Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני רוצה לקנות סאב שיקבל גישור מהמגבר הידוע הJBL

אז איזה סאב לדעתכם הכי יתאים ויזיז לי את הת*ת ..

אני שומע הכל כל הסגנונות

אני מחפש סאב שיהיה חזק אבל לא מרוח מדי ..אני מחפש גם "דיוק"..

אז איזה סאב עד 800 שקל בלי תיבה יתאים לי...?(זכרו הוא יקבל רק גישור אחד ממגבר ה' גי בי אל)

תודה רבה לעונים

פורסם

מצטרף כאן להצעה של הP2, נדמה לי גם שקיקר compvr נכנס כאן לתקציב, נכון??

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקשר לקיקר וי אר אז הוא לא יתאים כי הוא 2 סלילים (ואני מגביר רק בגישור אחד)

שאלה: האם יש סאב שמתחרה ל P2 בתקציב שלי?

תודה רבה

פורסם

ברמת העיקרון למגבר הזה יהיה תפור כל סאב שלא יעבור את גבול ה300RMS.

פורסם

יש לי את המגבר של JBL וניסיתי כמה סאבים שונים עליו והגעתי למסקנה שכדי לנצל טוב את הסאב על המגבר הזה הסאב צריך להיות בין 200 -250 RMS גג.

חיברתי את הP2 שהוא 200 RMS והוא נשמע טוב מאד וגם מתפקד טוב ורואים שהוא מנוצל.

מצד שני חיברתי את V-MAX 10 והמגבר לא מרים אותו ( הממברנה זזה ממש טיפה למרות שלסאב הזה יש מהלך יפה מאד של 17 מ"מ)

דרך אגב V-MAX ישן עם גומי אדום הוא 300RMS ואין להשיג חדש כזה מאוטופרט ( שאלתי )

לאומת זאת V-MAX החדש של 2006 עם ממברנה כסופה הוא 600RMS וגם אותו חיברתי למגבר שלי לנסיון והוא לא זז בכלל ( נרדם עם המגבר של JBL )

תנסה לשמוע את HED הישן של CERWIN VEGA הוא 250 RMS או חדש שהוא 300 RMS

יש גם INFINITY REFERENCE שהוא 300 RMS עם נצילות גבוהה של 93DB וגם זול יחסית ונשמע טוב על המגבר של JBL (ניסיתי אותו ).

פורסם
פיניקס גולד סדרת אוקטן .. המגבר מרים אותו יפה ובכלל סאב מדוייק

מצטרף להמלצה.....אחלה סאב, יש לי אחד כזה באוטו ואני מרוצה ממנו עד השמיים, לא הכי חזק שבעולם, אבל מאד מדוייק ונותן באס טוב ואיכותי.....(הכל יחסי כמובן).

• תוכן חדש...