאכים שעוזרים כאן, עשיתי תאונת דרכים קשה לאחרונה (total lost), ואני מתענין ברכב דוגמת הפיג'ו 406 (1800), שנתון בערך בין 2001 ל-2003. האם נניח רכב כזה שנת 2002 צורך הרבה דלק? האם יש לו בעיות מיוחדות (דוגמת גיר)? האם הוא מבלה הרבה במוסך או שיהיה לי ראש שקט ממנו? מה היתרונות והחסרונות שלו? מול זה אני מתעניין ביפנית - ניסן אלמרה, פחות או יותר אותו שנתון, אותם נתונים (1800). איך צריכת הדלק מול הפיג'ו? האם זה נכון שיהיה לי ראש שקט ממנה ומהאירופאיות לא? האם ניסן אלמרה עם מנוע 1600 יכול לטפס עליות בלי להתעייף או שהיא עגלה בעליות קשות - אני שואל כי נוסע כל יום מתל-אביב לירושלים ולא רוצה רכב שמתעייף בעליות. ולסיכום - איך הפולקסווגן בורה - האם נכון שהטיפול…
הודעה אחרונה מאת eladb, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לוקחת מחר רכב לבדיקה (במוו קומפקט 95). יש לי בעיה רצינית עם הבן אדם: בספידומטר מופיע 150,000 ק"מ אחרי שבדקתי ראיתי שזה 360,000 ק"מ... אבל בגלל שמאוד מאוד מאוד קשה לי למצוא רכב שאני אוהבת בסכום שיש לי אמרתי נלך על זה אם ההספק מנוע וכח סוס יהיו סבירים למה לא.. הבעיה שאני צריכה ללכת למכון ממש ממש ממש טוב... במ.מ.מ. חיפה הם בודקים הספק מנוע לפי חישוב ולא בהרצה (נסיעה עד מקסימום קמ"ש על המסוע וכו') עשיתי לפני כמה ימים בדיקה בקומיוטסט ת"א והייתי מאוד מאוד מרוצה, השאלה אם גם בסניף שלהם של חיפה יהיה אותו השירות... מישהו מכיר? ממליץ? המוכר מנצרת עילית..
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, ראשית כל אני רוצה לציין שהפורום מאוד מעניין ומלא במידע חיוני, על כך אני חייב להגיד תודה. אני בחור צעיר לפני רשיון שמאוד מעוניין להתכוונן לפני רכישת הרכב הראשונה שלי, דיברתי עם הרבה אנשים על הרכישה אבל לא הצלחתי להתכוונן כמו שצריך, מכוניות שעלו בשיחות למיניהן: פולסווגן פולו,סקודה פאביה, פג'ו 206 ופיאט פונטו בשביל שתוכלו לנסות לייעץ לי כמה שיותר טוב אלו הדברים שאני רוצה ברכב: כמובן שיהיה בטווח של 30-45 אלף שקלים רכב חסכוני עד כמה שאפשר (דלק ואמינות מבחינת תיקונים) אני צריך מכונית קטנה אבל שתוכל לשמש אותי פעם ב לנסיעות לתל אביב (אני גר ליד חדרה). וחשוב לי שהיא תהיה אוטומטית אשמח לתת עוד פרטים אם צריך, בעיקרון מעניין אותי לשמוע על כל …
הודעה אחרונה מאת adam.ek, -
- 5 תגובות
- 994 צפיות
אני בתחילת החיפושים אחר רכב חדש.. הגיע הזמן להחליף את הפולו הישנה. כרגע המועמדות הן: מאזדה 2, טויוטה יאריס, סיטרואן סי3 וכמובן פולו חדשה. הבעייה היא שאני לא ידע איזה יצרניות מוכרות רכבים בקטגוריה הזו. סובארו ופורד כבר לא מוכרות מכוניות קטנות משום מה. איזה עוד מכוניות מיני נמכרות בארץ? ואילו טובות? שמעתי דברים טובים על סוזוקי סוויפט אבל היא נראית לי כמו צעצוע. אני מעדיף רכב שלא נראה כזה פיצפון. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת רמי המקורי, -
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני עדיין מחפש רכב בשבילי וישנם מספר אופציות, נסעתי לראות מספר רכבים ורק ממצבם החיצוני לא היה טעם להמשיך בעסקה יש לי שאלה די חשובה שתעזור לי בעתיד היכן אני בודק את תאריך העברת הבעלות האחרונה שנעשו לפניי? כלומר, כמה זמן הרכב נמצא בבעלותו של האדם שמוכר לי. תודה לעוזרים. נ.ב אני נהג חדש ולכן אין לי שום מושג אל תעשו ממני צחוק בעניין
הודעה אחרונה מאת g4by1240, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב יד שניה למשפחה.חשבתי על הכייון של פורד מונדיאו שנים 2002-2006. נאמר לי שמתיחה אחת נעשתה לאוטו בשנת 2005 ומתיחה אחת ב2002 או 2003 1.רציתי לשאול מתי נעשתה המתיחה הראשונה 2002 או 2003 ? איך האוטו בכלליות?אשמח לשמוע כל מידע לגבי האוטו בכל כייון שהוא. תודה
הודעה אחרונה מאת Croc, -
סאאב צריכת דלק
מאת din264- 0 תגובות
- 688 צפיות
שלום אני מעוניין ברכישת סאאב 900 AERO רציתי לדעת מה צריכת הדלק שלו?
הודעה אחרונה מאת din264, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעקבות פרסום שרשורים פה בפורום אני שוקל לאחר בדיקת המכוניות הנ"ל לרכוש רכב ספורטיבי האופציות שמצאו חן בעניין: 1.טויוטה קבריולט MR2 2.מאזדה MX5 3.רובר MGVVC 4.יונדאי קופה טורבו 5.BMW Z3 ה 1.9 או 2.8 חשוב לי יציבות בסיבובים כפי שנאמר כבר ובטיחות אשמח לקבל טענות ונימוקים לגבי בחירה, (לקחת בחשבון גם את המצב בשוק) אופציות אחרות בסגנון שלא חורגות מה75K בערך, גם יתקבלו בברכה. בתודה , מתן
הודעה אחרונה מאת avi333, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה לי לאחרונה פאסאט וקיבלתי מהעבודה החדשה מזדה 6 לקצורי 5 דלתות שנת 2004. אני מעוניין להחליף את האוטו עקב אי נוחיות מוחלטת בנהיגה. אני יכול להחליף את האוטו כרצוני, הכיוון שלי הוא מרצדס קומפרסור או במוו סדרה 3 (צורה חדשה). בתנאי שיהיה באותו טווח מחיר +20K ש"ח. את האמת אני די חלש בנושאי רכב מחירונים וכו', לכן אני פונה למבינים בפורום זה. על איזה דגם בדיוק אני צריך לגשש אם זה מרצדס קומפרסור או במוו 3
הודעה אחרונה מאת tamir_hoo, -
-
סקסו 1.1 99 1 2
מאת eliran-m- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אנלהן חברה אני צריך שתעזרו לי. אני כבר מחפש רכב במשך 3 חודשים ולא נתקלתי במציאה, עקב אני בצבא ואין לי ממש זמן לחפש, לפני יומיים מצאתי סקסו 1.1 99 100 ק"מ יד 2 לא השכרה, דברתי עם בעלת הרכב היא רצתה 10 אלף, לאחר שהלכתי ליראות את הרכב ראיתי כמה פאקים, כמו צבע דהוי וטמבון טיפה למטה ושפתחתי את מכסה המנוע היה קצת שברים בפלסטיקים. היא טענה שהיא נכנסה במישהו בחניה אבל הדבר, שהחריד אותי זה כאשר שפתחתי את פקק הרדיאטור הוא היה קצת חלוד וגם היה בוץ ברדיאטור עקב שימוש במי ברז. עקב זה היא ירדה איתי ל9 אלף. עכשיו אני נמצא בדילמה קשה עם ליקנות אותה או שפשוט לוותר עליה אני מפחד שיש נזקים בבלוק. תעזרו לי חברה נ.ב המ…
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם ברצוני לברר כמה אני צריך להוריד מהמחירון לגבי רכב ניסן אלמרה 98 שעברה תאונה פגיעה אחת הרכב קיבל מכה בצד ימין מקדימה והוחלפה כנף במוסך מורשה פגיעה שניה צד ימין אחורי בקצה הפגש נעשה תיקון פחחות לא מי יודע מה במוסך מורשה ועדיין הפגש לא נסגר בצורה הרמטית אין פגיעה בשסי תודה רבה
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, קודם כל תודה רבה על העזרה באשכול הקודם. בעקבות ההודעות שלכם ריכזנו את מאמצינו במציאת אאודי A3 שנת 2004, צורה חדשה. האוטו נמצא. העניין הוא כזה: דיברנו עם הבחורה נשמעת מאוד אמינה, האוטו עבר 65 אלף ק"מ, יד ראשונה. אוטומט 2.0, באמת נשמע בובה של אוטו. ואז הגענו לשלב של התאונות, היה לה תאונה אחת בצד שבעקבותיה עם החליפו דלת , ועוד פגיעה בצד השני יותר קלה שעברה תיקון. עכשיו אני לא מבין גדול, אבל אם היא החליפה את כל הדלת, הרי שמדובר בתאונה רצינית לא? כי אחרת הם רק היו מתקנים אותה. אנחנו מתכוונים ללכת למוסך והכל, אבל השאלה שלי אליכם היא מה אני אמור לעשות עם המידע הזה? לוותר? האם יכול להיות שהתאונות האלה יותר קשות? בכמה להוריד אותה במחיר? ומה זה או…
הודעה אחרונה מאת CTS, -
- 0 תגובות
- 973 צפיות
אולי מישהו מהחברים הנכבדים יכול לומר לי באיזה תווך שנים יש לשברולט לומינה ידית הילוכים על ההגה ובאיזה דגמים? אני מעוניין לקנות האם רכב אמין וכ'ו?
הודעה אחרונה מאת chevy boss, -
- 2 תגובות
- 632 צפיות
שלום. אני בן 17 וחצי, מעוניין לקנות רכב עד ה 15,000 ש"ח חשוב שיהיה בעל תצרוכת דלק נמוכה, שיהיה זול וקל להחקה. אם למישהו יש רעיונות לרכבים אני מאוד ישמח. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מתלבטת בין מזדה 2 לבין סוויפט . לא הצלחתי להבין מכל התגובות איזו מהן עדיפה. אז ככה-אני נוהגת מהר(מאוד) וחשובה לי יציבות על הכביש ובטיחות. אני גם שונאת עגלות שלוקח להן דקה להאיץ כשהרמזור מתחלף לירוק אני נוסעת המון-אז חסכונות בדלק גם משהו שחשוב לי. ודבר אחרון,אני צריכה לעשות וו גרירה לעגלה של האופנוע,אבל נראה לי שזה אפשרי בכל רכב(או שלא?) אז מה אתם אומרים?איזו עדיפה?
הודעה אחרונה מאת גל1,