Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איירין,

אני רכשתי מיאטה 2008 לפני חודש. בשבועות שקדמו לכך הלכתי לראות לא מעט מיאטות NC (רובן 2006).

אני בדיעה שלא כיף להרגיש שהרכב החדש שלך (בייחוד רכב משנתון חדיש) עבר משהו בעברו. הספק תמיד קיים שאולי לא הערכת/הבנת עד הסוף מה קרה לרכב (בכל רחיצה ידנית אתה נזכר בכך :-)).

ולכן - אני לא הסכמתי לרכוש מיאטה 2006 עם נגיעה כלשהי בפח (ונדמה לי שגם הלכתי לראות את זו שאת מדברת עליה, NC אפורה, לא ??:-D)

(באותו עניין - מכרתי לפני חודש מיאטה 2005 - 3 שנים על הכביש - בלי נגיעה ולו מנימאלית בפח). אבל זה אני.

לאחר חיפושים רבים - רכשתי מיאטה 2008 (עם 3,000 ק"ב בלבד !!!) בלי שום נגיעה.

ולכן, לדעתי האישית, את תוכלי למצוא מיאטה NC שמורה ומלוקקת (חפשי במועדון הרודסטרים) וללא ה"גיבנת" על הגב.

אני הייתי מתאזר בסבלנות ומחכה למשהו אחר.

בהצלחה בכל מקרה. מה שלא יהיה - את בדרך לחלום מוטורי. תהני.

---

פורסם
למזלי אין אף פחח שאין לי איתו מערכת יחסים ארוכת טווח. יש המלצות?

לגבי המיאטה של תום - הקילומטראז' שלה גבוה מדי לצרכים שלי (אני עושה 25 אלף בשנה, אני צריכה אוטו שמגיע מראש עם קילומטראז' נמוך לשנתון כדי שאני אוכל לאזן אותו). וגם מבוגרת מדי, אני מחפשת שנת 2006-2007. אבל תודה.

המלצות - אבי בר בראשל"צ.

לגבי המיאטה של תום - ממש לא מומלצת (בכיול הנוכחי ) לנהג לא מיומן על הנעה אחורית,

היא רחוקה שנות אור מהתנהגותה של מיאטה סטנדרטית.

היא פשוט הרבה הרבה הרבה יותר כייפית. קארטינג לכביש. פשוט ככה :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...