פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
אני רוצה להתאים תיבה לסאב Adire Audio Shiva 10D4 לצורך העניין. בינתיים זה רק בשביל ההתנסות עם התוכנה בעתיד אני יבנה את התיבה. עכשיו נתקלתי בבעיה במפרט של הסאב רשום לגבי שני נתונים ככה: RE - 2 x 3.1 Ohms LE - 2 x 1.1 mH שאני מכניס את זה בתוכנה היא לא מקבלת את העניין של 2x3.1 וגם 2x1.1 ההגיון הפשוט שלי אומר להכפיל, אבל אם זה אומר משהו אחר חשוב שלא הבנתי אני רוצה להרוס. אשמח לקבל עזרה איך אני יכול לקבל נתונים רגילים בלי הנוסחת כפל שמה. עוד משהו קטנטן ניסתי לכתוב את הנתונים בלי הכפל הכוונה 3.1 1.1 והוא החליט שזה בסדר והמשיך עם התוכנה עם הכפל הוא לא מוכן. נ.ב אני משתמש במאמר שכתב תמיר .א לא רציתי להקפיץ את המודעה בגלל שא…
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האלן לכולם! בהמשך לפרוייקט שלי בניתי תיבה כפולה עם מחיצה באמצע לשני סאבים של לאנזר MAX 12DVC בנפח של 47 ליטר כל אחת! אני אוהב באס סיגנון "בועט" איזור פיק באס.....אבל מצד שני אני אוהב רעידות למוסיקה שחורה! עכשיו שאלתי היא לאיזה תדר אני מכוון את הפורט? איזה תדר אני צריך שהפורט יהיה מכוון בכדי לקבל את מה שאני רוצה? חשבתי על איזור 60-70 הרץ.......מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק של מערכות, ציוד וכ'ד.... בכל מקרה אשמח לקבל ממכם החברים היותר עסקניים בתחום זה לאמור לי איך חברת הרמקולים "bassgear"?? ואיך המערכת הזאת?? http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=193
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת במה כרוכה התקנת מגבר ורמקולים ברכב, והאם כדאי לפנות למתקין, מאחר ואין לי כל ניסיון בתחום. כמו כן הייתי מעוניין לקבל המלצות על מתקינים מקצועיים (ואם אפשר גם זולים) באיזור תל אביב תודה
הודעה אחרונה מאת ravid, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי רדיו דיסק של פיוניר{אין לי מושג איזה דגם},קורא צרובים,עכשיו קניתי דיסקים לצריבה וקורה שלפעמים הוא קורא את הדיסק, ואם הוא קורא אז הוא עובד שיר אחד {לפעמים גם זה לא}, אחרי זה שעה לוקח עד שהוא עובר לשיר הבא ולפעמים גם לא עובד בכלל,זה קורא רק עם הדיסקים האלה...{לא ניסיתי עם דיסקים אחרי אחרי המקרה...} האלה,השאלה שלי מה לא טוב,הרדיו?,הדיסקים?,או הצורב?, **עריכה**-הדגם הוא DEH-143OR,והחברה של הדיסקים היא TEAC. תודה לעונים, עידן.
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שווה לי ליקנות הוא הוחלף אצל מישהוא לצורך שידרוג המגבר הוא 1000 וואט
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בנינו בשבת ל ACCENT תיבה חדשה לסאב שלו התיבה היא לסאב קיקר דגם 2005 CVR 12 INCH 400 RMS תיבה אטומה בנפח של 45 ליטר מחוזקת אם ברגים באורך 40 מ"מ מודבקת אם דבק נגרים ומואטמת אם סיליקון. לסאב יש שני סלילים, על מנת להפשר גישה נוחה להחפלת היתנגדות של הסאב בלי להוצאי אותו, שמנו שני תרמינלים בתיבה. צירפתי קצת תמונות של תהליך הבניה. התיבה בינתיים בלי לבד אבל כנרא בעתיד נעשה גם את זה ישארנו את זה בצד.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש שירזיק את הסאב הזה אני מחפש מגבר רק בשביל הסאב מגבר של 2 יציאות תעזרו לי בבקשה למצוא אחד טוב שהמחיר יהיה 450 פלוס מינוס
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 837 צפיות
חבר שלי מחפש רדיו דיסק עד 1000 שקל בנתיים והוא חושב להתקדם עוד מעט למערכת יותר מובנת מה אתם אומרים על הדגם הזה KDC4028 KENWOOD http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4721 למי שיש עוד המלצות אשמח לקבל תודה אלון .
-
היי אני נוהג על קורולה 2001 כבר שנתיים ,והגעתי למקנה שהגיע הזמן לשדרג את המערכת התקציב עומד כרגע על 3000+- שקלים ואין לי מושג איך להתחיל את כל התהליך יש לי קצת רקע באודיו ביתי אבל במערכות רכב אני לא מבין בכלל אני שומע מוזיקה מאוד מגוונת וחשובה לי האיכות ,לא מחפש בסים מפוצצים בלי טעם או טוויטורים צעקניים, המערכת כרגע ברכב היא המקורית של טויטה יש רדיו וטייפ שהם חלק מהאוטו אני מחפש רדיו דיסק אמפי3 עם כניסה לנגן אמפי3 חיצוני אין לי מושג לגבי דגמים מומלצים ,וכאן אני מבקש את עזרתכם המלצות על רכיבים, מקומות ששוה להתקין בהם(אני גר באיזור רחובות ,אשדוד) ובכלל טיפים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, היום ברכב שלי יש KENWOOD 4029 ואני מתוודה שאני לא מרוצה במיוחד. מוסיקה הוא מנגן סביר (אני לא שםוט אותו כי הוא מחובר על הרמקולים הג'נריים של יונדאי)אבל הטיונר שלו מזעזע. בכל מקרה, אני חושב להחליף מערכת ולהתקין רמקולים אחוריים. אין לי שמץ של מושג מה לבחור. אני לא אגדיר תקציב, אני כן אגדיר שאני לא מפוצץ מוסיקה, אבל אני המון על הכביש ואני מעוניין במערכת שיהיה נעים לשמוע. אני -לא- מתכוון לשים מגבר. לא נדרש שיהיה כמו אצלי בחדר, אבל שיהיה טוב יותר ממה שיש היום. אסטטיות במערכת היא דבר נדרש. (בואו נשתדל לא לעבור את ה1500 לכל המערכת... )
-
שידרוג הבאס
מאת asaf.m-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים החלטתי לשדרג את הבאס ברכב שלי , רציתי להתיעץ איתכם לגביי שתי מגברים , אז ככה מגבר של jbl מהסידרה הגבוהה שלהם (gti) המגבר נקרא A3000GTI . קישור למגבר http://http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=A3000GTI&cat=GTI&ser=GTI המגבר השני הוא T20001bd של רוקפורד . קישור http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&series_id=7&family_id=22&item_id=95253&locale=en_US חשוב לציין שאני יכול לקנות את הגי בי אל במחיר יותר סביר מהרוקפורד . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות וגם המלצות על מגברים באותה הליגה. בתודה מראש אסף....
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מקבל מזדה 3 מליסינג בקרוב. אני מתכון להשאר עם המערכת המובנית ולחבר אליה בכניסת היי פוט של המגבר שלי מסוג : PLANET AUDIO 4*50 יש לי כרגע סאב של לייטינג אודיו 12" 150 או 200 וואלט לא ממש זוכר כרגע. אני צריך סט קידמי למאזדה. הבנתי שיש שם חיבור לרמקולים 5/7 ואני חשבתי על 6.5 קומפוננט. אני מעריך שאני יעשה הגבהות לקומפוננט 6.5 אבל אני לא יודע על איזה מקולים ללכת. אני צריך מיד ומאס יפה ולא טוויטר צורם וחזק. תקצים כ500 ש"ח ושיהיו אמינים . רצוי מוצרים שמיובאים על ידי אוטופרט. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
1) הרץ ESK130 http://www.hertzaudiovideo.com/sche...cat=2&numprod=1 כמה הייתם משלמים עליהם חדשים מהחנות עם אחריות ?? (חשוב לי מאוד לדעת) 2) המגנט XTREMA213 http://www.magnat.de/content/carhif...17426&pl=9&s=60 3) infinity kappa http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA50.7CS'&Ser=KAP&Cat=COS 4) XETEC GRAVITY 5.25 יד שניה מהבחור יותם (משתמש פעיל פה בפורום) אני חייב עזרה ממכם בבקשה ! אני בכיוון של המאגנט או הזטק , אבל אני מעדיף לקנות רמקול חדש. תודה ,כפיר
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!! אני מחשפש קצת מידע על חברת אלפאסוניק המייצרת לידעתי רמקולים והגברה לרכב. איפה מיוצר ? על איזה ליגה מדובר? המלצות לטוב ולרע ?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 919 צפיות
שלום, אני צריך המלצה למונובלוק 600-700w (בשני אוהם) בתקציב של 2000 עד 4000 שח. רצוי שיהיה classD. אודה לכל העונים והממליצים. האם למישהו יש נסיון עם מונובלוק alpine mrd-m605 ? האם הייתם משלמים עליו 2500 שח ? האם הוא יותר טוב או פחות טוב מ - HIFONICS BXi1206D ? מישהו פעם הוריד hifonics לעבודה ב1OHM על סאב בודד ? תודה רבה לכל מי שעונה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! אתמול נשרפו לי שתי הוופרים של הקומפוננט,שתיהם באותו הרגע,חשוב לציין שבאותו הרגע לא היה ווליום גבוהה(לאומת מה שיכולתי להגביר) ו כל זה קרה בזמן הנסיעה. שתי הטוויטרים נשארו שלמים והמשיכו לנגן כרגיל. היום קיבלתי סט קומפוננטים חדש והתקנתי אותו ועכשיו אני קצת מפחד שגם זה ישרף. הסוכן של החברה אומר לי שהם נשרפו ביגלל שיש לי בעית חשמל כלשהי באוטו וביקש לא לחבר את הסט החדש עד שאני לא אמצא מה הבעיה,למרות שאני סבור שההתקנה שעשיתי היא ברמה. כמו כן הכיוונים במגבר היו: החיתוך היה על FULL בערך 80 HZ והגיין היה על חצי. מישהו יכול אולי לנחש מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: הקומפוננט שנשרף הוא של סאונדסטרים דגם פיקאסו 6.5 150 RMS והמגבר שהגביר אותם זה המיכאלנג'לו 680X4 גם כן של סאונ…
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 1 תגובות
- 771 צפיות
http://www.cardomain.com/item/KIC04SS562 משהו מכיר \שמע\או ראה בפורומים בחו"ל במידה וכן השווה לשלם 3500 על הסט הנ"ל תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Sefi_T, -
מחפש כבל 4 G
מאת ajcool1-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם איפה בצפון ניתן למצוא כבלים של 4G במחיר סביר????? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה: לפני כשבועיים התחדשתי לי במגבר של XETEC, וחיברתי אליו את הסאב הישן שמישהו פעם הביא לי (של B52)... לפני כשבוע נסעתי לכוון אותו אצל מתקין (השמות שמורים במערכת )... והצלחנו להביא את הסאונד באוטו לרמה מאוד איכותית... רק מה... בסוף ההתקנה פתאום הפסקתי לשמוע את הבאס! פתחתי את הבגאז', ונחרדתי לגלות שהסאב "נתקע" בסוף המהלך שלו פנימה! אני חייב לציין שלא היה שום ריח של שרוף, וגם המגבר לא נכנס לפרוטקשן... אני הגעתי הבייתה וניסיתי לשחרר אותו... אבל שום מאמצים לא עזרו לי, והוא ממש "נדבק" לדופן האחורית... (ניסיתי אפילו לדחוף אותו בכוח חזרה למרכז המהלך שלו...) לצורך המחשה צירפתי תמונות:.... למישהו יש מושג, מה בדיוק התקלקל שם? והאם יש טעם לנסות לתקן את זה…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמו שכולם בטוח יודעים, הם דורשים טיפה יותר יקר מכל מתקין ברמה טובה.. האם זה שווה את הכסף?? אני מתלבט האם להתקין אצלם, או להתקין אצל סאונדר ברחובות ? מה אתם אומרים?...
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אחרי סיבוכים שנהיו לי בסאב ובלאגן החלטתי לקנות סאב +רמקולים אחוריים חדשים! חיפשתי ברשת ומצאתי את אלה : האם כדאי לקנות אותם והאם המגבר שיש לי עכשיו יוכל להפעיל אותם טוב? רמקולים אחוריים : 6x9ואינטש PioneerוTSA6971ו וסאב: תגידו לי מה הכי כדאי מבין שלושת אלה: 1.סאב וופרו12ואינטשוPyleוPLSQ12Dו 2.סאב וופרו12ואינטשוKickerוCOMP C12ו 3.סאב וופרו12ואינטשוPioneerוTSW306Cו והאם המגבר LIGHTNING AUDIO S4.300 יחזיק את אלה ?? עוד שאלה אחרונה האם הסאב שהיה לי PUNCH XLC 12 חזק יותר משלושת אלה שציינתי קודם ?? (לא כולם ביחד כל סאב וסאב)
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 821 צפיות
יש לי את המערכת הנ"ל ברכב ואני רוצה לדעת כמה הספק יש לה כמה יציאות לרמקולים והאם ניתן לחבר לה צ'נג'ר ואולי מגבר. במידה ואי אפשר, מדוע המתאם שמוכרים בחנויות (זה שבא במקום המערכת על מנ שיהיה אפשר להרכיב רדיו דיסק רגיל) כל כך יקר?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
שכפול שלט לרכב
מאת ariey- 5 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
האם משהוא יודשע היכן ניתן לשכפל שלט רחוק תוצרת DRAGON עם קוד מתחלף
הודעה אחרונה מאת IceCuBe, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.iceregister.co.uk/ מדובר באתר בו אנשים מציינים את המספר הסידורי של ציוד האודיו לרכב שלהם ובכך מקווים לצמצם את הסיכוי שיגנב או להגדיל את הסיכוי לאיתורו במידה וירצו למכור את הציוד הגנוב.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש המלצה לקומפוננט 5.25 באייכות טובה שייעבוד ללא מגבר(זמנית) אך שאיכותו תפגע כמה שפחות תקציב: 700 ש"ח (לא כולל התקנה) תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ביום שבת אטמתי את הדלתות של הקורולה שלי (גם הרכבתי את הפודים המוכנים של המידבאסים על הפאנלים של הדלתות - מאחר והרכבתי אותם לא ממש מדויק וגם הרמקולים עדיין לא הורכבו - אפרסם בת'רד נפרד לאחר שאשלים את המלאכה) בחרתי לאטום את הדופן החיצונית (הקרובה לכביש) בסופר טייט אלומיניום - ארחיב על החומר בהמשך. ואת הדופן הפנימית אטמתי בצורה לא מלאה בעזרת סופר טייט אלומיניום וקיט לרמקולים דיינאמאט אקסטרים. הסיבה שבחרתי לא לעשות איטום מלא בדופן הפנימית של הדלת היא משום שלא מצאתי סיבה טובה מספיק לפרק את המנועים של החלונות החשמליים ואת החוטים שקשורים אליהם - סה"כ אני מרוצה מהאיטום ולדעתי החומר הזה יעבוד יפה. כמו כן, את הנועלנים של הדלתות (הצ'ופצ'יקים) ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי סט של מורל דוטק מקדימה. הבנתי פה בפורום ומאנשים שקצת מבינים ששידרוג של הטוויטרים לסידרה הגבוהה יותר של ההייבריד ישפר באופן משמעותי את הבמה הקדמית. רציתי לשאול קודם כל את דעתכם ? דבר נוסף מה המחיר הריאלי להחלפה כזו ? רצוי לציין שהסט שלי MT-11 כמעט חדשים. דבר אחרון , במידה והחלטתי שאני הולך על זה האם הסט MT-22 דורש הגברה חזקה יותר ויכול להיות מצב שאני לא אנצל אותם כמו את הסט הקיים שלי ? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול ולהתייעץ בקשר לכמה דברים: אני מעוניין לקבל חוות דעת על רמקולים מסוג cadence מדגם zx651 קישור מפרט לרמקולים: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ZX651&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=407&aff=Zap וגם חוות דעת על רמקולים מסוג infinty מדגם 6002 קישור מפרט לרמקולים: http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=REF6002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8&aff=Zap כאמור שניהם בגודל 6.5 רציתי לקבל תגובות ודעות איזה רמקולים עדיפים או ששניהם נמצאים באותה רמה... דבר שני שאני צריך בו עזרה הוא חוות דעת על המערכת הזו: kenwood KDC4028 קישור מפרט המערכת: http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=KDCMP4028&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=…
הודעה אחרונה מאת danagelber, -
- 2 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכולם, יש לי ברכב רדיו דיסק פיוניר (לא ממש זוכר איזה דגם), בכל אופן, לאחרונה הדיסק מתחיל לקפוץ בפעם הראשונה שמכניסים אותו ורק לאחר כמה נסיונות של הוצאה והכנסה הכל מסתדר... מה זה יכול להיות? תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007,
-
מי מחובר 67 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 441 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- samg
- נהג חדש תקציב קטן
- פאר האורה
- hans
- zaf
- אלפרד חיות
- tan tan
- פשטות
- baer
- ברווז
- Rongaflugen