Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הרכב די במצב טוב.. השאלה שלי היא למה מופיע ברשיונות פולסווגן-ספרד שפולסווגן היא גרמנית?

פרט שולי אמנם אבל זה די עורר בי חשד.

עוד שאה קטנה היא שבאוטו כרגע אין נעיהל מרכזית ואזעקה בטענה שזה מקולקל אם מישהו יודע כמה בערך עלות המחיר של תיקון כזה ואם הדגם הזה ספציפית מגיע עם אימבולייזר?

אגב מי שלא הבין מדובר על 16 1997 דור 1.

פורסם

1. יש אימובילייזר מובנה במפתח.

2. הרכב מיוצר בספרד.

3. לגבי התיקון אין לי מושג, בכל מקרה התיקונים של פולסווגן לא זולים.

הערת אגב, כבעלים לשעבר של רכב כזה, מכונית בינונית מינוס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קודם כל הרכב די במצב טוב.. השאלה שלי היא למה מופיע ברשיונות פולסווגן-ספרד שפולסווגן היא גרמנית?

פרט שולי אמנם אבל זה די עורר בי חשד.

עוד שאה קטנה היא שבאוטו כרגע אין נעיהל מרכזית ואזעקה בטענה שזה מקולקל אם מישהו יודע כמה בערך עלות המחיר של תיקון כזה ואם הדגם הזה ספציפית מגיע עם אימבולייזר?

אגב מי שלא הבין מדובר על 16 1997 דור 1.

תיקון אזעקה? היום ב300 - 400 ש"ח אתה יכול להתקין אזעקה חביבה מאוד במקום הקיימת שיש לך ברכב.

זה מה שיעצור אותך מלקנות את הרכב?

קח אותו לבדיקה זה קודם כול!

פורסם

לי היתה כזאת במשך 5 שנים.

מאוד נהניתי מהרכב, ונסעתי עליו את כל התקופה באמינות גבוהה.

הנעילה המרכזית ברכב היא הידראולית, לכן יתכן שיש דליפה מאיפשהו,

אבל אני מניח שכל מוסך שיכבד את עצמו ידע להתעסק עם זה.

במחירון שלו ( סביבות 20-25 אלף ש"ח) , אני לא חושב שיש רכב אחר בסכומים האלה שיספק את אותה רמת איכות , איבזור והנאה.

תשתדל להוריד 1000-2000 ש"ח על עניין הנעילה המרכזית והאזעקה , ואם הרכב יוצא נקי בבדיקה - לך על זה.

בעיות נפוצות שצריך לתת עליהן את הדעת (יהיו ברכבים מוזנחים) :

מצערת

ABS

הזעה ממכסה שסתומים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה לתקן אם אפשר להתקין היום ב400 שקל מערכת נעילה מרכזית חדשה לגמרי?

ידידי היקר,

זה לא להוסיף נעילה מרכזית לסובארו שנת 87.

יש מערכת נעילה מרכזית הידראולית, שכוללת גם נעילה של המכסה דלק.

לזרוק את כל זה לפח ולשים מערכת נעילה מרכזית חשמלית סוג ז' זה לא לעניין.

בדרך כלל , רוב הבעיות מסתכמות בדליפה איפשהו, ולכן לדעתי עלות התיקון של המערכת לא תעלה על 500 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל לפולו 97 יש אותה מערכת נעילה מרכזית כמו של איביזה 97, לא?

כי לי יש איביזה 97, ואצלי (כמו שהסבירו לי זו תופעה דיי מוכרת) הנעילה מרכזית הראתה סימני גסיסה, והוסבר שהיא עובדת על וואקום ויש דליפה כלשהי או תקלה אחרת.

בכל מקרה המערכת ממוקמת בצד ימין מאחורה, במקום לא הכי נוח לגישה (לפחות ממה שאני ניסיתי לבד להגיע, אולי זה קצת שונה כשאצלי האוטו הוא עם 3 דלתות בלבד), וכל מקום שניסיתי לתקן ביקש כמה מאות שקלים רק בשביל לבדוק את המערכת ואז לתקן יכולה להגיע לפי 2 ואף 3 מהמחיר של הבדיקה, ובנוסף לכל זה, קשה להשיג חלקים מקוריים בשביל המערכת הזאת.

כרגע לא ביצעתי שינוי מכיוון שהדבר לא כל כך מפריע לי, המערכת פותחת את הנעילה אבל לא סוגרת, ועם 2 דלתות בלבד אני מסתדר בסגירה,

אבל, כולם הציעו לי להתקין מערכת חדשה, ואפשר להשקיע עוד 200 שקל מהמחיר המקורי ולקבל מערכת איכותית מבית טוב ולא סתם זבל סיני,

אין שום סיבה שדבר כזה לא יעבוד, ויעבוד כמו שצריך, אחרי הכל זאת מערכת פשוטה מאוד, לא צריך לעשות מזה ביג דיל.

בנוסף, אין שום מנעול על המכסה דלק.

נ.ב. אגב, בדרך כלל, כמו שאמרתי הבעיה היא לא במנועים שמותקנים בכל דלת אלא במכשיר שמפעיל אותם, ולכן אפשר לשמור (והוצע לי כבר) על המנועים המקוריים ולהחליף רק את המנוע שמפעיל אותם

פורסם

לי גם הייתה איביזה .

אם יש לך חוש אתה יכול לסדר לבד

ברוב המיקרים היחידה הראשית לא הולכת כל כך מהר.

מה שהולך זה איפה שהצינורות ואקום מתחברים, איפה שלי יצא לי להיתקל עם בעיה זה בדלתות עצמם, איפה שעוברת צמת החוטים לתוך הדלת יש גם את הצינורית ואקום אצלי לא הייתה שם אטימה והרכב היה נפתח ולא ננעל כי הוא לא היה מקבל וואקום

המשאבה הייתה עובדת עד שהיא מבינה שהיא לא תבנה וואקום ומפסיקה :)

בקיצור אין כמעט בעיה לזהות את הדליפה של האויר תוך כדי שמיעה, ולתקן אפילו לבד במקרים מסויימים.

• תוכן חדש...