Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הסיפור הוא כזה אחותו של חבר שלי קנת לו היפוניקס 1505D מחו"ל . היום ביקשתי מחבר שלי שידבר עם אחותו כדי שתעשה ג'אסטה ותביא לי היפוניקס 1205D . השאלה של שנינו[שלי ושל חברי] איך זה הולך לגבי המכס יענו איך הולך בעצם כל הפרוצדורה של התהליך כאשר חוזרים לארץ ועוברים במכס?.. ובקיצור איך יודעים מה אחותו סוחבת במזוודות, האם החיפושים הם אקראיים או שכל אחד עובר חיפוש כשהוא חוזר .וכמה כבר יכולים לחייב אותה אם תופסים במזוודות שלה את המגברים?

אבקש לשמוע את דעתם של המנוסים בניינו בענייני המכס,

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף,

אם היא תעבור במסלול הירוק במכס, מסלול שאומר שאין לך טובין שצריכים בתשלום של מכס, והיא תעבור מבלי שבדקו אותה, (הבדיקות הן אקראיות על פי הפרצוף וגילו של הנוסע, על פי כמות המיזוודות של הנוסע, ומאיזו מדינה הנוסע הגיע) אז הירווחתם. במידה ובדקו אותה וגילו את המגברים, תשלמו גם את המכס עליהם וגם קנס על זה שלא היצהרתם עליהם וניסיתם להבריח אותם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בהנחה שהיא באה עם 2 מזוודות, מאמריקה,

אז זה לא משנה אם היא באה ששני המזוודות מלאים ב10 מגברים או באחד,

50\50 .. אפשר לעשות עם זה "מכה" טובה :wink:

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

איך הולך התשלום עבור המכס של המוצרים [מה הסכום בערך בהנחה ואנו רוצים להצהיר על קיום המגברים]?

ומה גובה הקנס בערך?[בהנחה ולא הצהרנו והיה לנו מזל רע באותה שעה וניתפסנו]?

ומה לדעתך הסיכוי שאחותו תיפול "דג ברשת"?

פורסם

פשוט צריך ללכת בטבעיות וזהו,רוב הסיכויים שלא תעצר,תלוי גם מתיי היא מגיעה, אם היא מגיעה במוצ"ש אז הסיכוי שיעצרו אותה הוא ממש קטן.

מקסימום עוצרים אז יראו את המגבר אז תשלם להם כמה מאות שקלים שיהיו להם לתרופות וזהו.

בכל מקרה אל צשאיר אותם באריזה מקורית שלהם , וגם אם יגידו לה לפתוח מזוודות , שתאמר להם שזה ספר כח למחשב נייד או שתמציא משהו...העיקר שלא ייראו שזה חדש.

פורסם

אוקיי ואוליי תוכל לעזור לי-

איך הולך התשלום עבור המכס של המוצרים [מה הסכום בערך בהנחה ואנו רוצים להצהיר על קיום המגברים]?

ומה גובה הקנס בערך?[בהנחה ולא הצהרנו והיה לנו מזל רע באותה שעה וניתפסנו]?

פורסם

כך דוגמא אסף:

בת דודה שלי הביא לי מארה"ב מגבר 5 ערוצים (גדול)..היא אמרה בשדה התעופה בארה"ב...שהיא מביא מגבר מתנה לבן דוד...(אין צורך להצהיר זאת אלא אם שאלו מה מועבר במטען)...ובארץ אף אחד לא ידע שיש מגבר במזוודה....וקיבלתי אותו ללא קנס וללא כל מכס...

עוד דוגמא:

אני אישית הבאתי DVD

לא קטן במזוודה מארה"ב....ואפילו שאני ישראלי שחוזא ארצה לא בדקו את המזוודות שלנו...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנסיון לא רחוק של חבר ,

הוא נתפס בביקורת , הביא מחשב נייד מארה"ב ... מחשב יקר מאוד .

פתחו לו את המזוודות , ושחררו אותו בלי קנס .

המחשב היה בתיק גב שלו :D

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

כמו שאמרו זה עניין של מזל אני בקיץ חזרתי מארצות הברית ולא היה איתי כלום לקחתי את התיקים ויצאתי לא דיברו שום דבר, אבל אח שלי שהגיע לפני חודש היה איתו רדיו דיסק חדש בקופסה סגור רואים שחדש תפסו אותו לבדיקה ונתן להם חשבונית שבה כתוב שהרדיו דיסק עולה 200$ אבל הוא קנה אותו ב 280$ בעל החנות הסכים לתת לו חשבונית במחיר זה, כך אתה צריך להגיד לאחות של חבר שלך שתעשה.

פורסם
אח שלי שהגיע לפני חודש היה איתו רדיו דיסק חדש בקופסה סגור רואים שחדש תפסו אותו לבדיקה ונתן להם חשבונית שבה כתוב שהרדיו דיסק עולה 200$ אבל הוא קנה אותו ב 280$ בעל החנות הסכים לתת לו חשבונית במחיר זה, כך אתה צריך להגיד לאחות של חבר שלך שתעשה.
נו וחייבו את אחיך ב35 אחוז מה200 דולר בחשבונית+קנס על אי דיווח ?או שהחליקו לו את זה?

פורסם
מותר להביא דברים בסכום של עד 200 $ , אבל לפעמים הקבלות לא עוזרות כי יש להם גם מחירון שלהם ...
יש הסדר /תקנה מפורשת לגבי זה?

המונו שלו לא עובר את ה200 דולר

והמונו שלי טיפה יותר מ150 דולר.

לפי דברייך אם יתפסו אותה לא יעשו לה בעיות [יש לה חשבוניות על הסכומים וגם במחירון שלהם בחו"ל הם יופיעו ככה]

אז אם כך לפי דברייך אני יכול להיות רגוע?

אבנר תודה על האתר.

פורסם

עם המגברים שלכם לא יקרים מדי....לא רחוק מ 200$ אז אין לכם מה לדעוג יותר מדי...

שאחותו של חבר שלך תצהיר שהיה מביעה מגבר ...ומקסימום אסף אתה תצתרך לשלם 50$ מכס...

שלדעתי 450% דבר כזה לא יקרה

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...