Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתחילת החיפושים אחר רכב חדש.. הגיע הזמן להחליף את הפולו הישנה.

כרגע המועמדות הן: מאזדה 2, טויוטה יאריס, סיטרואן סי3 וכמובן פולו חדשה. הבעייה היא שאני לא ידע איזה יצרניות מוכרות רכבים בקטגוריה הזו.

סובארו ופורד כבר לא מוכרות מכוניות קטנות משום מה.

איזה עוד מכוניות מיני נמכרות בארץ? ואילו טובות? שמעתי דברים טובים על סוזוקי סוויפט אבל היא נראית לי כמו צעצוע. אני מעדיף רכב שלא נראה כזה פיצפון.

תודה מראש!

פורסם

הפולו די מעפנה , גם באיכות הרכבה וגם בפנים המאוד מאכזב (זו המסקנה של המשפחה שלי כשהעפנו בה מבט בתור אופציה)

עקב התענינות דומה לאחרונה - אנחנו בחרנו במאזדה 2.

לי טיפה חסר שם משענת אמצע , והמושבים לא ברמה של מה שאני רגיל (יפנים טיפוסיים - שטוחים ולא אוחזים כלום) , אבל כל השאר באמת נראה על הכיפק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הפולו די מעפנה , גם באיכות הרכבה וגם בפנים המאוד מאכזב (זו המסקנה של המשפחה שלי כשהעפנו בה מבט בתור אופציה)

עקב התענינות דומה לאחרונה - אנחנו בחרנו במאזדה 2.

לי טיפה חסר שם משענת אמצע , והמושבים לא ברמה של מה שאני רגיל (יפנים טיפוסיים - שטוחים ולא אוחזים כלום) , אבל כל השאר באמת נראה על הכיפק.

ליביו

קשה לי לפסול את הפולו אחרי 7 שנים עם פולו 2001.. מכונית מעולה.. כמעט אפס תקלות.

• תוכן חדש...