Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל תודה על התגובות המהירות.

ראיתי פולו 1400 אוטו' שנת 2001,יש לה 94,000 ק"מ באוטו,היא יד 2,קנתה את הרכב לפני חודשיים ממבוגר. עשתה טיפול במורשה בשווי 7000 ש"ח,כולל ברקסים,משאבות מים ועוד כמה דברים. לא פרסמה את האוטו למכירה בכלל,אלא צלצלה אליי כי שמתי לה פתק על האוטו,מסיבה אישית החליטה שאם תקבל סכום כמו שרוצה אז היא מסכימה למכור. המחירון אחרי שקלול הוא 38,000 ש"ח,היא רוצה 43,000 ש"ח.

האוטו שלה נראה חדש לגמרי מבפנים ובחוץ,נשאר רק לבדוק את הרכב,אבל דבר נוסף,לרכב ייגמר הטסט השבוע,שעל זה עוד לא דיברנו,אבל כנראה היא תעשה את הטסט.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת: שווה לקנות רכב כזה במחיר כזה? במידה וכמובן היא עשתה טיפול גדול שכולל ברקסים,טיימינג,משאבות ועוד.כי אני יכולה למצוא במחיר זול יותר אבל הרכב בוודאות יצטרך טיפול או תיקונים קטנים כאלה,או שבכלל הוא לא יהיה שמור,הבנתי שקשה מאוד להשיג כאלה מכוניות במצב טוב.

תודה מראש.

תודה ויום טוב :roll:

×
×
  • תוכן חדש...