Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פרסום שרשורים פה בפורום אני שוקל לאחר בדיקת המכוניות הנ"ל לרכוש רכב ספורטיבי

האופציות שמצאו חן בעניין:

1.טויוטה קבריולט MR2

2.מאזדה MX5

3.רובר MGVVC

4.יונדאי קופה טורבו

5.BMW Z3 ה 1.9 או 2.8

חשוב לי יציבות בסיבובים כפי שנאמר כבר ובטיחות

אשמח לקבל טענות ונימוקים לגבי בחירה, (לקחת בחשבון גם את המצב בשוק)

אופציות אחרות בסגנון שלא חורגות מה75K בערך, גם יתקבלו בברכה. בתודה , מתן 8)

פורסם

מה זה יונדאי קופה טורבו אם אפשר לשאול?

יונדאי קופה זה מנוע 2.0 אטמוספרי.

הדבר היחיד שאתה מחפש באוטו זה יציבות בסיבובים?

שמתי לב שחשוב לך המראה של האוטו, הפוזה, תן את כל הקריטריונים ונוכל לומר לך איזה אוטו הכי מתאים לך.

פורסם

חשוב לי המראה, היציבות והאחיזה על הכביש יותר מאשר האצה בקו ישר, בנוסף גם חשוב שהוא לא יהיה פח קרטון אז גם בטיחותי.

תודה על כל תגובה.

פורסם

כן אבל היונדאי קופה בשתי הגירסאות לא ספורטיבית ברמה של האחרות... פוזה? קיבלת בשפע אבל אם אתה רוצה רכב ספורטיבי רד מהיונדאי...

פורסם

1.טויוטה קבריולט MR2

2.מאזדה MX5

3.רובר MGVVC

4.יונדאי קופה טורבו

5.BMW Z3 ה 1.9 או 2.8

אופציות אחרות בסגנון שלא חורגות מה75K בערך, גם יתקבלו בברכה. בתודה , מתן 8)

אני מבין שהסתכלת על מחירונים ולא בדקת את מצב השוק.

טויוטה MR2- נדירות ונמכרות במחירים הרבה יותר גבוהים (מעל 100 אלף ש"ח-יותר לכיוון 120 אלף+) ככה שאפשר להוריד את הרכב.

מאזדה MX-5- בתקציב הזה אפשר אולי למצוא NA (דור ראשון) שנתון 96-98 וגם , השמורות נמכרות במחירים

שמתקרבים ל90 אלף ש"ח.. ככה שאם אתה מחפש רכב שמור האופציה הזו לא כלכך ריאלית ותדרוש הרבה מאוד חיפושים.

רובר MGVVC- ריאלי. קח בחשבון שהאחזקה של הרכב הזה היא מטורפת. לMG יש בעיית אמינות לא קטנה-חיפוש בפורום

יוביל אותך למספר דיונים על הרכב.. הטיפולים מאוד יקרים והאמינות לא מדהימה-אני מכיר מישהו שהוציא עד היום 50 אלף ש"ח

בתיקונים על הרכב הזה.. והוא לא יחיד.

יונדאי קופה- טורבו? אין דבר כזה. אתה מתכוון למנוע אטמוספרי. האוטו הזה הוא לא ספורטיבי-אבל פוזה יש לו.

במוו Z3- מנוע 1.9 נחמד, ספורטיבית היא לא (תלוי מה ההגדרה שלך לספורטיבית). שוב, השוק די מצומצם, השמורות יעלו הרבה יותר מ-80 אלף ש"ח. מעבר לזה אחזקה של BMW היא מטורפת (היתה לי אחת..) , הביטוחים לא נורמליים והטיפולים זה משכנתא.. לא מומלץ לקנות אחת כזו אם אתה לחוץ (רק ביטוח לZ3 מייקר את העסק בעוד 10 אלף שקל לפחות).

ה-2.8 מדהימה הבעיה היא שאין כמעט כאלו בארץ (לא נמכרו הרבה ומבין אלה שנמכרו הרבה עברו תאונות שלדה וכו') בכל אופן, במידה ותמצא אחת היא לא תהיה מתחת ל-100 אלף שקל (האחרונה שאני ראיתי נמכרה ב130 אלף שקל לפני מספר חודשים).

אם אתה קונה עם הרגש והלב אז הקנייה הטובה ביותר בהתחשב בתקציב היא MGVVC.

אם אתה קונה עם ההיגיון סביר להניח שתאלץ להסתפק ביונדאי קופה.

לא ממש ציינת מה חשוב לך ברכב (רודסטר [דו מושבית עם גג נפתח] , הנעה אחורית, מהירות, נוחות נסיעה וכו')

Lexus CT200H

פורסם
תקשיב גולף לדעתי רכב ספורטיבי מאוד ויענה לו על הדרישות

מה לא ספורטיבי ברכב הזה ?

שום דבר לא ספורטיבי ברכב הזה, במיוחד בגרסאות שהצגת! מילא גולף GTI שמציעה קצת יותר מהממוצע אבל 2.0 עם 115 כ"ס, ביצועים של משפחתית רגילה ושום חדוות נהיגה, או V5 זוללת הדלק.

אי אפשר להשוות גולף 2.0 או V5 למיאטה, MR2, MG וכו'.

פורסם

לשדרג ניתן ברוב סדנאות לשיפור רכב. אם אתה משפר את הרכב ממליץ על סדנא שיש לה אישור ממשרד תחבורה. יש כאלה סדנאות והן לא רבות, אחרי שיפורים יהיה לך הרבה יותר קל לעבור טסט מאשר בסדנאות שאין להן אישורים.

כמה להשקיע בשיפור? אלא שיקולים שלך, תגדיר מה אתה רוצה לקבל מהאוטו שלך ולפי זה תדע כמה תשקיע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאזדה MX-5- בתקציב הזה אפשר אולי למצוא NA (דור ראשון) שנתון 96-98 וגם , השמורות נמכרות במחירים

שמתקרבים ל90 אלף ש"ח.. ככה שאם אתה מחפש רכב שמור האופציה הזו לא כלכך ריאלית ותדרוש הרבה מאוד חיפושים.

רק תיקון קטן - מיאטות יש בארץ מהשנים 95, ואז קפיצה לשנת 97 ואז 98 (שהיא בעצם 97 שפשוט נמכרה שנה מאוחר יותר).

הקפיצה הבאה אחרייה היא לשנת 2003 (אין כמעט ידניות).

הקפיצה לאחורה היא מלפני שנת 95, מדובר בייבוא אישי, וממה שאני ראיתי עד היום (וראיתי לא מעט) - כולן 1,600 סמ"ק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...