Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום, ראשית כל אני רוצה לציין שהפורום מאוד מעניין ומלא במידע חיוני, על כך אני חייב להגיד תודה.

אני בחור צעיר לפני רשיון שמאוד מעוניין להתכוונן לפני רכישת הרכב הראשונה שלי, דיברתי עם הרבה אנשים על הרכישה אבל לא הצלחתי להתכוונן כמו שצריך, מכוניות שעלו בשיחות למיניהן: פולסווגן פולו,סקודה פאביה, פג'ו 206 ופיאט פונטו

בשביל שתוכלו לנסות לייעץ לי כמה שיותר טוב אלו הדברים שאני רוצה ברכב:

כמובן שיהיה בטווח של 30-45 אלף שקלים

רכב חסכוני עד כמה שאפשר (דלק ואמינות מבחינת תיקונים)

אני צריך מכונית קטנה אבל שתוכל לשמש אותי פעם ב לנסיעות לתל אביב (אני גר ליד חדרה).

וחשוב לי שהיא תהיה אוטומטית

אשמח לתת עוד פרטים אם צריך, בעיקרון מעניין אותי לשמוע על כל רכב שהוא, הכי חשוב לי שהרכב יהיה אמין ושלא יצטרך לקבל טיפול כל שבוע (כמובן שזה תלוי באיזה רכב ספציפי אני רוכש אבל לפחות לדעת איזה דגם פחות עושה בעיות).

בכל אופן, אני מודה לכם מאוד מראש!

אדם

פורסם

קודם כל תודה,

שאלה לגבי הפיאט פונטו, לפי מה שהבנתי היא מאוד לא בטיחותית האם זה נכון?

ועוד שאלה, האם לפיאט יש שוק סביר?

תודה שוב,

אדם

(כמובן שאשמח לעוד המלצות שונות)

פורסם

הבנת ממש לא נכון.

הפונטו ספייס בעלת 4 כוכבי בטיחות שזה טוב יחסית לתקופתה, כשיצאה לשוק היא הייתה הקטנה הכי בטוחה דאז.

לספייס יש שוק ער מאוד, מכוניות במצב טוב נחטפות מהר מאוד!

פורסם

עוד שאלה, מה לגבי פולקסווגן פולו? אני מבין שהמחיר קצת יותר גבוה אבל נניח שהתקציב הוא 50 אלף יש סיבות שפולו לא תשרת את צרכיי כראוי? האם היא חסכונית?

תודה

פורסם

ועוד שאלה קטנה,

האם אופל קורסה היא אופציה? שמעתי שהשוק שלה הוא לא מדהים ושהיא עושה הרבה בעיות, אבל מעניין אותי פשוט.

ואשמח לתשובה לגבי השאלה הקודמת שלי, האם פולו במצב טוב תתאים לתקצי של כ-50 אלף והאם היא תספק את הצרכים שרשמתי בהודעה הראשונה.

תודה רבה,

אדם=]

• תוכן חדש...