Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מקבוצה 4 - TAKE TWO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כבר שאלתי בפורום הזה על רכב מקבוצה 4 אבל ההורים שלי פסלו את 2 המנצחות של הדיון המאליבו והמונדיאו בגלל האורך.

פסלנו גם את הקשקאי/קאליבר כי הם ממש ממש ממש לא נוחות.

יש עוד הצעות? אני מזכיר שהחשיבות זה בטיחות, מרווח, נוחות, איבזור, ביצועים בסדר הזה.

פורסם

אם המליבו והמונדאו ארוכות בשבילם אזי גם ה6 ודומיה (B4 וכו') לא מש יתאימו.

אני אישית מאוד התרשמתי מהג'טה- הרכב מפנק ומאובזר ולטעמי גם נראה מצויין, ואם אתם כבר שם אז תבדקו את הגולף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בעיקרון היינו באולם של פולקסווגן.

הבעיה עם הג'טה שבקבוצה 3 היא לא מאובזר בכלל ועם מנוע 1.6. בקבוצה 4 היא כבר לא בולטת מול המכוניות האחרות.

ההורים שלי חושבים שהגולף והפלוס קטנות מדי.

בכל מקרה אנחנו נבקש מפולקסווגן כמה נסיעות מבחן.

פורסם

תסלח לי, אבל אם קומפקטיות/משפחתיות הן קטנות מדי ומשפחתיות גדולות הן גדולות מדי, אז אתה בבעיה.

אני רואה שמימד האורך (מסיבה בלתי מובנת) הוא קריטי עבור ההורים שלך, אז בוא ננסה משהו אחר - כתוב לנו את טווח המידות המתאים עבור הרכב ואנחנו נמצא לך מכוניות שנכנסות לתוכו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבעיה עם הג'טה שבקבוצה 3 היא לא מאובזר בכלל ועם מנוע 1.6. בקבוצה 4 היא כבר לא בולטת מול המכוניות האחרות.

ההורים שלי חושבים שהגולף והפלוס קטנות מדי.

sorry, לא מבין. את ה"אחרות" של קבוצה 4 אתם לא רוצים כי הן גדולות מידי, והג'טה לא בולטת ביניהן? לדעתי היא ממש בולטת בין כל הליסינגומטיות בקבוצה 4, הרבה יותר נאה ומכובדת מה- B4 למשל. במנוע 2.0 יש לה גם ביצועים, יש לה גם נוחות ובטיחות ומרחב סביר.

על המונח אוקסימרון שמעת?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...