Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי לאחרונה פאסאט וקיבלתי מהעבודה החדשה מזדה 6 לקצורי 5 דלתות שנת 2004. אני מעוניין להחליף את האוטו עקב אי נוחיות מוחלטת בנהיגה.

אני יכול להחליף את האוטו כרצוני, הכיוון שלי הוא מרצדס קומפרסור או במוו סדרה 3 (צורה חדשה). בתנאי שיהיה באותו טווח מחיר +20K ש"ח.

את האמת אני די חלש בנושאי רכב מחירונים וכו', לכן אני פונה למבינים בפורום זה.

על איזה דגם בדיוק אני צריך לגשש אם זה מרצדס קומפרסור או במוו 3

פורסם
בתנאי שיהיה באותו טווח מחיר +20K ש"ח.

לא הבנתי מה הכוונה לטווח מחיר 20K+. כל אותו שעולה מעל 20?

אני הייתי לוקח מרצדס S500 8) יש לו מתלים הידראוליים, הנוחות שלו מהטובות בעולם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את האמת אני די חלש בנושאי רכב מחירונים וכו', לכן אני פונה למבינים בפורום זה.

אתה רוצה שיבברו עבורך מחיר מחירון ? או שאתה מחפש מידע על הרכב ?

בפורום אסור לפרסם מחירים ממחירונים ללא אישור המו"ל עקב הגנה על זכויות יוצרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה מודע לכך שב.מ.וו או מרצדס מהשנים הללו יהיו יקרות לתחזוקה וממש לא בהכרח אמינות? האם חשוב לך יותר שכתוב "מרצדס" או "ב.מ.וו" ברישיון, או שהרכב יהיה אמין וזול לתחזוקה?

ד"א, לא מכיר את הדגם של מרצדס "קומפרסור" או "קומפרסור הקטנות". קוראים לזה C קלאס, וממש לא כולן באות עם קומפרסור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטווח המחירים האלה מומלץ ביותר לבדוק טויוטה קאמרי 2003-2004

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...