Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לרכוש רכב מיני משומש.

ישנה התלבטות לגבי כמה סוגים . מה שמנחה אותי הוא: מכונית חסכונית בדלק, בעלת כוח נסיעה ( אני גר באריאל וישמם עליות ומורדות רבות) ,אחזקה זולה.

האם כדאי לקנות 1.6 או 1.4 ?

ואזו מכונית מומלצת לפי נתונים אלו?

תודה מראש על התשובות ,

יניב.

פורסם

מה התקציב, איזה גיר מועדף עליך?

מיני + עליות + אוטומט: הייתי ממליץ על רנו קליאו B עם מנוע 1.6, מדובר על מנוע 90כ"ס עם מומנט מירבי על 2500סל"ד.

ניתן למצוא כזאת משנת 2000 בכ-25000ש"ח +-.

ביפניות האחזקה זולה יותר בד"כ, הייתי ממליץ על דייהטסו שרייד קלאסיק 1.5.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב כזה ניתן לקנות טויוטה יאריס עם מנוע 1.3 וגיר אוטומט. אחלה אוטו, היא אמינה, חסכונית וטוב שומרת על הערך שלה, קל יהיה למכור אותה. מדובר על שנתון 2000-2001.

בעליות, כמובן גיר ידני עדיף, ניתן למצוא גם יאריס ידנית, אבל יש מאט כאלה וקשה למצוא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הייתי ממליץ על רנו קליאו B עם מנוע 1.6, מדובר על מנוע 90כ"ס עם מומנט מירבי על 2500סל"ד.

לא ממליץ על ה 206 או קליאו 1.6 שהם יחסית חזקות?

קליאו עם מנוע 1.6 זה קליאו B.

פורסם

פונטו ספייס 80 כ"ס ידנית- תעשה את העבודה באחזקה זולה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...