Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם המגברים שלכם לא יקרים מדי....לא רחוק מ 200$ אז אין לכם מה לדעוג יותר מדי...

שאחותו של חבר שלך תצהיר שהיה מביעה מגבר ...ומקסימום אסף אתה תצתרך לשלם 50$ מכס...

שלדעתי 450% דבר כזה לא יקרה

1המגברים של שנינו יחדיו עוברים את ה200[שלו 235 ושלי 175]

2מה יתן אם היא תצהיר שהיא מביאה מגבר ? ואיפה היא תצהיר שנמל תעופה בחו"ל לפני שהיא מגיעה לארץ?

3. ולמה אני יצטרך לשלם דווקא 50 דולר מכס[הכוונה למה לא פחות נגיד או למה לא יותר?]

וכוונתך פה שבדיעבד היא תצהיר כבר שם שהיא מביאה לי מגבר אז משם יקחו לה את ה50 דולר ובארץ כשהיא תגיעה היא תהיה פתורה ממכס?

4. ולמה לדעתך "דבר כזה לא יקרה" אשמח לנימוק.

5. מה המישקל המותר לחזור עימו במיזוודות ?[יש את הקטע של השקילה גם ..]

אשמח אם תשיב נא לי על כל קושיותיי .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פעמיים חזרתי מחו"ל השנה ופעמיים עברתי ללא כל "בידוק".

בפעם האחרונה היה סאב בתרמיל שנכנס בשערי ארץ הקודש ללא כל בעייה.

פשוט הולכים ישר וזהו. לא מתעכבים ולא מתמהמהים. פוקר פייס.

ולגבי משקל - בתאילנד זה היה 20 תרמיל, 8 תיק יד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמתי לב ועוד חשבתי לרגע להיות אזרח ישר וללכת עם המכס ולשלם אבל אם במכס הם לא ישרים והם רמאים עם המחירון הזה אז מה אומר ומה אגיד...

פורסם

סטייה קטנה מהנושא:

מה הסיכוי שמגבר שהוציאו אותו מהאריזה ושמו אותו במזוודה, יגיע אליי תקול?

בברכה, שי.

פורסם

שי,

אם המיזוודה עשוייה מחומר קשיח, מלאה בבגדים, וביפנים מונח המגבר ללא האריזה המקורית , אין סיבה שהוא יגיע אליך תקול.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז ככה זה אקראי התפיסות במכ"ס אבל שהיא עוברת החו"ל עם המזוודות ברדגן הזה אז רואים מגברים ולא עושים כלום אבל בארץ ממה שהבנתי מקבלים מידע ואז יכולים פשוט לתפוס אותה שמעתי על מקרים כאלה.

אם יש לה חשבוניות אז שתביא כי המחירון של המכ"ס הוא תמיד יותר יקר (ובהרבה) ממה שצרכן רגיל משלם ככה שיצא לך לשלם יותר אם אין לה חשבוניות.

משלמים 16% מכ"ס ועוד 16.5% מע"מ +- זה המחירים.

אז לדעתי תגיד לה שתוציא מהאריזה המקורית שתגיד הביא את המגבר לתיקון בחול שתשרוט אותו קצת ותגיד שזה משומש לכל מקרה שאם יתפסו.

מקווה שעזרתי...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אהלן אסף.

לפי דעתי באמת תבקשו שיכתבו לכם בקבלה יותר נמוך ממה שבאמת שילמתם (שיגיע ל - 200 דולר ואף פחות).

תבקשו שיכתבו לכם על המגברים REFURBISHED ואם יפתחו באמת אז שתגיד שהם REFURBISHED.

כמו כן תגיד לה לפצל אותם מגבר בכל מזוודה, ואם התתי-אנוש במכס יבואו עם כל הוואסח שלהם וישאלו אותה מה יש לה להצהיר שתגיד שיש לה מגבר, תוציא להם קבלה, תראה להם את הדגם.

סביר להניח שעם הצגת הקבלה הם ישחררו אותה.

אגב זה מנסיון :-)

יתרון נוסף בזה שהיא בחורה ופחות סביר שהם יציקו לבנות.

בהצלחה.

פורסם

כבר לא ממש אקטואלי , החבר לא "דאג" להביא לי את המגבר ככה שכל הדיון הזה כבר לא אקטואלי, תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...