Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבדיקת מחירון באתר "כלבוקאר" ראיתי שבדייהטסו אפלאוז דגם X המפואר קיימת מערכת "מניעת הנעה". במה מדובר? האם באימובילייזר? האם הדבר יעיל בכלל ועושה את האוטו לפריץ פחות?

תודה.

קישור: http://www.colbocar.co.il/SearchVehicle.aspx

ניצול שירשור: מדוע המחירון של סובארו DL יקר כ"כ מזה של האפלאוז? אפילו מזה של הדגם המפואר של האפלאוז. שיש בו דברים רבים שאין ב DL [נעילה מרכזית, הגה כח, "מניעת הנעה", מראות חשמל, חלונות חשמל]. האם בגלל השם הטוב שיצא ל DL ואהבת הישראלים אליו?

פורסם

ככל הניראה אכן מדובר באימובילייזר. מאיזה שנה האוטו המדובר? אצלי בפרוספקט של 92 לא מצויין שלדגם X יש אימובילייזר.

DL מאוד פופולארית, יש שפע של חלקי חילוף, אמינה חסכונית וזולה לאחזקה - דברים האלה מעלים מחירון שלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ככל הניראה אכן מדובר באימובילייזר. מאיזה שנה האוטו המדובר? אצלי בפרוספקט של 92 לא מצויין שלדגם X יש אימובילייזר.

לפי האתר שצירפתי המערכת נכונה גם לשנת 92.

DL מאוד פופולארית, יש שפע של חלקי חילוף, אמינה חסכונית וזולה לאחזקה - דברים האלה מעלים מחירון שלה.

האין הדבר נכון וחלה גם על האפלאוז?

פורסם

נכון אבל חוץ מפופולאריות. DL הרבה יותר פופולארית. אולי היא אב של סטיגמה למשפחתומטיות של היום (1.6 אוטומט).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נכון אבל חוץ מפופולאריות. DL הרבה יותר פופולארית. אולי היא אב של סטיגמה למשפחתומטיות של היום (1.6 אוטומט).

הייתי מוריד את עניין ה "חסכונית" מה DL. לחבר שלי יש DL אוטומט' שנת 89' עם צריכת דלק זוועתית. 1:8 אולי.

נשמע שהמחיר של ה DL אינו ריאלי והינו גבוה מדי רק בגלל ה"שם" שנוצר לרכב.

מה לגבי מערכת ה"מניעת הנעה"? יש לך מידע?

פורסם

לגבי אימובילייזר מקורי לאפלאוז אני שומע פעם ראשונה. אם אכן יש כזה, אז קשה יותר לגנוב את האוטו.

מי האמת צריך כזה, זאת ה- DL שהיא מבוקשת במשחטות.:wink:

אולי יבואן התקין בדגמי X אימובילייזר.

פורסם

לאבא שלי הייתה אפלאוז (92) עם אימבולייזר בצורת ביצה קטנה שחורה

היה צריך לגעת איתו בסוויץ (בעיגול המתכתי) כדי להניע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אז יש אימובילייזר מותקן?

השאלה גם אם הוא מקורי כי אם לא שמעתי שאין לו הרבה משמעות.

מה שכן אני אוהב שיש בתוך הרכב נורה אדומה דולקת. לדעתי זה יפה ויוצא הרתעה מסויימת מגנבים.

אנצל שוב את השירשור, הבנתי שצריכת הדלק של האפלאוז נמוכה ביחס לנפח מנוע עקב משקל כולל נמוך של הרכב. אבקש לשאול מהו משקל הרכב, ולשם השוואה מה משקל מיצובישי לנסר באותה שנה (93) ומה משקל שרייד או סוויפט מאותה שנה?

פורסם
אז יש אימובילייזר מותקן?

השאלה גם אם הוא מקורי כי אם לא שמעתי שאין לו הרבה משמעות.

מה שכן אני אוהב שיש בתוך הרכב נורה אדומה דולקת. לדעתי זה יפה ויוצא הרתעה מסויימת מגנבים.

אנצל שוב את השירשור, הבנתי שצריכת הדלק של האפלאוז נמוכה ביחס לנפח מנוע עקב משקל כולל נמוך של הרכב. אבקש לשאול מהו משקל הרכב, ולשם השוואה מה משקל מיצובישי לנסר באותה שנה (93) ומה משקל שרייד או סוויפט מאותה שנה?

אצלי באפלאוז גם יש אימובילייזר (לא מקורי, למען הסר ספק) עם "ביצה" שחורה כזאת, אבל אצלי לא צריך לגעת איתה בשום דבר, פשוט שתהיה בתוך הרכב. אגב (לפותח השרשור), יש בו נורה אדומה מהבהבת.

לגבי המשקלים: ידנית 915 ק"ג, אוטומטית 950 ק"ג. משקל הלאנסר: 1050 ידנית ו 1065 אוטומטית.

צריכת הדלק, אגב, לא מדהימה- אצלי באפלאוז אוטומטית, קבוע בתוך העיר, קצת יותר מ-1:8. ללאנטיס שלי יש צריכה דומה מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בקשר למערכת מניעת הנעה...

זה קיים אצלי ברכב-רובר קבריולט אמבולייזר(מקורי) שמנוטרל ע"י לחיצת כפתור בשלט ברגע לחיצת הכפתר בשלט נפתחים הכפתורים בדלתות והאמבולייזר מנוטרל ויש גם מנורה אדומה שנמצאת בתוך לוח השעונים למיטב ידיעתי אין אפשרות לבטל את האמבולייזר כיוון שהוא מחובר למחשב הרכב.

היה לי פעם אפלאוז אותו דגם המדובר דגם X ולא היה אמבולייזרמסוג זה כמו שתיארתי..

פורסם
בקשר למערכת מניעת הנעה...

זה קיים אצלי ברכב-רובר קבריולט אמבולייזר(מקורי) שמנוטרל ע"י לחיצת כפתור בשלט ברגע לחיצת הכפתר בשלט נפתחים הכפתורים בדלתות והאמבולייזר מנוטרל ויש גם מנורה אדומה שנמצאת בתוך לוח השעונים למיטב ידיעתי אין אפשרות לבטל את האמבולייזר כיוון שהוא מחובר למחשב הרכב.

היה לי פעם אפלאוז אותו דגם המדובר דגם X ולא היה אמבולייזרמסוג זה כמו שתיארתי..

ושכחתי להוסיף שאני ההיתי הולך על אפלאוז מדגם X רכב מצויין עם כל התוספות אבל אך ורק גיר ידני,כי האוטומט שתיין גם בגלל שאין לו הילוך שיוט,וגם מפניי התושבות גיר נוטות להתעייף מהר ,האפלאוז נראה יותר מודרני ויותר מהנה לנסיעה מהסובארו ולא חסר חלפים לאפלאוז יש כמו זבל.

לא ממש שולל את האפשרות לסובארו חלפים בשפע אמינה,אבל... עבר זמנה....

(פרט חשוב לפניי קניית אפלאוז בדוק היטב את מערכת המיים המנוע מאוד רגיש למי ברז)

• תוכן חדש...