Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ,רציתי בבקשה חוות דעת שלכם מה אתם אומרים האים שווה לי להחליף בסובארו לגאסי שלי דור ראשון לבין פונטיאק סנביארד היום הייתי בשטיפת מכוניות ובעל הפונטיאק הציעה לי החלפה ראש בראש הפונטיאק יד 2 147000 קמ שנה אני לא שאלתי אבל האוטו ניראה מעולה במיוחד בפנים ,הלגאסי שלי 1.8 אוטו לאחר החלפת מנוע לפני חודש ,השאלה שלי מה אתם אומרים כדי או לו איזה רכב יותר אמין ואים אני ניכנס פה להוצאות מיותרות במידה ואכן אחליף איתו לפונטיאק מקווה שלא החסרתי פרטים מה שכן הלגאסי שלי אחת היפות בארץ ומטופלת ביותר במוסך מורשה של סובארו תודה לכולם ושבת שקטה ומבורכת לכם:lol::wink:

imprza new age

פורסם

אם הפונטיאק אכן במצב כזה שלפי דעתך היה מספק אותך במקום הסובארו, אני מציע לך לשקול את העניין של תצרוכת דלק.

מנוע 2 ליטר ובמיוחד ה-3.1 הם בכלל לא חסכוניים ובמחירי דלק של היום אני לגמרי מבין את בעל הפונטיאק למה הוא רוצה להתחלף.

ד"א מה שנת ייצוק של האוטו שלך ושל הפונטיאק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צהריים טובים גבר, הלגאסי שנת 90 הפונטיאק אים אני לא טועה 94 אני מנחש אני לא יודע בדיוק מתי האוטו הזה יוצר .:wink:

imprza new age

פורסם

hagggg55, אני לא ממש מבין אותך. שירשור אחד אתה מהלל ומפאר את האוטו שלך וכמה הוא במצב טוב ומנוע חדש וכל זה, ושירשור אחר אתה מחפש להחליף אותו ברכב שלא ממש ברור מה ייצא לך מההחלפה. אם אתה כ"כ אוהב את האוטו שלך והוא כ"כ נוח לך והוא נראה מצויין ואתה מכיר אותו ואת הטיפולים שלו כ"כ טוב, לא עדיף להישאר איתו?

אם היו מציעים לך החלה ברכב שנת 96 וצפונה הייתי מבין, אבל בסאנבירד...?

פורסם

אתה מוכן לשלם את ההפרש בצורת צריכת דלק? הדלק כל הזמן מתייקר, אם רוב נסיעות שלך עירוניות, בסאנבירד תצרוכת דלק תהיה בסביבות 6.5 ק"מ לליטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה אוהב את עצמך תתרחק מהעיסקה המפוקפקת הזו.

לא רק בעייה של צריכת דלק גם תקלות סידרתיות בפונטיאק מהשנתונים האלה בגיר האוטומטי.

הרבה מהחברים שלי שקנו והתלהבו פשוט אכלו .... מהגיר הזה ופשוט חבל שתיכנס לזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...