Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול, המון תודה לכול האנשים הטובים שלוקחים חלק בפורום הזה :wink:... כבר תקופה שאני מחפש רכב בלי לדעת איזה בדיוק ובעזרת חפירה ממושכת בכתוב בפורום החכמתי הצלחתי להתביית על שלושה רכבים שעונים פחות או יותר על הדרישות והתקציב שלי. הרכבים הם רכבים קונקרטים שאיתרתי, ולכן חשובה לי תשובה מהירה ממכם לגביהם. והפיינליסטים הם:

איביזה ספורט 2005 נפח 1400 40K ק"מ 64K ש"ח

סיאט ליאון 2002 נפח 1600 82K ק"מ 57K ש"ח

מאזדה 3 ספורט 2004 1600 60K ק"מ 74K ש"ח

אני מחפש רכב שכיפי לנהיגה, אבל לא צריך רכב חזק מידיי (לא רואה צורך בטורבויים למניהם), שמחוץ להוצאת הקנייה שלו- ההוצאות השותפות שלו יהיו יחסית נמוכות (דלק, טסט, ביטוח, מוסך) שיהיה אמין וסחיר (שיהיה לו שוק טוב במכירה ולא יאבד הרבה מהערך שלו) שיהיה יפה אבל לא מנקר עיינים או ערסי...

בהנחה ששלושת הרכבים מוצאים חן בעיני ובמצב טוב, על איזה רכב אתם ממליצים לי? איזה רכב אתם הייתם מעדיפים, ולמה? המחירים שלהם לגיטימיים? הרכבים הללו (בהנחת מצב טוב) נמכרים במחירון?

הזמן דוחק, אז אודה לתשובות קונקרטיות ומהירות :roll:

תודה, תודה, תודה

פורסם

קילומטראג' נמוך

דגם 2005 יפה ביותר

מחיר אחלה

אני אישית הייתי הולך על האיביזה (אני לא אובייקטיבי כי ברשותי איביזה 2002)

פורסם

תודה על התגובה, גם אני נוטה לכיוון. אני חושב שאני אבדוק אותה ואת המזדה ואתן ללב להחליט.

עוד דעות?

פורסם

קודם כל המאזדה 3 לא נקראת מאזדה ספורט , אם כבר יש את המאזדה ספיריט שהיא מנוע 2000 והיא סוג של ספורטיבית.

בכל מקרה , המחירון של המאזדה הוא 72 אז למה שתשלם מעל למחירון?

וסתם שאלה ,

אתה מהצפון?

פורסם

המזדה המדוברת היא מזדה 3 קומפורט ספורט 5 דלתות. כן, יש דבר כזה גם אני התפלאתי וזה המחירון שלה +-.

וסתם תשובה: אני מהמרכז. למה?

פורסם

לא כי בדיוק פרסמו בחיפה מאזדה 3 1.6 קומפורט ב 74K, לא חשוב.

אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי מה זה MAZDA 3 ספורט 1.6 ?

ודרך אגב , גם אני מחפש כזה רכב.. אבל פשוט אין.

קמתי היום בבוקר בהרגשה שהיום זה היום שאני הולך לבנק ולדואר עם מישהו ויוצא עם הרכב שאני מחפש אבל אין :?

תודה רבה!

פורסם

מכיוון שאני רואה יתרונות וחסרונות גם בידני וגם באוטמומט, לא ממש משנה לי לכאן או לכאן.

עד עכשיו נהגתי בעיקר על אוטומטיים, אבל אין לי בעיה לעשות את המעבר לידני בעיקר מכיוון שנראה לי שחווית הנהיגה ברכבים שכאלה תתעצם ברכב ידני.

פורסם

זה מה שאני אמרתי גם...

זאת אומרת , גם לא ידעתי שיש רמת גימור שנקראת ספורט גם ב 2 ליטר...

אני יודע שיש אקטיב , קומפורט - 1.6 וסיפיריט שזה 2.0

מה זה ספורט?

מה שונה באיבזור?

פורסם
duda , מה זאת הגרסא של mazda 3 1.6 sport ?

אתה יודע במקרה?

אומנם הידע שלי במכוניות מוגבל, אבל בהבנת הנקרא קיבלתי 100 בשעתו....

כנס למחירון לוי יצחק באינטרנט בשנתון ותחפש את הקטגוריה לפי מאזדה 3. קבל לינק:

http://www.winwin.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?ERT=2&BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue

אחרי שאתה נכנס למחיר של הרכב הספציפי, יש לך אפשרות להיכנס למפרט של התוספות המקוריות ברכב.

בהצלחה, ותעדכן אותי אם אתה מוצא.

דרך אגב, ביררתי לגבי ביטוח של רכב כזה והוא היה, אך נגיד, לא ממש אטרקטיבי...

• תוכן חדש...