Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש אוטו לצעיר בן 18

רכב עד 80K ספורטיבי ושיראה טוב באמת חשוב לי המראה

צריכת דלק סבירה

ועדיף קופה לדוגמא כמו Mx5

אני חשבתי על אוטו גולף V5 שנה 2004

שמורה במחיר 70K השאלה שלי

איזה עוד המלצות יש לכם ?

השמח לשמוע את דעתכם תודה והמשך שבוע טוב

:cry:

פורסם

עד כמה שאני יודע

רכבי ספורט הם לא ממש מומלצים לנהגים לא מנוסים בכביש.

אבל אם בכל זאת אתה מעוניין

אני הייתי מנסה את הגולף, כאן יש לך את המראה הספורטיבי אלגנטי.

צריכת הדלק היא סבירה (לא חסכונית אבל סבירה).

שלומי.

פורסם

MX5 זה לא קופה, אלא רודסטר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המהירות

אני מודע לזה שהגולף מבחינת הדלק לא כל כך חסכוני

ומצד שני אני לא מצליח למצוא אוטו אחר בכמעט אוטו מחיר

שמציע צורה יפה יחסית וקלמטורז נמוך

אולי יש לכם עוד עצות לרכבים מהסוג שאמרתי ?

דרך אגב יש לי דיי הרבה ניסיון על הכביש 4שנים לא הולך ברגל

אם הנהגים הישראלים = ]

פורסם

אתה חייב רק רכבי ספורט?

ישנם רכבים לא פחות יפים במחירים שנכנסים לתקציב שלך.

אם אני הייתי במקומך אני הייתי פונה לרכבי היוקרה שמתאימים לתקציבך.

נ.ב

אתה לא בן 18?

איך יש לך 4 שנים ניסיון?!

שלומי.

פורסם
אתה חייב רק רכבי ספורט?

ישנם רכבים לא פחות יפים במחירים שנכנסים לתקציב שלך.

אם אני הייתי במקומך אני הייתי פונה לרכבי היוקרה שמתאימים לתקציבך.

נ.ב

אתה לא בן 18?

איך יש לך 4 שנים ניסיון?!

אני נהגתי ב TOMCAR שנתים

אני לא חייב רכב ספורט אני רק רוצה רכב שאני יהיה מרוצה ממנו מבחינה

חיצונית אחרי עבודה של שנה + =] וכמובן שיבקר כמה שפחות במוסך

ולצערי לא מכיר הרבה רכבי יוקרה שנכנסים בקטוגריה הזאת של הסכום הזה

פורסם

עשה טובה לעצמך, תקנה רכב שנראה ספורטיבי, אבל לא כזה שמתנהג ספורטיבי.

יונדאי קופה, גולף GTI, ודומותיהן - יכולות לספק אותך לדעתי.

תריץ חיפוש בפורום, בסכומים שציינת יש המון אופציות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

MX5 היא רודסטר, והיא ממש לא עולה 70K לשנת 04, בסכום הזה אפשר למצוא אולי משהו מאמצע שנות ה-90.

גולף V5 היא לא ספורטיבית! ניראת טוב למדי ובעלת תדמית טובה (זו הסיבה שאתה חושב שהיא ספורטיבית), מנוע ה-V5 נחשב לא מוצלח כל כך, בזבזן דלק לא קטן.

לפי הדרישות שלך יונדאי קופה מצויינת בשבילך, כנ"ל גם גולף כלשהי (למרות שהיא האצ'בק רגילה למדי)

פורסם
עשה טובה לעצמך, תקנה רכב שנראה ספורטיבי, אבל לא כזה שמתנהג ספורטיבי.

יונדאי קופה, גולף GTI, ודומותיהן - יכולות לספק אותך לדעתי.

תריץ חיפוש בפורום, בסכומים שציינת יש המון אופציות.

גולף GTI רכב שנראה ספורטיבי אבל לא כזה שמתנהג ספורטיבי?

באמת?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מה זה, חזרת בכינוי אחר? תום "הצנוע" מהרצליה פיתוח ששונא טוארג אבל אבא קנה פורשה קאיין כי הוא צנוע ולחברה יש גולף לאח יש פורשה אבל הגולף יותר מהנה ולך יש לנד קרוזר אבל שרשור לפני זה היתה לך גולף ושרשור לפני זה רצית לקבל המלצה לג'אנטים לפיג'ו 307 שברשותך ואיך אפשר לשכוח את הדיבור היפה לחברי הפורום? כינוי דומה, כתיבה דומה וחיפוש קצר בהודעות אחרותהעלה נושאים דומים. TOMSON הפסיק לרשום הודעות ב5.2 וב-9.2 יש הודעות שלך..

זה אתה באמת? כי במידה וכן, אני אפילו לא רוצה להתאמץ ולרשום תגובה (ויש לי תחושה שזה אתה לפי יותר מדי סימנים!)

עכשיו לאחר וידוי קצר אני בטוח ב-100% שזה אותו משתמש.

בצורה שבה אתה דיברת לחברי הפורום הוותיקים ולאנשים המבוגרים ממך (שהידע שלך מסתכם בעשירית מהידע שלהם)

אני לא חושב שראוי לתת לך כל כבוד (מהסיבה הפשוטה שבשביל לקבל כבוד צריך לתת כבוד-במיוחד למבוגרים ממך).

מבחינתי, להקדיש זמן ומחשבה לתגובה זה בזבוז זמן, הראי עוד שבועיים תפתח שרשור חדש "מחפש רכב ב150 אלף"

ותחליף שם משתמש. חבוב, עליי זה לא עובד.

יום טוב..

ודרך אגב, יש חיפוש.. בין כל השרשורים שפתחת בשמות המשתמש השונים שלך תמצא הרבה תשובות

Lexus CT200H

פורסם

למה BMW סדרה 3? קנה פורשה 911 שנת 2008 בייבוא אישי. צנועה, בלי יותר מדי פוזה ועם ביצועים נחמדים.. בטח יותר טובה מהבוקסטר של אחיך.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...