פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים! ת'רד שני שלי היום... שרשור תמונות כבד והרבה הסברים... 13 תמונות - נא להמתין בסבלנות עד שהכל יעלה... 1. מכסים את הפאנל של הדלתות במסקינגטייפ - השרף של הפיבר לא עובר דרכו. 2. מניחים את השכבה התחתונה - בעצם אני דוגם את הפאנל ומקבל תחתית שאחר כך תתלבש עליו. 3. יוצר טבעות עץ - בעזרת פקקי שעם חתוכים לזוית רצויה ואקדח עם מקלות דבק - יצרתי את החלק הראשון של השלד. 4. גרב ניילון (40 דנייר - ניילון מאוד חזק) - מותח מעל השלד ומקבל את הצורה של הפודיום. 5. יוצק שכבות של פיבר על גרב הניילון ומקבל פודיום גולמי לא חתוך, לא משוייף. 6. חותך עודפים בעזרת דרמל (מולטי טול) עם דיסק חיתוך לעבודות עדינות. 7. משייף ומורח שתי שכבות של בונדו (חומר פחחים או קאר קיט…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נישבר לי הכפתור הימני העגול שזה גם כמו ג'ויסטיק בפיוניר מדגם 8600 מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כפתור כזה?? הלכתי לעוזי רדיו וכבר מושכים אותי עם זה חודשיים תודה מראש טל ....
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם... לאחי יש מיצובישי קולט 97. אחרי שהאוטו נקנע הגענו לשלב הסאונד. לרכב יש 2 רמקולים קידמיים בדלתות, 2 ליד המושבים האחוריים ו2 על המגש האחורי. רציתי לשאול אם מישהו יודע את מידת הרמקולים בדלתות הקידמיות? ואת גודל הרמקולים ליד המושבים האחוריים? (ידוע שזה לא אותו גודל רמקול אבל לא יודועים הגדלים) הדבר השני. על הדרך החלטנו להרכיב מערכת כדי יהיה בסיס. המערכת תהיה בנוייה על 2 מגברים, 2 סטים של קומפוננט, 6X9 אחוריים וסאב וופר. המערכת: קידמיים: Morel PULSE 5.25 אמצעיים: Morel PULSE 5.25 אחוריים: Morel PULSE 6x9 סאב: 'PIONEER TSW3006C 12 מגברים: Mac Audio Z4100 - שני מגברי "מק-אודיו" 4 יציאות * הרדיו…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני פשוט קניתי לתקופת מעבר עד שאני ארכוש גולף ואיטומים השאלה האם זה יעשה את העבודה בינתיים לעשות קצת רוח? תודה לעונים
-
עזרה.. לקניית מערכת
מאת Guest Re'em- 1 תגובות
- 605 צפיות
שלום לכולם.. אני רוצה להתקין מערכת למאזדה 6 פרמיום 5 דלתות. כרגע יש ברכב ארבעה קומפוננטים של מגנט. שלושה מגברים ישנים כל אחד 2 יציאות וסאב של פאיונר 10" שנשמע שעשה את שלו. קיבלתי הצעת מחיר לסאב כפול של קיקר ומגבר חמש יציאות של קיקר בסביבות 4500-5000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין במערכות לרכב.. מה כדאי לעשות? נ.ב בבקשה אל תמחקו את ההודעה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכם אני רוצה לקנות סאב שיקבל גישור מהמגבר הידוע הJBL אז איזה סאב לדעתכם הכי יתאים ויזיז לי את הת*ת .. אני שומע הכל כל הסגנונות אני מחפש סאב שיהיה חזק אבל לא מרוח מדי ..אני מחפש גם "דיוק".. אז איזה סאב עד 800 שקל בלי תיבה יתאים לי...?(זכרו הוא יקבל רק גישור אחד ממגבר ה' גי בי אל) תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שמי אורן ואני מעוניין לקנות מערת לרככב למכונית מיצובישי סיגמה.. הבעיה היא שאני לא כל כך מבין במערכות וכאלה.. יש לי בעיקרון מערכת טובה באוטו ו 2 רמקולים לא רעים בכלל שכרגע אני לא אפרט כי זה לא חשוב אבל אני רוצה לשפר את האיכות ולקנות סאב , קומפוננט ומגבר.. אני לא רוצה דברים מופרעים אני רוצה דברים טובים ומחירים סבירים שיגיע בסביבות ה 3500 שקל.. אגב אני טס לאיטליה עוד שבועיים בערך ואני אעבור בדיוטי פרי אז אם יש הצעות טובות משהו אני אשמח לשמוע דעה בנושא.. תודה מראש!!
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם... יש לי כרגע ברכב מגבר אחד של CRUNCH BLACKMAXX 4100. אני רוצה להוסיף עוד מגבר 2 ערוצים, והשאלה היא אם אני אצטרך להוסיף קבל או שהמצבר יחזיק מעמד עם 2 המגברים? אלעד.
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבעיה היא שהסתכלתי בגב המכשיר , ויש שם 3 יציאות , קדמיים , אחוריים וסאב , ראיתי שיש עוד חיבור עם הרבה פינים שזה אני משער חיבור לצינג'ר , ויש שם עוד יציאה לבננה , השאלה שלי אם זה בעצם ה- aux של המכשיר ??? אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר .. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת eyal_0_0_7, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי צורב DVD חדש מתוצרת LG כאשר אני צורב דיסק לרכב אז....למרבה הפלא לא מצליח לשמוע את הדיסק ברכב בכל המערכות האחרות כגון DVD או מחשב או מערכות ביתיות שומע את הדיסק בצורה מעולה אולם כאשר מכניס את הדיסק לרכב זה פשוט לא עובד הפורמט שצורב הוא CDA זו לא הפעם הראשונה שמכין דיסק לרכב אבל... זו הפעם הראשונה מהצורב החדש ולא מצליח לקרוא זאת ברכב בתחילה חשדתי שזוהי בעיה של הדיסק אבל... ניסיתי את אותה צריבה כבר 4 פעמים וזה עדיין לא עובד במקביל אני גם צורב סרטים מאותו צורב וזה עובד מצוין מה הבעיה עם הצריבה לרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת sharonaz, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נמאס לי כבר מהמגש הזה! לנטיס שנת 2002 לא מותקנים לי רמקולים מאחורה.. ישנו רק סאב(305) עם הגברה סבירה ואני כל הזמן גם בווליום נמוך שומע את המגש שלי רועד.. זה משגע אותי.. בעבר ניסיתי להגביה את פלטת הפלסטיק המכסה בעזרת ספוגים ובכך להקטין את המגע עם הפח וזה לא עזר.. מה עושים??
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בשביל חבר, 1.איזה מגברים לרכב מומלצים בטווח עוצמה של 100x4 וואט RMS? וכמה משפיע % העיוות על איכות הסאונד (מה ההבדל בין 1% ל 0.02% עיוות)? 2.האם אפשר לחבר לכל רמקול מגבר בנפרד? ואם כן, איך משפיעים אחוזי העיוות על הסאונד, ביחס למגבר אחד שמחובר לC.D (רדיו דיסק)? 3.מה הנקודות החשובות בקניית מגבר לרכב? ולמה כדאי לשים לב במיוחד?
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים, רכב חדש במשפחתינו - סוזוקי גראנד ויטארה קצרה 3 דלתות, מודל 2002 כמיטב המסורת, מערכת סטריאו מקיפה נכנסת לתמונה מהר מאוד. מה גודל הרמקולים בדלתות של הג'יפון? תודה לעוזרים, אלון
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים איך הסאב הזה? משיהו שמע על החברה הזו ? איך היא? הבנתי שהיא מאוד מוערכת בארה"ב מה אתם אומרים? http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=120409&catOid=-15481&com.broadvision.session.new=Yes&BV_UseBVCookie=No
הודעה אחרונה מאת idan10, -
המלצה לסאב
מאת nicolas- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי פריצה לאוטו בבנית מערכת חדשה . איזה סאב ההיתם ממליצים אם אני שומע בעיקר טראנסים , היה לי את ה -tsw306c של pioneer ונהנתי ממנו ולא שמעתי אף סאב אחר. במערכת החדשה יהיה קומפוננט morel dotech ומגבר jbl gto 75.4 רדיו דיסק סדרה 7 של pioneer 7750 ?
- 3 תגובות
- 931 צפיות
הרדיו היה בסדר גמור עד שהחלפתי את המצבר עכשיו הוא עשה מעין RESTART והתחיל לעבור רק בקפיצות איזוגיות . . בקיצור הבנתי שיש לחיצה על צירוף של כפתורים ביחד שתפתור לי את הבעיה אז אם למישהו יש מושג מהם. . . אני אודה לו מאד :smile: הדגם זה קלריון DB335
הודעה אחרונה מאת Presser, -
- 0 תגובות
- 958 צפיות
קניתי את מחליף הדיסקים של סוני CDX-565MXRF (קורא MP3 ועם משדר FM). כמה אמורה לעלות התקנת צ'יינג'ר והאם יש המלצות למתקין באיזור נתניה או חולון-ראשון ? מונו.
הודעה אחרונה מאת Monolitus, -
- 2 תגובות
- 895 צפיות
יש לי HU מקורי של קלריון ויש בו אפשרות לשליטה על מחליף דיסקים. האם זה מגיע עם תצוגה משלו? כי הHU אצלי לא מציג שמות.
הודעה אחרונה מאת Monolitus, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מישהו כאן ניסה פעם להתקין מערכת בחיפושית (72), האם האלטרנטור מספיק חזק או שצריך להחליף כל יומיים מצבר? מדובר על סאב ושני מגברים, וHU כמובן.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת רוקפורד 9220 ואני רוצה להוסיך למערכת סאב ומגבר שיגביר את הסאב שאר הרמקולים מוגברים ע"י מגבר של פיוניר 480W פשוט קניתי אותו ממש בזול.. חשוב לי בסאב שהוא ירעיד את הרכב אני אוהב את המסז' הזה בכיסא) הציעו לי את הווגה 1200 ב700 שח +מע"מ כולל תיבה... מה אתתם אומרים?? אשמח להצעות אחרות כמו כן אני צריך המלצות למגבר.... מדובר בפאסט...
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 39 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
נושא זה נפתח על מנת שנוכל לדעת מי בא.... ומה בא איתו... (בשרים, סלטים, מנגל, גחלים, שתייה,כוסות.צלחות,כרטונים לניפנוף וכו'...).
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 1 תגובות
- 853 צפיות
מה קורה לכם? עד שיש מפגש שאתם מצביעים לבחור אותו אתם לא באים? יאללה לא לאכזב חברה ***למה לא לפתוח עוד 10 ת'רדים בנושא?! מספיק אחד.
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עם אני ישים שני סוגים של סאבים בבאגז שלי האחד סוני והשני קיקר C12 האם המוזיקה ממש תתעבת? יעני אני יודע שככה לא אמורים לעשות ולא יהיה אחידות בתנועת הסאב אבל האם ממש זה מפריע?
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סליחה על הבורות.... למה הוא משמש? איך הוא מתחבר? מה כל הסיפור שלו...? ואיפה הוא חייב להיות? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע אם נשאר jbl 75.4 בדיוטי פרי?
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש מערכת DVD לרכב{מאזדה לאנטיס} אודה לכם אם תתנו לי הצעות, ומה בערך המחירים של מערכת טובה?{רק פיוניר}! תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת wacky, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים, אני מחפש מערכת בתקציב 3500 ש"ח עם כמה שיותר נטייה לSQ, אני יודע שהתקציב שלי יחסית נמוך אבל זה מה שיש לי... בכל מיקרה, HU יש לי פיוניר 7700, האוטו הוא בורה והמידת רמקולים היא 6 וחצי, כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש קומפוננט מגבר וסאב עד 3500 ש"ח. חשבתי על הרכיבים הבאים: מגבר: או הJBL הידוע או האינפינטי אחיו התאום. קומפוננט:מוראל דוטק. סאב: סרווין V-MAX. אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת smax, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים שלום. גלשתי באינטרנט בכל מיני אתרים של מגברים וראיתי את החברה MA AUDIO, ולכן התעניינתי מה המחירים שלה בחו"ל ומצאתי שהם זולים יחסית. אך לפי הנתונים היא נראית חברה טובה. עכשיו השאלה שלי אם החברה הזו היא טובה ונחשבת או לא, ואיך היא במגברים? בתודה מראש סם.
-
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק 670MP פריימר ויש בעיה עם תדרי הרדיו.. יש דרך לסדר שיקלטו את התדרים בארץ? שהמספרים לא יקפצו באי זוגי? אשמח לשמוע את כל הדרכים שאפשר.. תודה לכם
הודעה אחרונה מאת djavishayp, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעונין לקנות מגבר שיעשה עבודה טובה לרמקולים 6/9 פיוניר 300 וואט 80 RMS וקומפוננט מורל דוטק שיעשה עבודה כמה שיותר טובה רציתי לדעת איך המגבר הזה של קדנס z4000 זה הדגם עם אני לא טועה 60 RMS עכשיו רציתי לדעת איך הוא יעבוד יהיה בסדר הוא חזק? ועם יש הצעות אחרות למגברים יד שניה בסביבות ה 1100 שקל תציעו תודה!!
הודעה אחרונה מאת shalevho,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 460 אורחים (הצג רשימה מלאה)