ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אופל אסטרה 2002 דיזל?זה בגדול הבחירה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
- 1 תגובות
- 764 צפיות
מה ההבדלים בעיקר חיצוניים בין הדייהטסו סריון 99-01? האם יש סיבה להבדל הדי גדול במחירונים בין השנתונים?
הודעה אחרונה מאת meymia, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב אמין יחסית, "ספורטיבי", ידני כמובן, ושימשוך כמה שפחות תשומת לב בסביבות 80-90K. ההתנהגות של הרכב חשובה לי לא פשוט מהכוח . אני מתכוון להשתמש בו לא מעט. האופציות ששקלתי לא כוללות מזדה MX5, אני פשוט לא אוהב את הצורה שלה . האופציות שחשבתי עליהם (כמובן פתוח להצעות) -סקודה אוקטביה RS (לא יודע כלום על הרכב מלבד שהוא מנוע 1.8T במודל שאני מחפש אבל אהבתי שהוא לא בולט לעין, אם אפשר בבקשה להרחיב במידע על הרכב) -פולסווגן GTI (ממה שקראתי בפורום הבנתי שמדובר בשילדה בעייתית ומניסיון דל שהיה לי על VR6 והV6 אכן השילדה לא מפצה על המנוע הנהדר) -סיאט איביזה (לא כל כך אהבתי שהאוטו משדר קצת פוזה) -אימפרזה טורבו או בימר 3 (ממה שהבנתי קש…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מה צריכת הדלק של פולו קלסיק בנזין (2001)? מה הן המכוניות המועדפות בבנזין לצריכת דלק נמוכה. הכוונה לא לחדשות כמו פיאט פנדה או ניסן מיקרה (נסעתי ברכב שכור ניסן מיקרה ועשה לי עם גיר אוטומטי כולל טיפוס לירושלים משהו כמו 1:17 !!) תודה אמש
הודעה אחרונה מאת דניסאן, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבדיקת מחירון באתר "כלבוקאר" ראיתי שבדייהטסו אפלאוז דגם X המפואר קיימת מערכת "מניעת הנעה". במה מדובר? האם באימובילייזר? האם הדבר יעיל בכלל ועושה את האוטו לפריץ פחות? תודה. קישור: http://www.colbocar.co.il/SearchVehicle.aspx ניצול שירשור: מדוע המחירון של סובארו DL יקר כ"כ מזה של האפלאוז? אפילו מזה של הדגם המפואר של האפלאוז. שיש בו דברים רבים שאין ב DL [נעילה מרכזית, הגה כח, "מניעת הנעה", מראות חשמל, חלונות חשמל]. האם בגלל השם הטוב שיצא ל DL ואהבת הישראלים אליו?
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! החלטה קשה עומדת בפני.. קניית רכב שני למשפחה. לאחר חיפושים רבים באתר וקריאת מידע רב הגעתי למספר רכבים מצומצם שביכולתי לקנות: סיאט טולדו 1600\1800 ניסן אלמרה פרפקט 1800 סובארו אימפרזה 1600 אופל אסטרה 1600 סקודה פביה 1400 (גירסת 100 כ"ס אף על פי שקשה מאוד למצוא כזאת) פורד פוקוס 1600 מזדה לאנטיס 323 1600 סוזוקי בלנו 1600 בעיקרון אלו הרכבים שנראה לי המתאימים ביותר, כולם משנים 2001-2002. הרכב ישמש את אימי בנסיעות לעבודה (50 ק"מ ביום) ומידי פעם נסיעות לירושלים ולכן הרכב צריך לסחוב ולא להיות כבד מדי למנוע. אנחנו 5 במשפחה ולכן הרכב צריך להיות מרווח, אבל זה לא הדבר החשוב ביותר אז אפשר להתפשר. הרכב צריך להיות אמין מאוד!!! ,צריכת דלק נמ…
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 2 תגובות
- 975 צפיות
צהריים טובים אני עומד לקראת הוצאה של 60 אלף שקלים על רכב משנת 2004 רכב מדגם סיאט לאון 1.8 ידנית 125כ"ס הרכב עם 60אלף קילומטר ויד שניה מה שאומר שאני הולך להיות יד שלישית הרב מתוכנן להיות אצלי בין 3-5 שנים. השאלות שלי הם כאלה. לפני שאני מוציא את ה60 האם הרכב שווה 60 ? (עבר בדיקה ונאמר במילים האלה מהמוסכניק "תחטוף!") הרכב לא נמכר כבר חודשיים (הבעלים עשיר ולא מעניין אותו כלום(הרכב היה של הילד שלו)) מה הם ההוצאות על הרכב שהולכות להיות לי הן מבחינת ביטוחים והן מבחינת דלק (צריכה וכד') בבקשה תענו לי מהר תודה.
הודעה אחרונה מאת comazzi, -
בהמשך להודעתי הקודמת... הלכנו לבדוק את האודי A3 2004 2.0, המוכרת אמרה שהחליפו דלת וזהו. שאלנו הרבה פעמים האם יש פגיעה בשילדה ונעננו בשלילה. הלכנו ולמוסך, וכמה מפתיע יש פגיעה חמורה בשילדה. במוסך מספרים שהאוטו עבר כנראה תאונה קטלנית, והשאסי תוקן. תוקן דיי בסדר - יש בעיה במתלים האחוריים ז"א שגלל אחד מצויין והשני שחוק... אני חוזר, פגיעה חמורה בשאסי !!! מייד כשהמוכר שמע ( דווקא בחור רציני מאוד וטוב ) אמר שהוא לא ידע, והאוטו באמת של בתו. גם הבת שלו אוליי לא ידעה כי היא פשוט שלחה את האוטו ליתוקן. אבל האמת? לא סומך על זה. במכינה מכאנית האוטו מעולה, המנוע מצויין. והמראה... אאודי נו עכ"פ, המחירון 104, הוריד ל-80. כמה שאלות: 1. האם כדאי פשוט לברוח ו…
הודעה אחרונה מאת CTS, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברנו קליאו קלאסיק בין השנים 2003 ל-2004, מנוע 1.4 (הדגם עם ה"תחת"). אשמח לשמוע פרטים על הרכב, בעיות ספציפיות, אחזקה שוטפת וכו'. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ferez, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מבעלי הרכב יכול לעזור? זאת פונקציה של עלות הבדיקה...
הודעה אחרונה מאת Tobleron, -
- 1 תגובות
- 939 צפיות
הי אנשים אני רוצה לקנות מלסינג פגו 206 מודל 2005 (אוטמט) רציתי לדעת אם יש בעיות מיוחדות עם דגמי פגו ? האם יש משהו מיוחד שצריך לשים לב או דגש האם טפולי 10 אלף יקרים ? האם יש לרכב הזה ירידת ערך די גבוהה מאשר דגמים אחרים ? התקציב שלי הינו 60 אלף ואני מחפש רכב משפחתי ומרווח מבחינת תא נוסעים תודה על המענה
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 0 תגובות
- 980 צפיות
שלום לכולם. קודם כל תודה על התגובות המהירות. ראיתי פולו 1400 אוטו' שנת 2001,יש לה 94,000 ק"מ באוטו,היא יד 2,קנתה את הרכב לפני חודשיים ממבוגר. עשתה טיפול במורשה בשווי 7000 ש"ח,כולל ברקסים,משאבות מים ועוד כמה דברים. לא פרסמה את האוטו למכירה בכלל,אלא צלצלה אליי כי שמתי לה פתק על האוטו,מסיבה אישית החליטה שאם תקבל סכום כמו שרוצה אז היא מסכימה למכור. המחירון אחרי שקלול הוא 38,000 ש"ח,היא רוצה 43,000 ש"ח. האוטו שלה נראה חדש לגמרי מבפנים ובחוץ,נשאר רק לבדוק את הרכב,אבל דבר נוסף,לרכב ייגמר הטסט השבוע,שעל זה עוד לא דיברנו,אבל כנראה היא תעשה את הטסט. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: שווה לקנות רכב כזה במחיר כזה? במידה וכמובן היא עשתה טיפול גדול שכולל ברקסים,טיימינג,משאבות ועוד.כי א…
הודעה אחרונה מאת יהלי23, -
- 10 תגובות
- 861 צפיות
בעקבות פרסום השרשור על מכירת רכבי - מצאתי אתמול רכב שתפס את תשומת ליבי מדובר בפולו 16V מנוע 1.4 שנת 2001 אחרי נכנסתי לרכב הנעתי\פתחתי מכסה מנוע\בדקתי מבחוץ ומפנים - הכל מתקתק כמו שעון אך מה שנראה לי חשוד - יד שלישית ו104213 ק"מ לא נמוך מדי לשנה הזאת? ויד לא גבוהה מדי? (עלול להוות בעיה כשאמכור בעתיד?) המוכר דורש מחירון (כל הידיים פרטיות אגב) שאלה נוספת - איזה מחלות ידועות יש לשנתונים האלה? אותו דבר כמו שיש בפולו שלי? (מצערת רגישה ללכלוך וכו') שאלה נוספת 2 - איך תהיה צריכת הדלק ? הרכב נועל צמיגים 185\55 R14 מה שכנראה יתנהל כלדעתי בנהיגה רגועה, 1:14 בינערוני ו1-10 בעירוני תודה לכולם ומצטער שוב על החפירה המשך יום נעים ושבת שלום לכ…
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ידידה שלי לא מבינה כלום במכוניות (גם אני לא מי יודע מה) היא בסה"כ ראתה גי'פ חמוד ויפה למכירה ונדלקה עליו בלי שום קשר לאם היא צריכה אוטו כזה או לא, היא יודעת רק שהיא רוצה אוטו . מדובר בשנת 95 יד רביעית או חמישית והמוכר טוען שהיא במצב מצויין עם קילומטרז של כ-160,000 ושאין שום צורך לבזבז 600 ש"ח על בדיקה, כשאני דיברתי איתו הוא רצה עליו 10 אלף ש"ח וכשידידה שלי דיברה איתו הוא הוריד לה ל-9000 ובסוף ל-8000, אין לי מושג מה המחירון שלו (אני לא יודע באיזה אוטו מדובר). לדעתי הקילומטרז חשוד ובכללי לא הייתי הולך על אוטו כזה. זה האוטו הראשון שלה והיא לא יכולה להשקיע הרבה, התקציב שלה עומד על כ-10,000 ש"ח והמצב הכלכלי לא בשמיים, הייתי רוצה שהיא תלך על אוטו אמין שתח…
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לרכוש רכב מיני משומש. ישנה התלבטות לגבי כמה סוגים . מה שמנחה אותי הוא: מכונית חסכונית בדלק, בעלת כוח נסיעה ( אני גר באריאל וישמם עליות ומורדות רבות) ,אחזקה זולה. האם כדאי לקנות 1.6 או 1.4 ? ואזו מכונית מומלצת לפי נתונים אלו? תודה מראש על התשובות , יניב.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברה שלי לקראת קניית רכב ועד היום היא הייתה דיי נעולה על פז'ו 206 מהשנתונים 2000-2001 נפח 1400 אוטומטית שמחיריהן בין 38-43 אלף. היום הלכנו לחפש רכב וראינו באחד מקניוני הרכב אופל קורסה שנת 2003, עשתה 106 אלף קילומטר, יד שנייה אחרי השכרה, מנוע 1200 סמק, 75 כ"ס, מחירון 44 אלף, רוצה 39 הורדה על השכרה עם אפשרות של התמקחות אני מאמין עד 36 אפילו. עשיתי על הרכב נסיעה וסה"כ רכב נחמד, עם טיפטרוניק אפילו. האם הרכב הנ"ל שווה? אני לא רוצה שהיא תזרוק כסף על רכב ואז תצטער.. אני חושב שעדיף את הפז'ו אפילו משנת 2000 (מבוקש מאוד, שמירת ערך ואני מאמין טוב יותר).. אבל מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת tphss, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מציעים לי אוטו שנרכש בליסינג מימוני ע"י אדם פרטי,וכל התשלומים עליו בדיוק כעת הסתיימו. ברשיון הרכב רשום שהבעלים הם חברת ניו קופל. ואני שואל: א. האם יש לזה ביטוי במחיר הרכב כעת? ב. כאשר ארצה למכור את הרכב ליד הבאה, איך אוכל להראות לו שזה לא רכב ליסינג "רגיל" אני יודע שיש על הנושא הזה כמה וכמה שאלות בפורום, אבל אין תשובה ברורה. מישהו יכול לומר משהו פסקני בנידון?
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
- 2 תגובות
- 872 צפיות
שלום לכולם! החלטה קשה עומדת בפני.. קניית רכב שני למשפחה. לאחר חיפושים רבים באתר וקריאת מידע רב הגעתי למספר רכבים מצומצם שביכולתי לקנות: סיאט טולדו 1600\1800 ניסן אלמרה פרפקט 1800 סובארו אימפרזה 1600 אופל אסטרה 1600 סקודה פביה 1400 (גירסת 100 כ"ס אף על פי שקשה מאוד למצוא כזאת) פורד פוקוס 1600 מזדה לאנטיס 323 1600 סוזוקי בלנו 1600 בעיקרון אלו הרכבים שנראה לי המתאימים ביותר, כולם משנים 2001-2002. הרכב ישמש את אימי בנסיעות לעבודה (50 ק"מ ביום) ומידי פעם נסיעות לירושלים ולכן הרכב צריך לסחוב ולא להיות כבד מדי למנוע. אנחנו 5 במשפחה ולכן הרכב צריך להיות מרווח אבל זה לא הדבר החשוב ביותר אז אפשר להתפשר. הרכב צריך להיות אמין מאוד!!! צריכת דלק נמוכה ע…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 2 תגובות
- 953 צפיות
שלום לכולם יש לי תקציב של 40K, אני מתלבטת מה לקנות, חשבתי על פולו 1400 אוטו' שנת 2000 או 2001 לעומת פונטו ספייס 2003 אוטו'.הבנתי שאת שתיהן קשה להשיג במצב טוב. חשוב לי שהרכב לא יתקלקל כל חודש,שלא יזלול דלק,ושתיקון לא יעלה אלפים. כמובן שגם חשוב שהרכב יהיה בטיחותי. אשמח לקבל ייעוץ,ומעבר לכך,אשמח לקבל הצעות לגביי רכבים נוספים בקטגוריה הזו של הקטנות האוטומטיות. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היתה לי (וגנבו המנוולים) סקודה פביה sdi. אוטו טוב ששרת אותי יפה. זה אוטו עם כ- 70 כ"ס,(שנוסע מצויין!) וצריכת דלק מתונה (כ- 17 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת). משנת 2006 האוטו מגיע עם מנוע tdi שנותן 100 כ"ס. היות ואני מחפש רכב של 2005 - 2006, אני שואל אם מישהו יכול להשוות לי בין המנועים גם מבחינת תחזוקה וגם מבחינת צריכת דלק
הודעה אחרונה מאת user1000000, -
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
ראיתי רכב נאמר לי שבוצע ריתוך של הגישור מקדימה וכן יש מכה מאחורי הפגוש האם זה שילדה ?
הודעה אחרונה מאת yaronng, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני נהג חדש שמעוניין לקנות רכב זול ויעיל עד 20,000 ש"ח. חיפשתי בלוחות ומצאתי את הסיטרואן סקסו 1.6 1997, מה אתם אומרים עליה איך היא מבחינת דלק, אמינות, יעילות, מחיר. וגם רציתי לשאול האם קיימים עדיין חלקי חילוף בשוק לדגמי סקסו. כמו כן אתם יכולים להציע לי עוד דגמים שמתאימים לי. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=22&ModelID=30&SubModelID=272&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info= תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת grishman, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר מעונין לקנות את הרכב הנ"ל עם גיר ידני ורוצה לקבל פרטים מבעלי נסיון עם הדגם הנ"ל לגבי אמינותו בלבד, האם הרכב אמין?
הודעה אחרונה מאת גל1, -
- 1 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
מאילוצי זמן/גיאוגרפיה אני שוקל לעשות בדיקה לפני קנייה לרכב במכון "טסט השרון"בכפר סבא. בחיים שלי לא לא ראיתי ולא שמעתי על המקום הזה. מישהו יכול להגיד משהו על המקום? מישהו עשה שם בדיקה? תודה
הודעה אחרונה מאת amitt, -
- 3 תגובות
- 712 צפיות
האוטו אינו למכירה כרגע וזו לא! מודעה! אז נא לא לפנות אליי בנושא בה"פ. לקרוב משפחה יש לנסר 1992, ידנית, ללא הגה כח, ללא חלונות חשמל או נעילה מרכזית. יד ראשונה, 190K ק"מ. המנוע מקורי - לא אוכל שמן ולא מאבד טיפת נוזל קירור. אין שום תאונה משמעותית. כמה ריאלית אפשר לדרוש ולקבל על אוטו כזה ?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 5 תגובות
- 935 צפיות
צהריים טובים ,רציתי בבקשה חוות דעת שלכם מה אתם אומרים האים שווה לי להחליף בסובארו לגאסי שלי דור ראשון לבין פונטיאק סנביארד היום הייתי בשטיפת מכוניות ובעל הפונטיאק הציעה לי החלפה ראש בראש הפונטיאק יד 2 147000 קמ שנה אני לא שאלתי אבל האוטו ניראה מעולה במיוחד בפנים ,הלגאסי שלי 1.8 אוטו לאחר החלפת מנוע לפני חודש ,השאלה שלי מה אתם אומרים כדי או לו איזה רכב יותר אמין ואים אני ניכנס פה להוצאות מיותרות במידה ואכן אחליף איתו לפונטיאק מקווה שלא החסרתי פרטים מה שכן הלגאסי שלי אחת היפות בארץ ומטופלת ביותר במוסך מורשה של סובארו תודה לכולם ושבת שקטה ומבורכת לכם
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
דייהטסו שרייד
מאת שמעון55-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר רוצה לקנות רכב, הוא נעול רק על הרכב הזה, הוא רוצה לדעת מה האבדל בין הגירסה של1.3 לבין 1.0 ביצעים ואמינות , תודה ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מה נישמע ?? אנחנו מחפשים רכב לזוג בסביבות תקציב של בין 30k עד 35k כאשר אנו מקווים ומחפשים רכב שיוכל בתקציב זה לעמוד בסטנדרטים הבאים (או ברובם) מספיק כוח כדי לנסוע לים המלח או ירושליים או עליות אחרות בלי צורך להזדקק לגרר שלא יחנק ויקרטע בהדלקת מזגן תוך כדי נסיעה חסכוני בדלק עד כמה שאפשר (כיום ההוצאה היא 1200 ש"ח לדלק בחודש ) עם יחס ק"מ לליטר כזה שבשימוש ממוצע יוריד את העלות לפחות אמין ושיכול לתת ק"מ רבים של נסיעה ללא צורך בתיקונים תדירים מדי ולא כל חצי שנה לערך להיכנס למוסך עם הוצאות תיקונים של לא פחות מ1200 ש"ח (לא כולל טיפול סטנדרטי לרכב) עלות חלפים וטיפולים זולה כך שאם כן צריך לתקן אז לא כל תיקון באלפי שקלים נוחות עד כמה שני…
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי רכב שמכל בחינה אחרת מתאים לצרכי, אבל מה - עבר תאונה. נכנסו בו מאחור, הוחלפה דלת אחורית, פגוש ועשו תיקונים גם בחלק החתון של הרכבה (לפי הבדיקה ב"זפת לא מקורית" מה שזה לא אומר). בנוסף הוחלפה כנף ימני קידמית. הבודק אמר שאין פגיעה בשילדה אבל האוטו עבר מתיחה. מה דעתכם? לא רציני? להתרחק כמו מאש? מה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 696 צפיות
שלום אנשים היום ראיתי רכב שאני רוצה לקנות (83K) יד ראשונה, 2005 בעלת הרכב אישה מבוגרת שנראית די אמינה והציגה את כל הקבלות של הטיפולים. היא הנהגת היחידה ברכב, עשתה בו 44k אני שוקל לוותר על הבדיקה, מה אתם אומרים? מה אני יכול לבדוק לבד כדי להיות יותר שקט עם עצמי (מעבר לבדיקה שטחית שעשיתי לרכב)? תודה
הודעה אחרונה מאת TOMY7,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 503 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shaymolcho
- epiphone
- topop
- Tal7
- Itzik-b
- swimmer11
- earlofbug
- hans
- צוק
- SlowRide
- David32
- ברווז