Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקנות אוטו שיהיה חסכוני בדלק הכי שאפשר

זול(עד 10000 שקל) ואוטומט

שמעתי קצת על דייהטסו שרייד ו\או סוברו DL אבל הDL היא 1600 ובטח לוקחת יותר דלק

אבל על השרייד שמעתי שאם הנוזל קירור שלה זה מים מהברז אז זה גרוע לקנות קיצור אני מזה מבולבל

אשמח אם תוכלו לעזור לי

בתודה אליקים

פורסם

בתקציב הזה אין ממש אוטו חסכוני בדלק שהוא גם אוטומטי.

ה DL אינה חסכונית במיוחד ולמען האמת גם השרייד לא, ואכן בדייהטסו יש רגישות למי ברז בראשי המנוע.

בתקציבים האלה גם מאוד תלוי איך הרכב תוחזק. רכב שתוחזק באופן גרוע יצרוך דלק רב גם אם במקורו היתה לו צריכה טובה יחסית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ה309 חסכוני בדלק??

זכור לי שחסכונית היא לא היתה- זה היה הרכב הראשון שלי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הגיר האוטומטי של האפלאוז בדגמים של תחילת שנות ה 90 הוא לא מומלץ.

ה DL בהחלט אופציה טובה לרכב אוטומטי בכסף הזה וכיוון קרבורטור יכולים אף לשפר את צריכת הדלק.

פורסם

סוזוקי סוויפט

אמינה יחסית חסכונית בדלק זריזה מאד בקיצור אחלה אוטומט ב10K!! (ודרך אגב 309 זה אולי טוב לקניה אם הרכב אחרי גיר כי אם לא אז שיכין...)

בהצלחה

• תוכן חדש...