פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. כמו שאתם יודעים , תחום הסאונד בארצנו אינו מפותח בצורה מספקת. כפי שכולכם יודעים וכאלה שלא רק לפני מספר שנים , תחום הסאונד בארץ התחיל לעלות איך למרות זאת מרבית הציבור אינו מודע לכך , עקב זאת רמת הסאונד בארץ בארץ היא מהנמוכות. מפגשי הארץ תורמים רבות לכך כמו מפגשי הצפון , מפגשי המרכז והאירוע המרכזי שמתקיים פעם לשנה EMMA ISRAEL אנשים שמציגים את היכולת שלהם ומתחרים בקטגוריות שונות על מנת לשאוף לרמה המקצועית והרמה הגבוה ביותר שניתן להשיג מהמוצרים והרכיבים שנמצאים ברכב. לכן , עקב חוסר המודעות בתחום נפתחה בפנינו הזדמנות פז , והיא יצירת כתבה אשר מטרתה היא לחשוף את תחום הסאונד לעייני בציבור . הכתבה תבוא להראות את חשביות הסאונד ומטרתו , כיום אלפי ישראלים באים בג…
הודעה אחרונה מאת Ruslan, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 972 צפיות
שלום,ככתוב בכותרת,הטוויטרים שלי ממש ממש צורמים עם או בלי הגברה וככל הנראה הבעיה לדעתי בקרוסים... לא מדובר בקרוסים המקוריים,מכרתי אתה אלה של מורל עם שאר הסט,יש לי קרוסים של סאונדסטרים. בעבר שהקרוסים של סאונדסטרים עבדו עם הסט השלם של סאונדסטרים המידבסים של הסט נשרפו עקב מה שנקרא פריקת די.סי מהמגבר,וזה מה שמוביל לשאלה שלי. האם ישנה אפשרות שבעיקבות מה שקרה בעבר נגרם איזשהו נזק לקרוסים ובגלל זה הטוויטרים של מורל צורמים??? אני כבר שמעתי את הטוויטרים האלה בעבר אצלי ברכב עם הקרוסים המקוריים והם נשמעו ה ר ב ה יותר רכים ונעימים. גם שאני מנחית את הטוויטרים למינוס 6 מהקרוס לא מורגש שינוי והטוויטרים צורמים ומתכתיים,כמו שאמרתי,גם עם הגברה וגם בלי. ואג…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז היתחדשתי בקומפוננט חדשים מי שיכול לתת לי המלצות אשמח ועכשיו הבעיה שלי מי יודע איזה מגבר אני צריך כדי להרים אותם??? קישור נתונים לקומפוננט ... http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA+PERFECT6.1'&Ser=KPE&Cat=COS תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני קורא פה את הפורום די הרבה זמן.... ולאחר שקניתי רכב, פיאט פונטו 96, הגיע הזמן שאני ירכיב בו מערכת. בנתיים יש לי הד יוניט של רוקפורד http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB112377=112378&DB138513=138547 (אני יודע שההד יוניטים של רוקפורד הם דיי בעיתיים, אבל בנתיים אני נשאר איתו) ועכשיו, התקציב שלי הוא 3K שבעזרתם אני מתכנן לקנות קומפוננט,סאב ומגבר 4 ערוצים, הכסף הזה הוא גם לחיווט והתקנה. התכנון שלי הוא כזה: קומפוננט-מורל דוטק 1000 ש"ח סאב-קיקר קומפ' C12+תיבה 700 ש"ח מגבר- 1000 ש"ח (פה אני צריך את עזרתכם) חיווט והתקנה- 500 ש"ח זה נראה די פשוט אבל אני ממש לא יודע איזה מג…
הודעה אחרונה מאת adam1, -
- 2 תגובות
- 933 צפיות
אז ככה... יש לי ברכב כרגע מגבר של JLAUDIO 300/4 מי שמכיר... 2 הערוצים מחוברים לקומפוננטים מקדימה ...2 האחוריים מתוכננים להתחבר בברידג' לסאב. השאלה היא איזה סאב אתם מציעים שהמגבר הזה ירים ויישמע יפה... (אני אוהב צליל מדוייק ויפה - תיבה סגורה ...) אני רוצה לדעת איזה סאבים לנסות לשמוע... זה המגבר: http://mobile.jlaudio.com/products_amps.php?amp_id=254 פתוח להצעות
הודעה אחרונה מאת boris_gr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרמקולים שנכנסים במקור הם 5.25" מה צריך לעשות בשביל לדחוף 6.5" ? מספיק להוסיף טבעת עץ או שצריך לחתוך את הפח ? מי שעשה פרויקט דומה ויכול לעזור עם תמונות או קצת פרטים זה יעזור מאוד תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת PMP, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חברה אני מעוניין בעתיד הקרוב לאטום את הדלתות והבגאג' אצלי ברכב עכשיו מישהו אולי יכול לתת לי קישור\ קישורים לאתרים שעוסקים בזה בארץ מחירים וכו'? (עדיפות לאיזור גוש דן והסביבה) תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במידה ויש לי זוג קיקר l7 שני סלילים של 2 אום אפשר לחבר להם מגבר 1 שנותן ב1 אום לצורך העניין 2000 rms ?? והם יעבדו עד הסוף זאת אומרת 1500 rms ביחד ועוד קטנה איך אני מחבר בין שני סאבים כאלו שתהיה להם התנגדות סופית אחת זאת אמרת + - אחד בטרמיניל תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
מספר שאלות על המגבר והסאב-כמה בעיות!
מאת Guest anakonda- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 913 צפיות
שלום לכולם, כידוע לחלק מכם שניכנסו לדיון הקודם שפתחתי בנוגע לרכישת מערכת......קניתי אותה בכל מקרה יש לי כמה שאלות בנידון! קומפוננט jbl GTO6506ו מגבר:oorion 4004 4x75 סאב:Kenwood לא ידוע לי איזה דגם.הוא אמר לי סדרה מקצועית 10 אינץ רמקולים אחוריים:פיוניר 250W בכל מקרה אני מרוצה מהמגבר קומפוננט והכל הקטע הוא עם הסאב! אין לי מושג איזה דגם זה!ולפי דעתי הוא לא נותן מספיק באס! אני לא בא להתלונן בפניכם אני רק רוצה לשאול יש לי שליטה על הסאב דרך הפאנל של הרדיו דיסק וכאשר אני רוצה יותר בס הסאב משום מה נותן צילים מאוד עמומים ולא חדים!!!וגם בעוצמה מעל 23 הוא ממש נמרח! השאלה היא האם הסאב לא טוב?יש מצב שאתם יודעים מה הדגם שלו?זה בגלל שהמגבר חלש? האם שווה ל…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 651 צפיות
אחרי ניתוק המצבר היתאפסו לאחי ההגדרות של הרדיו של התדרים מישהו מכיר פונקציה או משהו כזה בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי אז זהו הסירטון: http://www.realmofexcursion.com/videos/Kicker/compvr12.5.wmv עכשיו בסירטון מתנגן שיר שאני מעוניין לדעת את שמו המלא [משהו כמו"Riddim Grass Cyaat" אבל אני צריך שם יותר מדוייק] תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה אופציות להכניס מכשיר אחר. מדובר על להכניס מכשיר רגיל! ולא להוסיף מתאם. וכו. איפה אפשר להחליף את הכונסולה המקורית. ולחבר להגה. ודבר נוסף כמובן אלטרנטור. (גריני) מה המקסימום ההגיוני שאפשר להכניס.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רדיו דיסק חדש לרכב ( עקב גניבה של הקודם). הרדיו דיסק שניגנב לי היה ה PIONEER P770 והייתי מרוצה ממנו עד הגג אבל הבנתי שאין אותו יותר במלאי אז אני מתלבט בין 2 רדיו דיסקים של פיוניר והם http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0eb5233f787ab7186d81544b5927e98d&productid=255 או http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0eb5233f787ab7186d81544b5927e98d&productid=259 אז השאלה שלי היא מה עדיף(אם בכלל) ואם יש לכם המלצה לרדיו דיסק אחר אבל אך ורק של פיוניר עד איזור ה 1600-1700 שקל תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
אולי פעם אחת נארגן מפגש גדול ומשותף? בואו ונחליט על מועד ומיקום מועד: אני מציע ביום שישי ב1-2 (לשומרי השבת בפורום) או שבת באותן שעות (אם להרבה יש בעיה עם העבודה) מיקום (אם מישהו מכיר מקום שומם שניתן להגיע עם רכב רגיל שיציע ) -מתחם איקאה -החניון של מועדון החממה בוויתקין(מקום מצויין דרך עפר ,קילומטרים מכל נפש חיה) ובכלל חניונים של מועדונים בשרון הם אדירים אז אם את מכירים תציעו -שפיים(לא מכיר את התנועה של האנשים שם ) גם חניות של סופרמרקטים הם אדירות ובכלליות כל מקום עם משטח חניה גדול יאללה תרימו את הכפפה ונארגן מפגש מכובד
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ישנה חברת הגברה ורמקולים בשם "זבקו" ZABCO/ZABKO מישהו יודע עליהם משהו???
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, יש למישהו מושג מי מייבא לארץ פיניקס גולד או הייפוניקס ?
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מישהו יודע מה המידות של הרמקולים מקדימה ומאחורה בקאיה ספיה-ליאו , בדגם עם החלון המשופע (הכאילו קופה)..יש מקום מיוחד מאחורה לשני רמקולים בין המגש לדפנות. תודה !
הודעה אחרונה מאת Mustang65, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כן אני יודע שזה לא סכום גבוה במיוחד בשביל מגבר 4 ערוצים, אבל זה מה שיש, בכול אופן אני לא זקוק למגבר חזק! יספיק לי מגבר בסביבות 400-600W. מאחור יש לי רמקולים JBL 70 RMS מקדימה אני מתכוון לקנות סט קומפוננט עדיין לא סגור איזה והסאב יחכה קצת. תודה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האים במערכות עם מגברים חדשים שבאים עם קרוס פנימי יש צורך או רצוי להוסיף קרוס ? ועד כמה זה ישפר את הסאונד?
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
בעיה במגבר
מאת lior111- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום הוספתי למערכת שלי את הסאב בסדר אני חוזר מההתקנה בדרך הביתה עם האוטו שמעתי איזה רבע שעה יחסית חזק פתאום המגבר נכבה כנראה (הוא לא נשרף זה בטוח) , אחרי 5 דקות הוא נדלק מעצמו שוב וככה הוא עושה כל פעם בערך כל רבע שעה המגבר הוא JBL GTO75.4 והוא מגביר קומפוננט של אוריון סדרת P5.2 וסאב של פיניקס גולד אוקטן אר 250 אר אמ אס אם מישהו יודע מה הסיבה שהמגבר כל פעם נכבה (כנראה)?תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lior111, -
- 3 תגובות
- 983 צפיות
שלום לכולם ! אני ניסיתי להכניס נתונים של CVR12 לתוכנה אך יוצא לי גודל תיבה לא היגיוני אולי יש למישהו את הערכים הנכונים??? (נכנסתי לאתר של KICKER אבל לא פותח לי MANIUAL אז אם למשהוא יש את הנתונים בקובץ PDF אשמח לקבל) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה שלי האם בפ'זו 206 יש מקום בישלהם בלי לחתוך ובלי להוסיף טבעות?? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בתחנה מרכזית ראיתי סאב של פיונר בתיבה מאוד קטנה מישהו יודע איזה דגם זה? הבחור רצה עליו 1000 שקל אל תשימו לב למחיר אני חושב הבחור קצת לא בסדר ועוד משהו עם מישהו יודע באיזה אתר יש אותו אני ישמח
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 885 צפיות
שיגביר רמקוליים אחוריים 6X9 JBL 210וואט 70 RMS CS396A אם איני טועה בשם של הרמקול.. יש כבר מערכת של קנווד, והמקסימום שאפשר להגביר זה עד 35 בלבד, וכיום לא ניתן להגביר מעל 28, כי מעל כבר הרמקול מתחיל לזייף. השאלה היא האם עם מגבר אני אוכל להגביר עד ל 35 בלי זיופים? ומבקש המלצות על מגברים שיוכלו לעשות את העבודה. תודה, תמיר.
-
- 1 תגובות
- 934 צפיות
ושוב איתכם!! שלום עליכם אחיי לאודיו - בידכם ההזדמנות ליצור את אחד ממפגשי הצפון הגדולים שידענו! מפגש צפון במיקום הרגיל מיתחם היוניברס קלאב (לשעבר - היום זה שופר-סל) בנשר. 3.3.06 - יום שישי - שעה 14:30 (בגלל שמחשיך מוקדם, וגם ככהאנחנו רוצים שזה יהיה גדול...) חברה - תראו לנו את החידושים שלכם, אנחנו יודעים שיש, ויש הרבה מה להראות!!! מיותר מאוד לציין (אבל אני עדיין מציין זאת) שלא חייבים להיות בעלי מערכת ברכב בשביל להשתתף - וגם אם יש לכם מערכת ששווה כמו נסיעה באוטובוס, אתם עדיין יותר ממוזמנים לבוא, להכיר ולהתרשם. אני וגל מתחייבים לדאוג לכל מה שמסביב - נרגילות, שתייה, אוכל וצחוקים! עליכם החובה להתייצב ולבוא עם מצב רוח מרומם!! בבקשה לה…
שלום לכולם, אז כמו בכותרת, אני מחפש רדיו דיסק שיהיה איכותי ובעל אפשרויות חיתוך וכ'ו אבל שלא ימשוך עיניים ובלי כל התצוגות בסיגנון "יש לי אקווריום בתוך הרדיו דיסק אבל רואים את זה בחרא של איכות"... אני לא מחפש את הפוזה ואני גם לא מוציא את הפאנל בלילה... יש בכלל חיה כזאת או רק אצלי בחלומות? בתודה רבה רבה לכל העוזרים, אופק.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, השאלה בכותרת... אשמח אם תענו לגבי זה, ולגבי האיכות הכללית של הרמקולים באוטו הזה. תודה, בר
הודעה אחרונה מאת a.c, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
CDX7710X-HU קומפוננט - Phoenix Gold שיגיעו עוד שבועיים מחול http://www.infinitecaraudio.com/cgi-bin/icastore.cgi?user_action=detail&catalogno=X50 אחוריים - פיוניר טיטנים 300 75 RMS סאב - P1 X 2 מגבר - crunch P5520 כל הRCA של SOUND QUEST אני עדיין בהתלבטות אם לקנות את הפיניקס גולד או את הדוקט מה אתם אומרים ??????
-
הצעצועים החדשים שלי (סאבוופרים מרובעים) 1 2 3
מאת Guest תמיר .א.-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 4 אלף צפיות
מרובע מרובע.....אבל לא קיקר.....כן חבר'ה PYLE, הביצועים שלו נחמדים מאוד, החיסרון שלו שנתון הVAS שלו כ4.146 וזה אומר בשביל שהוא יפעל טוב הוא צריך ארון קבורה, בכול אופן תיכננתי להם תיבה עם תדר משתנה, זאת אומרת 2 פורטים, 1 לתחרויות שמכוון ל 45HZ ומפיק תדר 55HZ גבוה, ושני המתלבש הוא מכוון ל 28HZ שמפיק 35HZ גבוה. מוצהרים 1400W 700WRMS (אבל זה פייל....אז תחלקו ב10 ) 3 אינץ סליל, יורדים ל26HZ. מגנט 140 oz... כול סאב 2 סלילים של 4 אום. דרך אגב הוא בגודל 13 אינץ (13.11). פייל מי שלא יודע זה אותה חברה כמו לנזר ולגאסי ובליטז פיירמיד וכו... מוגברים על ידי המאק אהודיו Z2200 שמפיק כ600WRMS, ותמונות : (סרטון בקרוב). הביקורת שלי עליו, סאב מאוד נחמד …
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
שלום אני מעוניין לחזק באיזשהי דרך את האלטרנטור ברכב ברשותי מאזדה 323 שנת 99 מנוע 1800(זאת עם הסנרוף) אין לי מושג כמה האלטרנטור שלה מפיק אבל כנראה שלא מספיק ברשותי קבל 1 פארד והגדלתי את המצבר ל-75 אמפר עכשיו רק נשאר לי להגדיל את ההספק שהאלטרנטור מוציא זה לפחות מה שאני הבנתי... עכשיו מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות? אין לי מושג אם ניתן על בסיס האלטרנטור שיש לי לשפץ אותו בשביל שיהיה יותר חזק או שצריך להחליף. ואין לי מושג לאיזה הספק של אלטרנטור להחליף. (חשבתי על 120) עכשיו מישהו יכול גם להמליץ לי על מקום טוב וזול באזור המרכז לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת the hunter,