פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים. אני מעוניין לעשות שדרוג די רציני במערכת שלי ולהחליף את המידבאסים הקדמיים למיד-וופרים גדולים יותר + בניית פיבר נכונה. הגעתי למסקנה שלמרות שאני מאוד מרוצה מהסאונד הכללי ברכב, בהחלט יש מה לשפר ואני יודע מה מפריע לי באוזן (חוסר במיד-באס למעוניינים). כנראה שהגודל כן קובע ו 5.25 יודעים לספק את הסחורה עד לגבול מסויים. עכשיו (וזה עכשיו גדול) אני לא מעוניין להחליף סט קומפוננט (מהטוויטרי משי אני די מבסוט וקרוסים לא צריך - אני עובד בבי-אמפינג) אלא רק את המידבאסים. מי שקצת יצא לו להכיר את "תחום הדרייברים" ודאיי פגש כמה חברות ששמם מעולם לא עלה מעל דפי פורום זה. אלו חברות שפשוט מתכננות את הרמקול כדי שיוציא את המקסימום. הבעייה העיקרית עם החברות האלה שהן לא בדיוק …
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דבר ראשון אני יודע שיש פה מיקצוענים שבשבילהם זה פח זבל אבל אני רוצה את זה סתם בשביל שיהיה נחמד לישמוע מוזיקה ולא רוצה להשקיע יותר מידי לא מצפה יותר מידי מהמערכת ככה שלאט בביקורת רק עם ידוע לך שזה ממש גרוע מניסיון את החלקים האלה אני מתכוון לזמין מחול והתקציב שלי הוא בערך 1400 שקל: מגבר: LANZAR VIBE428 VIBE 1000W 4 CHANNEL CAR AMP AMPLIFIER 4 x 125 Watts RMS at 4 Ohms 4 x 250 Watts Max at 4 Ohms 2 x 500 Watts Max at 4 Ohms Bridged 4 x 200 Watts at 2 Ohms Electronic Crossover Network Bass Boost Circuit Bridgeable at 4 Ohms 2 Ohms Stereo Stable Tri-Mode Capable Gold RCA Inputs Line Outs For CH1/CH2/CH3/CH4 channels. Power &…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
שלום , אני אודה לכם אם תוכלו להגיב לי בבקשה דחוף כי זה ממש חשוב שאני אתן תשובה עד מחר בבוקר ואני יודע שאתם נחמדים פה ונותנים תשובות מהר. אז יאלללה נדלג על דיבורי החולין. מציעים לי פיוניר 7650 הנה לינקים למפרט כדי להקל עליכם: http://www.pioneeraus.com.au/car%5Fentertainment/cdtuners/dehp7650mp/index.html#top ותמונה שלו רק כדי לעשות יפה בעיניים: http://img.makeupcar.com/co_img005/makeupcar/item(2004)/0405/Pioneer-DEH-P7650MP-1.jpg המחיר שמציעים לי זה 1000 שקל ומה שזה כולל זה את המכשיר שעדיין יש לו אחריות לשנה ברדיו עוזי, שלט רגיל ושלט להגה. תודה רבה והמשך לילה מהנה
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש להורים מאזדה 6...יש לי מצב למערכת הבאה..אין לי תקציב רב..וזה מתאים..האם אני יהנה? 1. מגבר רוקפורד 200.4 - 4x25 rms ב-4 אוהם 2. קומפוננט רוקפורד FNP-2514 ב-4 אוהם 50 rms 3. רמקולים קוקסיאלים 6.5/5.25 בדלתות האחוריות שאני לא סגור עלייהם..אולי infinity Ref או Focal Access אם יש לכם משהו להציע אז בכיף עכשיו שמעתי שהמגברים הישנים של רוקפורד הם מה שנקרא Underated אז לפני מה שראיתי יוציאו איזה 30-35 rms במקרה הטוב ואני לא בונה על מערכת שתפעל בעוצמות גבוהות..אלה איכותית...אז אם למישהו יש חוות דעת על המגבר/ואו רמקולים אז בבקשה תודה מראש!...ערן
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה להביא את הדגם PULSE 5.25 * אפשר קצת חוות דעת אם שווה תמחיר סביבות 500 שקל או שיש הצעה יותר עדיפה.. * אם אפשר שם של חנות שאפשר לקנות את הדגם הזה בזול ...
הודעה אחרונה מאת ssss, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אוקיי הסיפור הוא כזה אחותו של חבר שלי קנת לו היפוניקס 1505D מחו"ל . היום ביקשתי מחבר שלי שידבר עם אחותו כדי שתעשה ג'אסטה ותביא לי היפוניקס 1205D . השאלה של שנינו[שלי ושל חברי] איך זה הולך לגבי המכס יענו איך הולך בעצם כל הפרוצדורה של התהליך כאשר חוזרים לארץ ועוברים במכס?.. ובקיצור איך יודעים מה אחותו סוחבת במזוודות, האם החיפושים הם אקראיים או שכל אחד עובר חיפוש כשהוא חוזר .וכמה כבר יכולים לחייב אותה אם תופסים במזוודות שלה את המגברים? אבקש לשמוע את דעתם של המנוסים בניינו בענייני המכס, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
יש לי מעגל של נורות שהמתח שדרוש להפעילו הוא 3 וולט או אפילו קצת יותר עד 3.5 וולט , איזה ערך של נגד אני צריך לשים כדי שיעבוד ברכב ב- 12 וולט ... או אם יש פיתרון אחר , אשמח אם תעזרו לי .....
-
עזרה בהתקנה
מאת Volvo740- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי סט רמקולים שיותקן במכוניתי . יש לי פיוניר 6750 רכשתי מורל קומפוננט PULSE 6.5 הכולל קרוסאובר וזוג טוויטרים מורל PULSE6X9 רמקול קואקסיאלי. בשלב זה נגמר לי הכסף ואין כסף למגבר או להתקנה . אבקש את עזרתכם : 1 . את הקומפוננט אני מתקין בדלתות קדמיות . 2 . הטוויטרים יותקנו בקורות (משולשי מראות) 3 .הקרוסאוברים , איפה למקם ? 4 .מאחר ואינני מתקין מגבר וסאב, האם יש צורך לחבר את הקורסאוברים ? לעזרתכם וניסיונכם אודה יואב.
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! השאלה שלי כזו האם שווה לנסות לשים טוויטרים של מורל הייבריד עם רמקול וקרוס של סאונדסטרים טרנטולה? אני רוצה לעשות זאת מכיוון שנראה לי שהטוויטרים שלי ממש צורמים ובווליום גבוהה לפעמים מחרחרים.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פירקתי את הסאב והשארתי את החוט שמחובר למגבר חשוף... הפעלתי את המערכת ולאחר כמה דקות יצא עשן מהמגבר כנראה החוטים נגעו אחד בשני (הפלוס והמינוס) עכשיו מגיע אל המגבר חשמל והנורה נדלקת אבל הוא לא פועל.. מה יכול להיות הנזק? איך אני מתקן את זה וכמה זה יעלה לי? אשמח אם תוכלו לעזור לי ..........
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אני יודע שדנו בנושא מס' פעמים בפורום, אך זוהי שאלה ספציפית לתיבה וסאב מסויים. ברשותי הסאב שבתמונה. פיוניר 450W, 175W RMS. לא יודע מהו הדגם. הוא הגיע עם התיבה שבתמונה, שאינני יודע כמה ליטרים היא. התיבה אינה אטומה. אני דיי מבסוט מהסאונד אך לפעמים הצליל של הסאב הוא יותר "בום" לא נקי.. לא משתלב טוב עם הסאונד. אני לא מעוניין להשמיע את הבאס לסובבים אותי , אלא מעדיף לשמוע אותו יותר איכותי בתוך הרכב. האם לדעתכם אם אאטום את התיבה הקיימת, הסאונד יהיה יותר איכותי, בהתאם לסאב והתיבה הנוכחית? תודה, איציק.
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
- 6 תגובות
- 940 צפיות
שוטטתי לי באינטרנט וראיתי קבלים של עד 100FARD איך הם עובדים?? למשל איך זה? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16348 הם באמת כאלה חזקים?
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הם של חברת KENWOOD 250 וואט 50 RMS לא זוכר את הדגם אני רוצה לשים מגבר בגלל שיש עיוות כאשר אני מגיע לווליום גבוה וזה יוצא ככה שאת הקומפוננטים שומעים נקי עם המגבר JBL שיש לי בווליום גבוה ואילו האחורים מפשלים ויוצא צליל מגעיל שמשולב עם יפה..חח..כאשר אני עושה פאדר ברדיו דיסק של JVC שישמעו רק את הקדמיים כל המערכת מפסיקה לעבוד ולא שומעים כלום! הרדיו דיסק לא משהו של JVC KDG116 ואם אפשר מגבר לא של לאנזר ויהיה יותר חזק מהרמקולים האחוריים כדי שבעתיד אני אחבר אולי יותר חזקים.. מקווה שתמליצו על מגבר לרמקולים האחוריים שלי ותגידו לי למה שומעים עיוות באחוריים (בוא נגיד כל המערכת עד ווליום 40 אני שם 30 ויש עיוות) ולבסוף למה שאני עושה פאדר לקדמיים לא שומעים כלום תודה
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, יש לי ברכב HU המקורי של האוטו (הונדה סיוויק 2005). אני רוצה לחבר את הנגן שלי (Iriver H320) לHU, עכשיו הציעו לי בחברה לקנות מתאם AUX ב400 שקל לא כולל ההרכבה שאת זה אולי אני אצליח להוציא בחינם. עכשיו זה דיי יקר למתאם שמתאים רק לאוטו הזה.. אז חשבתי לקנות את אחד ממשדרי הFM הקימיים בשוק.. כמו זה למשל: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2804&main=1 השאלה שלי היא אם זה איכותי? אני לא מחפש איכות מעולה... שתהיה איכות סבירה.. אז מה אתם אומרים? שווה לקנות את זה?
הודעה אחרונה מאת OhadBH, -
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
נתחיל בHU המליצו לי על פיוניר 5750 משום מה אני רואה אפחד פה לא סובל פיוניר ואם תוכלו להסביר למה זה יכול להיות נחמד כי ממה ששמעתי הם בין הטובים בשוק האודיו. כנראה שיקרו לי.. נפתח בזה שנגיד שמה שאני מתכנן להשקיע במערכת הכוללת יהיה בסביבות ה3 ככה הכי הרבה. אני הולך לקנות את זה בחלקים ב10 לחודש אמורים להיות לי 1500 ככה אז תכננתי לקנות עם זה HU ואם ישאר כסף אז גם רמקולים לאחורה. היו לי פיוניר 6*9 350W 80RMS עם רדיו דיסק זבל שלא ניצל עשירית מהם אבל הם עדיין היו משו טוב וחשבתי לקנות שוב ועכשיו אחרי שהתחלתי לקרוא פה אני מתלבט אז אמרתי לעצמי שלשאול לא עולה כסף וננסה.. מה שאני רוצה מהמערכת זה SPL בעיקר לא ממש מחפש את האיכות אבל גם לא רוצה מערכות כאלה של 800 שקל מערכת קומפלט …
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ! אני באמצע של בניית תיבה לCVR החדש שלי... אז ככה מנסיוני הקודם כשהכנתי את התיבה בפעם הראשונה שלי אז הדבר שהכי שהסתבכתי איתו זה היה הפתח לטרמינל.. הרי עם ג'קסון אי אפשר לעשות פינות חדות. אז שיחקתי עם זה בערך שעתיים וכל פעם הייתי מוריד מצד אחד ואחר כך מצד שני בקיצור שלא נדע... אני רוצה להימנע מהאי נעימות הזו עם תיבה הנוכחית. אז בבקשה תעזרו לי ותיעצו איך אני חותך פתח מדוייק לטרמינל. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! שאלה זו נשאלת לחברה שלי(ALEXA) שמעוניינת לקנות מגבר מונובלוק,אני הצעתי לה את המונובלוק הבא ב 1000 http://www.macrom.it/article.php3?id_article=35 האם המונובלוק הנ"ל שווה את ה 1000 ש"ח? נ.ב:המונובלוק חדש דנדנש עם קבלות ואחראיות לשנה.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האלן לכולם....... ככה השאלה שלי היא כזו..... איך אני מפיק מסאב וופר צליל יותר ממוקד ושיהיה לי בום קצר וחזק (פיקים) ולא באס עמוק מלא דחיפת אויר..... איזה סוג תיבה אני צריך? איזה סוג סאב אני צריך? תודה מראש.. חגי כהן
הודעה אחרונה מאת hagai022485, -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכם, לפני כחודש קניתי רמקלים 6.9 למגש האחרי של הרכב (מגש פח) ומהפעם הראשונה ששמתי אותם, לא הברגתי אותם לשום מקום (רק הנחתי אותם בחורים שגזרתי) ושמתי את השטיחון שכיסה את הרמקולים האחוריים היישנים. עכשיו יש לי שתי שאלות: - האם נגרם נזק לרמקול כשהוא לא מחובר כלל עם ברגים? (הוא יושב על הפח ואין שום חומר מבודד ביניהם) - השטיחון ששמתי על הרמקולים נוגע בטוויטרים(של הרמקולים), שהם קצת יותר גבוהים מן הרמקול עצמו, האם נגרם בכך נזק לרמקול? * הרמקולים הם JBL 70 RMS. אשמח אם תענו על שאלות אלו, בתודה, תמיר.
הודעה אחרונה מאת Life_SyStem, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין לשמוע את דעתכם על הסאב... איך הסאב נחשב איכותי? כמה הוא עולה (או עלה..) חדש?! איך הסדרה רוביקון נחשבת?
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לשפר את המערכת שיש לי כרגע ברכב, משהו פשוט ולא מוכר אני מחפש מערכת טובה, לא משהו מקצועי שירים לי את השכונה והשכנים. אני צריך קומפוננט 5.25 זוג רמקולים 6X9 ומגבר שיגביר לי את כל העסק. המליצו לי בחום על הקומפוננט הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE525&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap מה אתם אומרים עליו שווה?? אשמח לעזרה מכול אחד מבין תקציב: סביבות 1500-1700 ש"ח תמיד טוב כמה שפחות.
רמקולים 1 2
מאת aviv007788- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי רמקולים מאוחרה גודל 9*6 של חברת "באס גיר". כתוב על כל רמקול 700W זה נחשב לטוב?? אשמח אם מישהו יתן לי קצת נתונים על רמקולים מבחינת עוצמות, כמה זה נחשב להרבה וכמה זה סביר וכמה זה נמוך. ואם אפשר לגבי מגברים זה יהיה טוב. ושאלה אחרונה, במידה ויש לי מערכת 4*45 זה נחשב לנמוך?? במידה ויש לי מגבר זה כבר לא הכרחי ה-4*45?? אשמח אם מישהו יתן לי קצת אנפורמציה ומידע על השאלות ששאלתי כאן.
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם מישהו יוכל לצרף שרטוט או הסבר אשמח מאוד תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני חדש בנושא הסאבים אז אני מקווה שהשאלה שלי לא טפשית מדי...... אני בתהליך של חיפוש סאב SQ לרכב (תר'ד על כך בנפרד),על מנת להשלים את הבמה הקדמית החסרה באסים (הייבריד 5.25 מקדימה לא נותנים הרבה באס),ומשמיעה של 3 סאבים שמתי לב שיותר מאשר שמעתי את הסאב הרגשתי אותו - כלומר את דחיפת האוויר. כיצד אפשר לגרום לסאב להוציא יותר "צליל" ופחות "בומים"? האם ניתן להשיג זאת ע"י חתיכה של התדרים כך שלא יירד לתחום נמוך אותו אפשר רק להרגיש ולא לשמוע? האם הסאב הוא החשוב,כלומר יש סאבים יותר "מוזיקלים"? האם הגודל של הסאב משנה - למשל סאב 10 יתן יותר "צליל" מסאב 12? ואולי בכלל הפתרון הוא אטימה של הדלתות הקדמיות כך שהקומפוננט יפיק באס לשביעות רצוני? תודה מראש......
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 993 צפיות
מקצוענים: 1. ארז. 2. צ'יקו. 3. אבי. חובבים יותר מסאב 1: 1. דקל. 2. אריאל. 3. סימון. 4. אלי. 5. קובי. 6. אלירן. 7. אלהרר. חובבים סאב 1: 1. אורן. 2. דני. 3. אדי. 4. מתן. 5.אלירן.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מערכת לא יקרה לסמוראי, יש לך שתי תיבות בנויות מעץ, בכל אחת מהן אם אני לא טועה מוקם לרמקול 6X9 וגם למגבר בתוך בתיבה עצמה, אני צריך גם רמקולים וגם מערכת... תקציב ממש קטן, בערך 500-650 אפשר לחרוג ממש קצת אבל רצוי שלא.... תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת על המגבר הזה כמה RMS הוא כל יציאה ב 4 אום וכמה שווה לתת עליו כיד שניה rockford 4.6X תודה
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
תיראו אני לא מבין כלום אבל כלום בכל הקטע של מערכות וחיבורם לרכב. אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לחיבור מערכת לרכב עם תמונות והסברים מפורטים. מדריך למתחילים שלדעתי חייב להיות באינטרנט אפילו באנגלית. והסתכלתי בהודעות המודבקות בראש הפורום וזה לא ממש עזר לי. אני מחפש מדריך מפורט ומובן לאן מחברים כל חוט מהמערכת לכבלי הרכב. תודה קובי.
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
KENWOOD KRC-387 קניתי רכב וזוהי המערכת שהייתה בה. היא כוללת רדיו-טייפ + ג'נג'ר מבית Kenwood. כשלוחצים על כפתור ההפעלה פעם אחת מופעל הרדיו וכשלוחצים בפעם השניה על כפתור ההפעלה הוא עובר אל קטגוריית DISK, שמתי דיסקים בג'נג'ר והפעלתי את מערכת הדיסקים, כשהעברתי אל מערכת הדיסקים המערכת בודקת מ-00 עד 09 (מקומות) אם קיים דיסק באחד מהם. שמתי דיסק במקום מספר-01 ומופיע לי דבר כזה תחילה: "LOAD 01" מהבהב, אני ממתין, ואז מופיע לי מסך כזה: "T00 99:01 01" שזה אומר: T00 מספר הטראק שבדיסק ו-01 מספק הדיסק שנימצא בג'נג'ר. הבעיה היא המספרים באמצע: 99:05 המספרים האלה רצים, עולים יורדים ולא משמיעים מוזיקה. ניסיתי…
הודעה אחרונה מאת kobitomi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, קניתי סט קומפוננט Infinity Kappa 65.7cs. הרכבתי אותם על ה Hifonics zx4400 שלי, ככה שהם מקבלים 110RMS@2OHM. (נתוני יצרן שלהם 90RMS@2OHM) ראוי לציין שה-GAIN על המינימום ככה שהם לא מקבלים יותר מדי... ניסיתי אותם בכמה קונפיגורציות של חיתוך ביחד עם הסאב, בסוף החלטתי על LP לסאב של 60Hz ו HP לקומפוננט של 60Hz.(המידים יורדים מאוד נמוך ויפה יחסית לסט 6.5"). אז ככה: המידים נשמעים מצוין, יורדים נמוך ומוציאים צליל יפה. הבעיה היא בטוויטרים שממש צורמים לי. יש אופציה בקרוס אובר(3.5KHz) להחליש את הטוויטרים(או ליתר דיוק לא להגביר אותם עוד) אז את זה כבר עשיתי. אבל עדיין הטוויטרים צורמים. אז השאלה היא אם יש עוד מה לעשות בשביל לכוון את הרמקולים שיישמעו כ…
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -