Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי לקראת קניית רכב ועד היום היא הייתה דיי נעולה על פז'ו 206 מהשנתונים 2000-2001 נפח 1400 אוטומטית שמחיריהן בין 38-43 אלף.

היום הלכנו לחפש רכב וראינו באחד מקניוני הרכב אופל קורסה שנת 2003, עשתה 106 אלף קילומטר, יד שנייה אחרי השכרה, מנוע 1200 סמק, 75 כ"ס, מחירון 44 אלף, רוצה 39 הורדה על השכרה עם אפשרות של התמקחות אני מאמין עד 36 אפילו.

עשיתי על הרכב נסיעה וסה"כ רכב נחמד, עם טיפטרוניק אפילו.

האם הרכב הנ"ל שווה? אני לא רוצה שהיא תזרוק כסף על רכב ואז תצטער..

אני חושב שעדיף את הפז'ו אפילו משנת 2000 (מבוקש מאוד, שמירת ערך ואני מאמין טוב יותר).. אבל מה דעתכם?

פורסם

הקורסה 1200 עם גיר רציף עלולה להתברר כבעייתית מאוד בייחוד לאור עברה בהשכרה וגם ובעיקר בשל הבעיה הגדולה- הגיר הרציף קורס במכוניות שנקרעו והשיפוץ שלו יקר מאוד.

במקרה הזה דווקא ה-206 עדיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דעתי, לך על פיג'ו 206 ! פחות בעיות מהאופל ושוק של הפיג'ו טוב יותר מהאופל למרות הפרש הגיל !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ה206 עדיפה. לבדוק שעשו טיימינג בזמן (וכמובן שהשאר במצב טוב גם, אבל זה ברור לכל רכב).

הייתה לי 206 ולאחרונה יצא לי לסוע בקורסה כמו שהזכרת ולא הייתי חושב פעמיים.

Some days your the bug; Some days your the windshield

• תוכן חדש...