Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד שניה למשפחה.חשבתי על הכייון של פורד מונדיאו שנים 2002-2006.

נאמר לי שמתיחה אחת נעשתה לאוטו בשנת 2005 ומתיחה אחת ב2002 או 2003

1.רציתי לשאול מתי נעשתה המתיחה הראשונה 2002 או 2003 ?

איך האוטו בכלליות?אשמח לשמוע כל מידע לגבי האוטו בכל כייון שהוא.

תודה :)

פורסם

האוטו מצוין ואמין בחירה טוב !

המתיחה ב2003

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

מתיחה נעשתה בשנת 2003 ,אני נוסע על הרכב משהוצאתי רשיון (בערך שנה וחצי-רכב של אמא),והוא רכב מעולה,לגבי שינויים ברכב בשנת 2005/6 אני לא בטוח ולכן איני רוצה להגיד סתם הרכב עבר שינויים קוסמטיים חיצוניים שכללו בקליות פנסים אחוריים שונות (יפות יותר לדעתי) וגג'אנטים שונים(ענין של טעם) וקצת יותר דמוי ניקל ברכב,הטמבון הקדמי שונה אף הוא לטובת פנסי ערפל בצורה שונה.מבחינת פנים לפי מה שאני יודע משנת 2003 הוספה לרכב מערכת מקורית.

בכללי מדובר על מנוע חזק יחסית למשפחתיות אחרות (אם לא הכי חזק למחיר הרכב),החסרון של הרכב הוא בגיר מיושן בעל 4 הילוכים שקצת מסרס את הכח של המנוע לדעתי("הבעיה" נפתרה במודל 2008 שם יש גיר 6 הילוכים מתקדם יותר) .

בעיות מיוחדות אין לפי מה שאני יודע ,מומלץ לבדוק מיכל מיים (אצלנו היה סדוק לא יודע למה),מנגנוני הרמה של הכיסאות הקדמיים(המוסכניק אמר שזאת לא בעיה נפוצה אבל מוכרת ),והכי חשוב לדעתי גומיות מסביב לפנסים הקדמיים,נוטות להתייבש משום מה והחלק לא מיובא לארץ ולכן צריכים להחליף את כל הפנס אם נקרעת הגומייה.

אם מרוצים מהרכב? ,אבא שלי רוצה להחליף רכב הוא נסע על c5 ,4 ומאזדה 6 ואין באפשרותו הכספית כרגע להחליף למונדיאו החדשה ,וכעת הוא מחפש מונדיאו שנת 2006 אז אני מניח שזה אומר משהו על הרכב.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור ,אבי

פורסם

רכב נחמד מאוד.

תוך שנתיים ו-30,000 ק"מ הלכו לי מדחס של המזגן ואלטרנטור. שניהם הוחלפו במסגרת אחריות.

אצל חבר ב-50,000 הלך הגיר.

מבחינת ביצועים, ניהוג, נוחות, מרווח וכו' - טוב מאוד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
רכב נחמד מאוד.

תוך שנתיים ו-30,000 ק"מ הלכו לי מדחס של המזגן ואלטרנטור. שניהם הוחלפו במסגרת אחריות.

אצל חבר ב-50,000 הלך הגיר.

מבחינת ביצועים, ניהוג, נוחות, מרווח וכו' - טוב מאוד.

איזה שנה היה הרכב שלך?

פשוט מוזר מאוד מה שאתה אומר כי הרכב שלי עומד על 150000 וטפו טפו הכל מתקתק,ועוד חבר שהייתה לו מונדיאו עמדה על 17000 וגם שלו הייתה נוסעת ללא שום קושי.

פורסם

לבוס של אישתי היה רכב כזה שנת 2004, הוא נסע עליו כמעט 4 שנים ללא תקלות בכלל.

לאחר שהאוטו עבר 130000קמ, המכלולים של האוטו קרסו אחד אחרי השני כולל בין היתר מערכת הקירור מנוע והגיר האוטומטי.

הבן אדם תיקן את האוטו ב8000 שקל ומכר אותו לאחר חודשיים של נסיונות במחיר נמוך מאוד יחסית למחיריון (נכון ק"מ גבוהה אבל יד ראשונה ונראה נהדר וללא תאונות)

מזל רע...? לא יודע.

עובדות - יודע שכן.

שורה תחתונה - לאחר המכירה הבן אדם קנה B4 חדשה 2000סמק עם כל התוספות האפשריות ובינתים מאוד מרוצה

ללא שום קשר - אני חושב שהמונדיאו 2008 מאוד יפה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אבי, עדיין יש - וורסיה הכי עדכנית לפני הדור החדש.

התחלתי איתה בקיץ של 2006.

פורסם

מנסיון, מרווח, נוח מאוד, יציב, ועולה על כל הרכבים המשומשים עליהם נהגתי.

אין צורך בהחלפת רצועת טיימינג, טיפולים במרווחים נוחים מאוד.

בארץ לרכב משומש אין \"שוק" , נצל עובדה זו לטובתך בעת רכישה.

תרכוש רכב לאחר בדיקה. ותהנה מכל רגע.

בהצלחה,

פורסם

אני כנראה ילך על האוטו הזה...עכשיו צריך להתחיל בחיפושים של אוטו שמור:-D

1.הפחידו אותי קצת התגובות פה על התקלות המשמעותיות שיש ברכב (גיר שהלך,מגנונים שונים וכו...).ייתכן שבגלל זה הרכב נמכר במחיר מתחת למחירון ?הוא נחשב לאוטו נשחק/בעייתי?

2.מה הצריכת דלק הממוצעת של האוטו ? כל מקום אני רואה נתונים אחרים .

3.יש משהו ספציפי שכדאי לבדוק באוטו לפני שאני קונה אחת ?

תודה :)

פורסם

הרכב נמכר בארץ במחירון נמוך בגלל שאדון ששמו לוי יצחק קבע שמחירון של פורד בארץ הוא נזיל ,ואני יודע שעכשיו ינסו לסתור את הדעה הזאת אבל זו עובדה שהאחות למשפחה,הלא היא מאזדה 6 המחירון שלה הרבה פחות נזיל משל המונדיאו שאם אני לא טועה בנויות אפילו על אותה שלדה (תקנו אותי אם אני טועה) .

Croc vbmenu_register("postmenu_1599598", true); האם לרכב יש שינויים במכלולי המנוע או שההבדל הוא בסממנים חיצוניים בלבד?

דרך אגב לאחר שהייתי במונדיאו החדשה ובמאזדה 6 החדשה (לא נהגתי) אני שמח לציין בוודאות לפחות לפי מה שאני ראיתי שפורד עלו רמה בכל מה שקשור לאיכות חומרים והרכבה ולעומת המאזדה היא הרבה יותר איכותית ,עכשיו נותרה רק השאלה לראות מה אדון לוי יצחק יעשה בנדון ?

פורסם

צריכת דלק (לפי נתוני המחשב) כ-12 ליטר ל-100 ק"מ.

בכביש מהיר זה יכול לרדת גם מתחם ל-9.

איכות חומרים והרכבה גם בדגם לפני עכשיוי הייתה טובה מאוד.

תלונה יחידה שלי - לא תמיד כפתורים מגיבים ללחיצה (רדיאו, מיזוג וכו').

• תוכן חדש...